Ciekaw jestem gdzie był Hilter gdy wychodziło BL?535 pisze:To jest upadek.
[youtube][/youtube]
Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To skoro nie musisz, to poproś żeby Cię zwolnili z tego przykrego obowiązku. Każdy Twój post to tylko potwierdzenie, że się nie nadajesz do tej roli.COFFIN pisze:Oczywiście w drugą stronę to nie może działać. Wybitne. No, ale nie tędy droga. Już pisałem, że nie muszę, ale takim, jak ty i plastelina to od razy powinno się zakazać wstępu.nicram pisze:Żenujące to wykasowanie twórczości Pana Coffina. Każdy mógłby sobie poczytać i wyrobić zdanie o moderatorze i jego wypowiedziach o kretynie i ciotowatym ryju...dobra zmiana na masterfulu.
all the monsters will break your heart
- Lucek
- weteran forumowych bitew
pomysł aby z pośród forumowiczów wyłonić kilku userów i obdarzyć ich specjalnymi przywilejami takimi jak kasowanie cudzych postów był skrajnie zły i demoralizujący, jesteś geniuszem zła Olo.Olo pisze:Nie samousuwanie tylko ja usuwałem. Wydaje mi się, że z oczywistych powodów. I uprasza się (Coffin, nicram) o minimum samokontroli.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
@najscream
Nie toleruję i nie będę tolerował wycieczek w każdym poście do mnie. Ostatnio innego nie udało ci się napisać.
Nie toleruję i nie będę tolerował wycieczek w każdym poście do mnie. Ostatnio innego nie udało ci się napisać.
'Come the Blessed Madness'
- nicram
@ Perłożłopie
I dlatego, że nic nie rozumiesz, nie powinieneś być moderatorem forum, na którym się udzielasz.
I dlatego, że nic nie rozumiesz, nie powinieneś być moderatorem forum, na którym się udzielasz.
- COFFIN
Ok, zróbmy inaczej. Zobaczymy przy okazji, co i jak. Nie mam już czasu, ale zalóż temat z sondą "kto ma spierdalać". Ja, ty, czy twój żałosny koleś od panka. Głosowanie do niedzieli, do godziny 20:00. Po czym, zgodnie z opinią zarejestrowanych użytkowników jeden usuwa konto. Masz jaja?
Sprytne, ale to ma sens tylko wtedy, gdy lista będzie zdecydowanie dłuższa i wypadać będą przynajmniej trzy pierwsze miejsca. Pomysł, żeby suweren zdecydował, nieco ryzykowny, ale sprawiedliwy.
- nicram
@ Coffinku
LOL. Czy myślisz, że tak jak Ty - skończyłem właśnie gimnazjum? Skrzykniesz swoich black metalowych kolegów-panienki, co wklejali moje zdjęcia z głębokiej młodości i przegram z kretesem. :D A ja tu interesy robię z miłośnikami death metali. O moich jajach to może mógłbyś pogadać z moją panną, a ja pewnie o Twoich z kolesiami z CdG. :-D Przestaniesz być moderatorem a uwierz mi nie będę Ci wypominał Twojego IQ. Deal? :-)
LOL. Czy myślisz, że tak jak Ty - skończyłem właśnie gimnazjum? Skrzykniesz swoich black metalowych kolegów-panienki, co wklejali moje zdjęcia z głębokiej młodości i przegram z kretesem. :D A ja tu interesy robię z miłośnikami death metali. O moich jajach to może mógłbyś pogadać z moją panną, a ja pewnie o Twoich z kolesiami z CdG. :-D Przestaniesz być moderatorem a uwierz mi nie będę Ci wypominał Twojego IQ. Deal? :-)
- Plastek
- Kontakt:
A ten jak zwykle kolegów na pomoc wzywa:DCOFFIN pisze:Ok, zróbmy inaczej. Zobaczymy przy okazji, co i jak. Nie mam już czasu, ale zalóż temat z sondą "kto ma spierdalać". Ja, ty, czy twój żałosny koleś od panka. Głosowanie do niedzieli, do godziny 20:00. Po czym, zgodnie z opinią zarejestrowanych użytkowników jeden usuwa konto. Masz jaja?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
jak to fajnie, że masz drogi kolego tu gówno do decydowania, bo każdy, kto nie nosi tłustej słomy na bani, w trakcie premiery Blood Libels nie był na forum i nie ceni wielkiego, światowej sławy stolczego black metalu, ten skończyłby w tutejszym Auschwitz. przyjmij to jako moder na klatę, jeśli masz chociaż odrobinę godności i honoru i uszanuj cudzą wolność słowa, zwłaszcza jako osoba sprawująca tu szczególną rolę, bo jakiś chujowy z Ciebie zarządca, skoro masz zerowy autorytet i na każdym możliwym kroku musisz go udowadniać :)COFFIN pisze:Oczywiście w drugą stronę to nie może działać. Wybitne. No, ale nie tędy droga. Już pisałem, że nie muszę, ale takim, jak ty i plastelina to od razy powinno się zakazać wstępu.nicram pisze:Żenujące to wykasowanie twórczości Pana Coffina. Każdy mógłby sobie poczytać i wyrobić zdanie o moderatorze i jego wypowiedziach o kretynie i ciotowatym ryju...dobra zmiana na masterfulu.
