W momencie gdy użytkownik jest zalogowany, skrypt, przy każdym przeładowaniu strony, czyta z bazy informacje o użytkowniku, jego uprawnieniach, sprawdza czy nie ma PM oraz w zależności od ustawień dodatkowe zbędne rzeczy.Twój Wujek pisze:2) Tylko zarejestrowani użytkownicy - idealnie.
Musimy trochę przystopowac Masterfula i forum
Moderator: Gore_Obsessed
- ataman
- starszy świeżak
Re: Musimy trochę przystopowac Masterfula i forum
- koreaniec
- w mackach Zła
Morph pisze:No nie, akurat ady w postaci postów to jedna z rzeczy, które chyba najskuteczniej odrzucają od przeglądania forum.
niby tak, ale można je wpierdolić z powodzeniem bez zaśmiecania merytorycznie do takich topiców jak:
kto pije browara - reklamy z browarami
debilizmy jaja - do jakiś płatnych lulzowych stronek
gitara gra - wiadomo sprzęt
smartfon - reklamy sieci kom
no i tu nie za bardzo rozumiem politykę Masterfula - skoro jest bardzo duży temat o allegro to go wykorzystać i dodać tam reklamy tego jednego z największych reklamodawców w Polsce - od pamiętnej kampanii reklamowej w zeszłym roku mi się
jeszcze dziś niedobrze robi na myśl o allegro - w ogóle czy klikniecie w link do allegro czy zamieszczenie linku nie powinno być potraktowane jako reklama tego serwisu, a może ebay tak ma?
technicznie wstawianie i kontrolę można rozwiązać za pomocą serwera reklam którym zarządza się reklamami na stronie, dobre hostingi dołączają taką usługę linuxpl ma np. http://www.openx.org/docs/tutorials/vid ... rted-openx
Lefthandpathyoga
- H-K44
- weteran forumowych bitew
O kurwa, jakie wiadomości z samego rana...
Bez tego to już nie jest ten sam Masterful...Adrian696 pisze:ja na ten przykład wywaliłem sygnaturke, bo mała nie była...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- rasowy masterfulowicz
Przelew poszedł. Zapowiadane zmiany brzmią sensownie, teraz pora czekać na efekty.Olo pisze:...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jestem za, wyjebac te wszystkie dzialy i skasowac, nie robic facebooka z forum (teraz sram za zaraz bede pierdzial)Analripper pisze:okroiłem (..) do wyboru sa takie opcje:
skasowac (..) zamknac (..) skasowac (..)
chyba,ze macie inne propozycjone
aha, bylbym zapomnial
Zamknij morde stulejarzu.Drone pisze:DIE, FUCKER!
woodpecker from space
- Scaarph
- zahartowany metalizator
tematy o sportach scalić.Analripper pisze:okroiłem dział "o wszystkim i o niczym".
na jaja,pierdoley,dowcipy i debilizmy macie teraz 1 temat - Dowcipy/jaja/debilizmy
kolejny krok - musze zrobic cos z ponizszymi krowami
Gry online.Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki i zapychadla
Polska piłka nożna
Politykowanie
Co teraz czytacie?
Ostatnio oglądane filmy
do wyboru sa takie opcje:
skasowac i postawic od nowa tak jak zrobilem to z tematem o aktualnie spozywanym trunku
zamknac i postawic nowy o tym samym tytule,a zamkniety za miesiac skasowac
chyba,ze macie inne propozycjone
allegro - wyjebać posty nieaktualne (czyli pewnie tak jakoś sprzed tygodnia i starsze)
koncerty - wyjebać tematy starsze, niż powiedzmy trzy miesiące.
gry - niech cię ręka boska broni to wypierdalać
zresztą, tablica jest o wszystkim i o niczym, nawet jak to wypierdolisz to ktoś prędzej, czy później założy nowy temat.
