Ostatnio, na Demilich, na pytanie dlaczego nie pisze, uśmiechnął się z politowaniem, a że człowiek to niezwykle kulturalny, mogło oznaczać to tylko jedno: "w huju mam centralnie pisanie ze zjebami". Poza tym brałbym pod uwagę czas kiedy się to stało. Nie miało zakładam to nic wspólnego z 'eksperymentami medycznymi', a raczej z tym coś działo w tamtym okresie na forume. Tak wiem, to moje spekulacje.
Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Panowie! Wracajcie!
14.08.2024
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Ok, czyli sie usmiechnal a cala reszte dopisales jak pasowalo;)
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
-
- postuje jak opętany!
Akurat wcale by mnie nie zdziwiło, jeśli dużo się nie pomylił. Pamiętam akcję, jak jakiś łeb z tego forum zaczął sobie dysponować twórczością tego gościa i rozsyłać po jakichś bieda-wytwórniach podając się za autora, bo uznał, że to będzie śmieszny kawał. Żadnemu dorosłemu chłopu, raczej nie chciałoby się siedzieć przed monitorem i konfrontować z tego typu porażającą głupotą i bezczelnością, więc pewnie machnął na to wszystko ręką.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-04-2024, 15:18Ok, czyli sie usmiechnal a cala reszte dopisales jak pasowalo;)
- ozob
- zahartowany metalizator
#FreePacjent
I Plastek, Plastek też.
I Plastek, Plastek też.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
Coś tam jednak powiedział Zresztą nie interesuj się, bo to nie twoje sprawyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-04-2024, 15:18Ok, czyli sie usmiechnal a cala reszte dopisales jak pasowalo;)
14.08.2024
- ozob
- zahartowany metalizator
To, że słyszysz głosy we własnej głowie nie jest żadną tajemnicą. Odstaw tabletki, a będziesz mieć cały chór. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
sanctusdiavolos pisze: ↑07-04-2024, 15:36Akurat wcale by mnie nie zdziwiło, jeśli dużo się nie pomylił. Pamiętam akcję, jak jakiś łeb z tego forum zaczął sobie dysponować twórczością tego gościa i rozsyłać po jakichś bieda-wytwórniach podając się za autora, bo uznał, że to będzie śmieszny kawał. Żadnemu dorosłemu chłopu, raczej nie chciałoby się siedzieć przed monitorem i konfrontować z tego typu porażającą głupotą i bezczelnością, więc pewnie machnął na to wszystko ręką.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-04-2024, 15:18Ok, czyli sie usmiechnal a cala reszte dopisales jak pasowalo;)
O, tej akcji z Marliwo nie kojarzę.
- Sybir
Faktycznie, była taka akcja z Marliwo.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
A kto to rozsyłał podszywając się pod Drone'a?
- Sybir
manieczki
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale to już było z 10 lat temu? Zresztą to nie był chyba ktoś przypadkowy, tylko znany krakowski organizator koncertów;)sanctusdiavolos pisze: ↑07-04-2024, 15:36
Akurat wcale by mnie nie zdziwiło, jeśli dużo się nie pomylił. Pamiętam akcję, jak jakiś łeb z tego forum zaczął sobie dysponować twórczością tego gościa i rozsyłać po jakichś bieda-wytwórniach podając się za autora, bo uznał, że to będzie śmieszny kawał. Żadnemu dorosłemu chłopu, raczej nie chciałoby się siedzieć przed monitorem i konfrontować z tego typu porażającą głupotą i bezczelnością, więc pewnie machnął na to wszystko ręką.
-
- postuje jak opętany!
A w sumie może i masz rację. Czas tak zapierdala, że chronologia różnych zdarzeń już mi się trochę miesza.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale z czego chcesz ich wyzwalać jak Pacjent miał bana tylko na tydzień i sam nie wrócił, a Plastek odszedł tak samo, nawet mówiąc o tym dość szeroko?
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
To jedna i ta sama osoba?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-04-2024, 16:38Ale to już było z 10 lat temu? Zresztą to nie był chyba ktoś przypadkowy, tylko znany krakowski organizator koncertów;)sanctusdiavolos pisze: ↑07-04-2024, 15:36
Akurat wcale by mnie nie zdziwiło, jeśli dużo się nie pomylił. Pamiętam akcję, jak jakiś łeb z tego forum zaczął sobie dysponować twórczością tego gościa i rozsyłać po jakichś bieda-wytwórniach podając się za autora, bo uznał, że to będzie śmieszny kawał. Żadnemu dorosłemu chłopu, raczej nie chciałoby się siedzieć przed monitorem i konfrontować z tego typu porażającą głupotą i bezczelnością, więc pewnie machnął na to wszystko ręką.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jedna i ta sama co kto? Jeśli co manieczki, to nie, może mówię nieprawdę, pamiętam, że Andrzej się z Marliwa strasznie śmiał.
- dzik
- rasowy masterfulowicz
Plastka szkoda, a Pacjenta nie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-04-2024, 16:44Ale z czego chcesz ich wyzwalać jak Pacjent miał bana tylko na tydzień i sam nie wrócił, a Plastek odszedł tak samo, nawet mówiąc o tym dość szeroko?
dobry kościół to kościół spalony
-
- postuje jak opętany!
Drone'a szkoda - czasami prawil uniesienia i orgastyczne peany na temat skrajnie okropnych zespolikow ale sporo rzeczy wynajdywal interesujacych.
Ja np.odkrylem dzieki niemu Willard ze swietna plyta Steel Mill, taka mieszanka Soundgarden z Godflesh
Ja np.odkrylem dzieki niemu Willard ze swietna plyta Steel Mill, taka mieszanka Soundgarden z Godflesh
- Believer
- weteran forumowych bitew
Forume dalej czeka na zapowiadany kower coronera z dwójki marliwo.
- KKK
- postuje jak opętany!
Najbardziej z tych wszystkich nieobecnych szkoda mi właśnie Drona. I nie tylko dlatego, że również wysoko cenił cudowną muzykę Tomasza Sikorskiego...A jego nagrania rozsyłał pizdowaty użytkownik manieczki z tego co pamiętam.
-
Jakby na to nie patrzeć, ten temat powstał by Drone i Bonny powrócili. Założył go Marian Konopnicki który potem też dał stąd dyla...