- Lukass
Przecież już ustaliliśmy, że suweren jest do dupy :DDD Nie wiem, co to za zaszłości z przeszłości sprawiają, że panowie nienawiścią do siebie pałają. Że też im nie szkoda życia, przecież jest jedno i służy do picia.535 pisze:Sprytne, ale to ma sens tylko wtedy, gdy lista będzie zdecydowanie dłuższa i wypadać będą przynajmniej trzy pierwsze miejsca. Pomysł, żeby suweren zdecydował, nieco ryzykowny, ale sprawiedliwy.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Nie w tym przypadku. To są sprawy znacznie poważniejsze, niż jakaś tam polityka, czy gospodarka. Oskarżenia padły, forum toczy gangrena, pora oczyścić atmosferę.Lukass pisze:Przecież już ustaliliśmy, że suweren jest do dupy :DDD Nie wiem, co to za zaszłości z przeszłości sprawiają, że panowie nienawiścią do siebie pałają. Że też im nie szkoda życia, przecież jest jedno i służy do picia.535 pisze:Sprytne, ale to ma sens tylko wtedy, gdy lista będzie zdecydowanie dłuższa i wypadać będą przynajmniej trzy pierwsze miejsca. Pomysł, żeby suweren zdecydował, nieco ryzykowny, ale sprawiedliwy.
- Lukass
Nie wiem. Suweren w małej czy dużej skali pozostaje taki sam. Brzydki, głupi i roszczeniowy (to co? mała kampania? jakieś obietnice?). Nie nazwałbym też tego, co padło, oskarżeniami. Była to raczej mieszanina insynuacji, złośliwości, obelg i pomówień. Jak nic biorą przykład z władz.535 pisze:Nie w tym przypadku. To są sprawy znacznie poważniejsze, niż jakaś tam polityka, czy gospodarka. Oskarżenia padły, forum toczy gangrena, pora oczyścić atmosferę.Lukass pisze:Przecież już ustaliliśmy, że suweren jest do dupy :DDD Nie wiem, co to za zaszłości z przeszłości sprawiają, że panowie nienawiścią do siebie pałają. Że też im nie szkoda życia, przecież jest jedno i służy do picia.535 pisze:Sprytne, ale to ma sens tylko wtedy, gdy lista będzie zdecydowanie dłuższa i wypadać będą przynajmniej trzy pierwsze miejsca. Pomysł, żeby suweren zdecydował, nieco ryzykowny, ale sprawiedliwy.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- nicram
Ja nie pałam nienawiścią do nikogo z tu obecnych. Prowokuję Coffina, bo daje się prowokować. A cel jest prosty - uświadomienie przede wszystkim Olo, że ktoś tak angażujący się w forumowe wojenki nie powinien być moderatorem. To tak jak Andrzej Duda nie powinien być prezydentem. Być może tak musi być, ale czy jednak nie może się we mnie zrodzić zarzewie buntu na ten stan rzeczy? :DLukass pisze:Przecież już ustaliliśmy, że suweren jest do dupy :DDD Nie wiem, co to za zaszłości z przeszłości sprawiają, że panowie nienawiścią do siebie pałają. Że też im nie szkoda życia, przecież jest jedno i służy do picia.535 pisze:Sprytne, ale to ma sens tylko wtedy, gdy lista będzie zdecydowanie dłuższa i wypadać będą przynajmniej trzy pierwsze miejsca. Pomysł, żeby suweren zdecydował, nieco ryzykowny, ale sprawiedliwy.
- COFFIN
Pozwolisz, że odniosę sie tylko do Twojej wypowiedzi. Zaproponowałem układ, który wydaje mi się najbardziej jasnym i pokazałby, co jest pięć. Oczywiście jeszcze nie zdążyłem później zajrzeć, tu już zleciała sie wataha w liczbie trzech (3). Zresztą, jak w każdym temacie. Żałosne, jak oni sami. Tym bardziej - że nie mam tu 'kolegów' i nigdy nie traktowałem tego miejsca do szukania takowych. Propozycja była fair i jest aktualna. Ale czego tu można było się spodziewać.535 pisze:Sprytne, ale to ma sens tylko wtedy, gdy lista będzie zdecydowanie dłuższa i wypadać będą przynajmniej trzy pierwsze miejsca. Pomysł, żeby suweren zdecydował, nieco ryzykowny, ale sprawiedliwy.
- Lukass
Stoję na stanowisku, że rzeczy, na które nie mamy wpływu, należy zostawić w spokoju. Toczenie wojny w takiej sprawie to strata czasu. Ale Andrzeja do tego mieszać? Naszego przytulasa? Prezydenta ministranta? Nieładnie. Jak go nie lubić?

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- COFFIN
Dlatego fajnym byłoby, gdyby wypowiedziała się większość Masterfula. Zresztą widać znowu, kto, gdzie i za kim leci:) A mi tu piszą o 'kolegach'. Kurwa, po stokroć żałosne.
-
interseująca dyskusja.dacie mi władzę.Każdy bedzie musiał mieć larsa ulricha w avatarze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- COFFIN
Uważam, że to dobra propozycja. Jak srają w każdym temacie to ok, jak się zwróci uwagę, to juz bardzo nie ok. Jak nie daj borze (dasz bór) wykasujesz posty najebanego użytkownika, który jedzie drugiemu i jego rodzinie przy okazji, a i nie tylko to wtedy płacz. I co najśmieszniejsze, po wszystkim pada tekst o merytoryce, choć sam zdania w języku ojczystym nie za bardzo jest w stanie sklecić. Genialnie po prostu. Taki Masterful według tych powyżej bardzo dobry i merytoryczny.