Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Kto to, ten młody człowiek na białym koniu? Czy to przypadkiem nie jest, defensywny pomocnik Izolatora Boguchwała?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
To się nie liczy, musiałby Triceps najpierw usunąć konto na MMF a potem założyć kultowe konto na fejsbuku gdzie wartościowi ludzie lajkowaliby posty.
Yare Yare Daze
-
to jest właśnie bul,jebać lajki,liczy się dyskusyja.hcpig pisze:To się nie liczy, musiałby Triceps najpierw usunąć konto na MMF a potem założyć kultowe konto na fejsbuku gdzie wartościowi ludzie lajkowaliby posty.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Hejoo! Wracam ponownie, napisalem "punk floyd guwno opsrane, furia naileprzy black metal swiata" i zebralem miljon lajkoheheszkow. Teras sie liczy?
woodpecker from space
-
Triceratops pisze:
Czuje sie troche przez to wszystko taki niedowartosciowany, zawsze myslalem, ze jestem wartosciowa osoba a tu sie okazuje, ze wcale nie, ze to jakas specjalna, elitarna grupa do ktorej niestety nie naleze :/
Ze też Tobie trzeba takie rzeczy tłumaczyć - nie otworzyłeś wrót funkcjonalności, jak sobie to wyobrażasz?
- hcpig
Podsumujmy kto odszedł w związku z tzw. 'upadkiem forume':
Warcimer - realizuję się i pisze o sztuce profesjonalnie
Trocki - pisze na fejsbuku i wspiera Behemotha jako przecznik prasowy
Maria Konopnicka - liczne sukcesy na wielu polach, ma fejsbuka, forume gardzie ale jak nie wytrzyma to i tak pisze na nim
Adrian696 - co się z nim stało to nie wiem ale przydałby się by podtemperować trochę tych pisowców z tematu o polityce
Bonny - jw.
Morph - pewnie się nadął
Innych braków nie zauważyłem (longinus chyba pisze jeszcze tylko rzadziej). Nie chodzi mi o Rivena czy Drona którzy z znikli z dnia na dzień ale o tych słynnych kolesi z fesjbuka tworzących jakąśtam klikę.
Warcimer - realizuję się i pisze o sztuce profesjonalnie
Trocki - pisze na fejsbuku i wspiera Behemotha jako przecznik prasowy
Maria Konopnicka - liczne sukcesy na wielu polach, ma fejsbuka, forume gardzie ale jak nie wytrzyma to i tak pisze na nim
Adrian696 - co się z nim stało to nie wiem ale przydałby się by podtemperować trochę tych pisowców z tematu o polityce
Bonny - jw.
Morph - pewnie się nadął
Innych braków nie zauważyłem (longinus chyba pisze jeszcze tylko rzadziej). Nie chodzi mi o Rivena czy Drona którzy z znikli z dnia na dzień ale o tych słynnych kolesi z fesjbuka tworzących jakąśtam klikę.
Yare Yare Daze
-
A Warcrimer gdzie pisze profesjonalnie?
-
Morph wrzucal mase wartościowych rzeczy. Jego szkoda mi bardzo.
Bez sensu te dywagacje. Nikt nikogo pod karabinem nie trzyma, a jeżeli ktokolwiek ma pisać za karę, to jeszcze bardziej bez sensu. Nie chcę nikogo obrazić, ale gadanie o upadku forum i pierdolenie jak to kiedyś było fajnie, jest jedną z najbardziej rozbrajających tutaj rzeczy. Może trochę humoru brak, bo niejednokrotnie płakałem ze śmiechu przed ekranem. Teraz się to nie zdarza. Drone, Bonny, Maria, Piotrek, Lykantrop i kilku innych potrafiło zasunąć takim humorem sytuacyjnym, że wątroba z trudem trafiała na swoje miejsce. Tylko tyle. Teraz jest inaczej, ale czy lepiej, czy gorzej? Podziwiam użytkowników, którzy są w stanie to jednoznacznie ocenić. Podsumowując. Wyjście jest proste. Jeżeli komuś coś nie pasuje, wystarczy to po prostu wyłączyć.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
beastov!535 pisze:kilku innych potrafiło zasunąć takim humorem sytuacyjnym, że wątroba z trudem trafiała na swoje miejsce.
niech to miejsce niebawem zniknie
- COFFIN
-
- weteran forumowych bitew
No. Jak tu trafiłem pierwszy raz na początku 2007 roku (wtedy tylko czytałem, pierwsze konto założyłem rok później) to było dokładnie to samo gadanie. A jednak się kręci.535 pisze:Bez sensu te dywagacje. Nikt nikogo pod karabinem nie trzyma, a jeżeli ktokolwiek ma pisać za karę, to jeszcze bardziej bez sensu. Nie chcę nikogo obrazić, ale gadanie o upadku forum i pierdolenie jak to kiedyś było fajnie, jest jedną z najbardziej rozbrajających tutaj rzeczy. .
Na forume z biegiem lat dochodziło już kilkukrotnie do wymiany prawie całej ekipy, jak się poczyta bardzo stare tematy to widać że zlew był tam naprawdę niewąski, a guwno się lało potokami. Róznie to drzewiej bywało i chyba wcale nie zawsze lepiej.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- SODOMOUSE
nie ma co zastanawiać się co było , czy było lepiej .Tu i teraz się liczy, kto chciał , musiał - to spierdolił stąd i realizuje się na innym polu...znaczy się portalu.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Musick Magazine, bardzo profesjonalnie.Nasum pisze:A Warcrimer gdzie pisze profesjonalnie?
-
Plastek pisze:No nie wiem, z tego co mówiono, "wielu wartościowych użytkowników" miało powrócić jeśli zamknie się mordę jednemu punkowemu zasrańcowi. I co? I nic. I nicość. Jak w majtkach i głowach tych, którzy takie masowe powroty zapowiadali.
widocznie uznali, że nie ma sensu, że nadal nie zamknąłeś mordy, albo coś w tym stylu. zresztą nie wiem, nie siedzę w ich głowach. poza tym nie przesadzajmy, tu przypuszczalnie nie tylko o Ciebie chodziło, a raczej o ogólny poziom tego kurwidołka :)
- Plastek
- Kontakt:
Ale tylko ja za to bekłem. Wniosek jest więc prosty.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
w jaki sposób bekłeś? że Ci założyli jakiś skurwiały osobny temat do wyżycia? czy coś przegapiłem?
- Plastek
- Kontakt:
O to chodzi, to wielkie dla mnie upokorzenie i cios przecież. Bardzo to przeżyłem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Sybir
Ale jednak przeżyłeś :/
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
no widzę właśnie. udajesz, ze nie ale zaraz się chyba popłaczesz, sądząc po postach w niniejszym temaciePlastek pisze:O to chodzi, to wielkie dla mnie upokorzenie i cios przecież. Bardzo to przeżyłem.