Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Ostrzezenia/Bany
Ja pierdole, ale kabaret.
Endrju nie ić tom drogom, albo ic, w koncu to tfuj cyrk.
Endrju nie ić tom drogom, albo ic, w koncu to tfuj cyrk.
- Believer
- weteran forumowych bitew
Ban dla pacjenta logiczny za lamanie regulaminu, ale dla ozoba i V słabizna. A to czasem nie ten robaczek konfident razem z nicramem słał swego czasu screeny z forume do ośrodka monitorowania zachowan rasistowskich? Widły i piec. Dobrze, że jest opcja ignoruj.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- TheDude
- zahartowany metalizator
^
Może trochę odetchniemy od tej przeklętej kotłowaniny z polityką etc. w tematach stricte muzycznych.
Może trochę odetchniemy od tej przeklętej kotłowaniny z polityką etc. w tematach stricte muzycznych.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Ustalmy raz na zawsze: to prawda z tym wysyłaniem screenów do atencyjnej kurwy, która ukrywa się w Norwegii przez wyrokiem za przekręty?
Guilty of being right
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Myślę, za za pomówienia też powinny być bany. nicram się za siebie nie wypowie, a wypowiadając się za siebie - mi się zwyczajnie takie pomówienia nie podobają.
Tak samo jak grożenie, czy pewne wrzuty we wpisie niejakiego Beliver. Zakładam, że wie o co chodzi.
Brzydko się tam koleżka zabawia.
Ostatnio zmieniony 11-10-2023, 22:27 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
14.08.2024
- uglak
Niby tak, ale traktuję to raczej jak zwykłą dziecinadę z tym niby wjazdem na chatę.Jimmy Boyle pisze: ↑11-10-2023, 22:24Sam zamiar i obnoszenie się z tym to skurwysyństwo pierwszej wody.
Guilty of being right
- Believer
- weteran forumowych bitew
Kojarzę, że nicram wstawiał tu gdzieś na forum screeny z wysłania zgłoszenia, ale nie uczestniczyłem w dyskusji i nie magazynuję takich rzeczy na dysku. Może ktoś ma lepsze infoJimmy Boyle pisze: ↑11-10-2023, 22:24Sam zamiar i obnoszenie się z tym to skurwysyństwo pierwszej wody.
Trzeba by przekopywać tematy, ale komu sie chce babrać w gównie. W kazdym razie widze, że uglak też sprawę kojarzy, to coś jest na rzeczy.
Odbanujcie tego ozoba i V, bo przeciez to dziecinna zagrywka z tym donosem, a ironia we wpisach była ewidentna.
- Żułek
Karkas wracaj juz po wszystkimŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-10-2023, 21:09Pierdolę, wylogowuję się i wracam po wyborach, jakaś chora atmosfera Polski w pigułce zapanowała, elo
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Najprzewielebniejszy
to oczywiste
kazdy miecz ma dwa konce, a kto mieczem wojuje itp
takie sytuacje ironiczne maja to do siebie,ze czasem przeradzaja sie w cos czym byc nie powinny.
Natomiast abstrahując od tego,co wyzej, autentycznie wystarczy juz naprawde chamskich pijackich zaczepek i docinkow jegomoscia V, ktorymi sadzi czy to w przyplywie pijackiego upodlenia, czy wyniosłego tumizwisizmu.
Raz na troche to nawet zabawne, ale jak slyszysz ten sam pijacki dowcip po raz 40, to juz rzygac sie chce.
- Bloodcult
- Conan, what is best in life ?
- Go to UK, vote PiS and hear the lamentations on Masterful Magazine forume
- Triceratops
POtwierdzam. Niezalezny expert*Believer pisze: ↑11-10-2023, 22:28Kojarzę, że nicram wstawiał tu gdzieś na forum screeny z wysłania zgłoszenia, ale nie uczestniczyłem w dyskusji i nie magazynuję takich rzeczy na dysku. Może ktoś ma lepsze infoJimmy Boyle pisze: ↑11-10-2023, 22:24Sam zamiar i obnoszenie się z tym to skurwysyństwo pierwszej wody.
Trzeba by przekopywać tematy, ale komu sie chce babrać w gównie. W kazdym razie widze, że uglak też sprawę kojarzy, to coś jest na rzeczy.
*patrz nizej**Olo pisze: ↑22-05-2022, 14:49sorry, ale nie chce mi się po raz niewiadomoktóry odnosić do całości Twoich żali insynuacji i skupię się tylko na tym - to jakieś żądanie w moją stronę? kolejne z resztą po wielu innych, gdy m.in. groziłeś zgłaszaniem forum do wyższych instancji za rzekome promowanie mowy nienawiści.
**patrz nizej und wyzej &xD
woodpecker from space
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ależ bym zajebał jakiemuś prawakowi.
- Lukass
Wsyscy tsej chwilowo zbanowani, więc musisz poczekać Ale o ile piękniejszy jest świat, gdy debile nie wyrzygują tu swych treści (żołądkowych). I nie chodzi mi o poglądy, tylko o cechy charakteru i deficyty intelektualne. Uczyńmy to forume miejscem spotkań ludzi kurturarnych.
To those who did not dare to sing out of tune
Or sing a different song
To march to the beat of a different drum and speak
The truths others fear
Or sing a different song
To march to the beat of a different drum and speak
The truths others fear
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
rzułf
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Najprawdopodobniej tak, ale biorąc pod uwagę co tutaj się czasem odpierdala, włącznie z poszukiwaniem prywatnych adresów tego czy tamtego rozsyłanych w prywatnych wiadomościach, i tego co niektórzy piszą publicznie, a co potem prywatnie, to jednak myślę, że nie doceniasz rozstroju psychiatrycznego bywalców.
Żułek pisze: ↑11-10-2023, 22:37Karkas wracaj juz po wszystkimŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-10-2023, 21:09Pierdolę, wylogowuję się i wracam po wyborach, jakaś chora atmosfera Polski w pigułce zapanowała, elo
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
- Żułek
i tak trzymaćŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-10-2023, 11:56Żułek pisze: ↑11-10-2023, 22:37Karkas wracaj juz po wszystkimŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-10-2023, 21:09Pierdolę, wylogowuję się i wracam po wyborach, jakaś chora atmosfera Polski w pigułce zapanowała, elo
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.