Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

11-12-2016, 12:07

Sybir pisze:0,5 dioptrii? Nie ma takiej możliwości.
Ale to byłby ciąg logiczny: jaskra - wąski kąt przesączania - sączenie - 0,5. W takim układzie wszystko jest jasne.
zaklepie Ci miejsce w radzie nadzorczej.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-12-2016, 12:08

[V] pisze:
Triceratops pisze:
[V] pisze:poza tym karzdy musialby sluhac nowego Deathspell Omega przy logowaniu a to chyba nie w kij pierdzial opcja.
Pracuje nad stworzeniem miniaturowego akceleratora który zapewni taka mozliwość .Zderzenia protonów będą następowały 30 mln razy w ciągu sekundy i od razu powiedzą nam z kim mamy do czynienia.
Bdb pomysl, jak wszyscy beda zgodnie oscylowac w rytm religijnych uniesien Wielkiej Omegi wtedy zapanuje spokoj i kontrolowany pozorny chaos. Na poziomie kwantowym wszyscy beda drgali w tym samym spinie wielkiego kwantowego black metalu.
woodpecker from space
Nasum

11-12-2016, 12:10

Czy wtedy otworzą się wrota funkcjonalności?
Awatar użytkownika
Triceratops

11-12-2016, 12:21

To oczywiste. To zapoczatkuje wrota do funkcjonalnosci zaufanej marki, ktore swiadcza o rutynowej formie, ktora nie potrafi zgasnać. A ta, bedzie asystowała przez kolejne, długie lata......
Kolega Nasum jest z tych, ktorzy rozumia, awansowac go na administratora.
woodpecker from space
[V]

11-12-2016, 12:28

Triceratops pisze:To oczywiste. To zapoczatkuje wrota do funkcjonalnosci zaufanej marki, ktore swiadcza o rutynowej formie, ktora nie potrafi zgasnać. A ta, bedzie asystowała przez kolejne, długie lata......
Już jest administratorem. Rozwiązal równanie Schrödingera więc już faluje/drga z pieczątką omegi na małym palcu lewej nogi.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Nasum

11-12-2016, 12:40

Triceratops pisze:To oczywiste. To zapoczatkuje wrota do funkcjonalnosci zaufanej marki, ktore swiadcza o rutynowej formie, ktora nie potrafi zgasnać. A ta, bedzie asystowała przez kolejne, długie lata......

Zauważ jednak kolego Tricepsie, że trzeba rozwiązać jeszcze jeden palący problem, mianowicie : któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?
Awatar użytkownika
Triceratops

11-12-2016, 15:38

Rownie dobrze moge odpowiedziec pytaniem na pytanie: no, bo któż skusiłby się na spieranie batalii z własnym arcydziełem?
woodpecker from space
Nasum

11-12-2016, 16:03

Triceratops pisze:Rownie dobrze moge odpowiedziec pytaniem na pytanie: no, bo któż skusiłby się na spieranie batalii z własnym arcydziełem?
Bo nie świadczy to o jednym wymiarze, ale o zdolności naszych głównych bohaterów do utrzymywania równego poziomu, bez potknięć - potykanie się na prostej drodze to swoisty paradoks...
535

16-12-2016, 20:00

Kolejny tydzień "dobrej zmiany" na forum. Wiatr zmienia kierunek. Nie chcę być niegrzeczny, ale widzę pewną analogię. W mojej okolicy, zwykle wieje z południowego zachodu, ale czasem, na szczęście rzadko, zdarza się, że wiatr zmienia kierunek. Wtedy czuć, albo gazami z wysypiska, albo oczyszczalnią ścieków.
Heretyk

16-12-2016, 20:07

nie za bardzo rozumiem o czym piszesz, ale to może wynikać z faktu, że opierdoliłem 0,7 litra wódki. tak czy inaczej moim zdaniem ostatnio na forum nic złego się nie dzieje
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

16-12-2016, 20:08

Moim zdaniem jest bardzo dobrze. Wszystko wróciło na właściwe tory, te porządki były doskonałym pomysłem. Myślę, iż możemy już głośno powiedzieć, że wszystkie te dobre rzeczy zawdzięczamy jednemu z nowych moderatorów, który swą funkcję pełno co prawda od nie dawna, ale już dał się poznać jako doskonały organizator i "inżynier ludzkich dusz".
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

16-12-2016, 20:12

bardzo Ci dziękuję ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

16-12-2016, 20:14

Chciałbyś:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
535

16-12-2016, 20:26

Heretyk pisze:tak czy inaczej moim zdaniem ostatnio na forum nic się nie dzieje
Widzę, że też to zauważyłeś.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

22-12-2016, 16:22

Mija miesiąc odkąd lewackiej kurwie o imieniu Plastek został założony kaganiec na mordę, a tu powrotów jak nie widać, tak nie widać. Zdaje się, że mieli tu masowo wracać wartościowi użytkownicy gdy sytuacja zostanie opanowana, a tymczasem pies z kulawym chujem nawet nie powrócił. Co to znaczy koledzy? Sądziłem, że będę świadkiem proliferacji nowych tematów, trendów, mądrości, a tymczasem forum już nawet nie dogorywa, tylko zdechło jakiś czas temu pogrążone w gównianych odmętach politycznej poprawności i ssania chuja koledze. Gdzie te szumne powroty? Przecież od nie dawna sytuacja uległa znacznej poprawie; gdzie więc te rzesze ukontentowanych zamknięciem mordy lewackiej kurwie powracających? Hmm?
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
nicram

22-12-2016, 16:30

^ Zabawne Plastek, że to napisałeś, bo wczoraj naszła mnie podobna refleksja i chciałem zapytać naszego wybitnego moderatora od ortografii cóż z tymi powrotami? :-D Nie trudno się także nie zgodzić, że masterful stał się drętwy jak Pinokio.

Olo nie pozostaje Ci nic innego jak zdjąć ten kaganiec...
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
COFFIN

22-12-2016, 16:35

Nie martw się o moją ortografię. Poczytaj, co jest pisane i w jaki sposób. Poza tym - szkoda czasu na tłumaczenie, co i dlaczego się stało w taki, a nie inny sposób. Eot.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

22-12-2016, 16:41

Plastek pisze:Mija miesiąc odkąd lewackiej kurwie o imieniu Plastek został założony kaganiec na mordę, a tu powrotów jak nie widać, tak nie widać. Zdaje się, że mieli tu masowo wracać wartościowi użytkownicy gdy sytuacja zostanie opanowana, a tymczasem pies z kulawym chujem nawet nie powrócił. Co to znaczy koledzy? Sądziłem, że będę świadkiem proliferacji nowych tematów, trendów, mądrości, a tymczasem forum już nawet nie dogorywa, tylko zdechło jakiś czas temu pogrążone w gównianych odmętach politycznej poprawności i ssania chuja koledze. Gdzie te szumne powroty? Przecież od nie dawna sytuacja uległa znacznej poprawie; gdzie więc te rzesze ukontentowanych zamknięciem mordy lewackiej kurwie powracających? Hmm?
ciekawe co Andrzej i Olo na to ? no prosze słuchamy
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

22-12-2016, 16:47

Chyba wszyscy wiemy o co chodzi - banda kretynów by zracjonalizować swoje własne niedojebanie doszła do wniosku, że winnym całego zła na świecie jest Plastek:) A gdzie leży prawda to widać po tej fali powrotów; a że niektórzy mają tak zajebistego skilla intelektualnego (i to wcale nie od nie dawna), powiem wprost - prawda leży w dupie.
Wolę kakaową dziurę!!
535

22-12-2016, 17:56

Lucek pisze:
Plastek pisze:Mija miesiąc odkąd lewackiej kurwie o imieniu Plastek został założony kaganiec na mordę, a tu powrotów jak nie widać, tak nie widać. Zdaje się, że mieli tu masowo wracać wartościowi użytkownicy gdy sytuacja zostanie opanowana, a tymczasem pies z kulawym chujem nawet nie powrócił. Co to znaczy koledzy? Sądziłem, że będę świadkiem proliferacji nowych tematów, trendów, mądrości, a tymczasem forum już nawet nie dogorywa, tylko zdechło jakiś czas temu pogrążone w gównianych odmętach politycznej poprawności i ssania chuja koledze. Gdzie te szumne powroty? Przecież od nie dawna sytuacja uległa znacznej poprawie; gdzie więc te rzesze ukontentowanych zamknięciem mordy lewackiej kurwie powracających? Hmm?
ciekawe co Andrzej i Olo na to ? no prosze słuchamy
Też bardzo chętnie przeczytam o co, tak naprawdę chodzi, czy też chodziło?
ODPOWIEDZ