a ja uważam, że to bardzo ważna kwestia. jednak to jest masterful a nie kółko różańcowe, i nie czarujmy się - takie rzeczy są tu na porządku dziennym i nikt i nic tego nie zmieni, co więcej: ja się z tego bardzo cieszę, bo miłośnikiem cenzury jakoś nie jestem.Olo pisze: trzeba wiedzieć, że utrzymywanie strony w USA miało te dobre strony, że de facto podlegaliśmy pod prawo stanowe Kaliforni - i tutaj dodam tylko, że kilka razy przez te wszystkie lata zdarzało się m.in. że straszono nas, że ktoś tam kto został albo obrażony, albo 'pomówiony' albo ktoś kogo uczucia religijne zostały urażone, straszył, że albo usuniemy pewne wpisy, całe wątki albo uderza z prawną groźbą do naszego dostawcy. I o ile takie do takiego (mt) albo nikt uderzać nie będzie, albo będzie miał to w dupie o tyle w Polsce może się zdarzyć jakaś trzęsidupa, która nie będzie chciała sobie robić problemów i po prostu wyłączy nam usługę - choćby nawet czyjaś skarga była kretyńska i nie miała żadnej szansy prawnego powodzenia. To niby marginalna kwestia
reklamy: owszem, ale również uważam, że te takie w formie postów to nie jest dobra droga. wolałbym już przeklikać dwie pełnoekranowe reklamy proszku do prania przed dostaniem się na forum, niż widzieć na każdej stronie każdego tematu każdy drugi post z reklamą agonii.
ten pomysł z reklamą allegro też jest niezły, pewnie jakoś mogą sprawdzić, ile przekierowań do ich strony jest z masterfula, ale obawiam się, że wyjdą z założenia, że skoro tak fajnie to działa to reklama nie jest potrzebna, jebane żydostwo
no i w końcu jakiś numer konta, ale...paypala nie macie? dajcie paypala!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Mozna zawsze zagrozic wyjebaniem tematuScaarph pisze: ten pomysł z reklamą allegro też jest niezły, pewnie jakoś mogą sprawdzić, ile przekierowań do ich strony jest z masterfula, ale obawiam się, że wyjdą z założenia, że skoro tak fajnie to działa to reklama nie jest potrzebna, jebane żydostwo
Ogolnie moge sie pod tym postem podpisac
- Najprzewielebniejszy
polecam kontakt z działem reklamy,bądz marketingu z allegro, wspolpracuje z nimi z ramienia mojego pracodawcy, za wysokie progi jestesmy zbyt malo ukierunkowanym na sprzedaz portalem.
- white_pony
100 razy bardziej wolałbym pop-upy niz reklamy w formie postów. co do hostingu za granicą, to jest mysle dobra droga, nie wiadomo kiedy jakis pucek lucek sie zesra ze ktoś obraził jego uczucia tak bardzo. chociaz ma to tyle plusów co minusów.
mozna tez zaczac stosować thumbnaile zamiast wklejac wielkie grafiki.
np:
mozna tez zaczac stosować thumbnaile zamiast wklejac wielkie grafiki.
np:
do not make equal what is unequal
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
krzeczkowski@gmail.comScaarph pisze:no i w końcu jakiś numer konta, ale...paypala nie macie? dajcie paypala!
wszystkim darczyńcom przyszłym i dotychczasowym serdeczne bóg zapłać, ave satan, sława, sieg hail, szalom i niech Wam Latający Potwór Spaghetti wynagrodzi
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
a nie chcecie się ukierunkować? Coś na zasadzie Mystica (oczywiście z nieco innym katalogiem).Analripper pisze:polecam kontakt z działem reklamy,bądz marketingu z allegro, wspolpracuje z nimi z ramienia mojego pracodawcy, za wysokie progi jestesmy zbyt malo ukierunkowanym na sprzedaz portalem.
Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
o widzisz, od razu co innego, a nie jakieś konta sronta.
- Najprzewielebniejszy
Re:
jak załozymy własną wytwórnię to się ukierunkujemy heheSkaut pisze:a nie chcecie się ukierunkować? Coś na zasadzie Mystica (oczywiście z nieco innym katalogiem).Analripper pisze:polecam kontakt z działem reklamy,bądz marketingu z allegro, wspolpracuje z nimi z ramienia mojego pracodawcy, za wysokie progi jestesmy zbyt malo ukierunkowanym na sprzedaz portalem.
- Scaarph
Re:
nie mówię tutaj akurat z racji geograficznej za siebie, ale gdyby się komuś chciało tym dupę zawracać, to pomysł ciekawy - nie trzeba by było już czekać, aż bartdeath czy ktoś ściągnie płytę do siebie, od razu też wiadomo jaki popytSkaut pisze:a nie chcecie się ukierunkować? Coś na zasadzie Mystica (oczywiście z nieco innym katalogiem).Analripper pisze:polecam kontakt z działem reklamy,bądz marketingu z allegro, wspolpracuje z nimi z ramienia mojego pracodawcy, za wysokie progi jestesmy zbyt malo ukierunkowanym na sprzedaz portalem.
- koreaniec
- w mackach Zła
zagrozić zmasowaną kampanią ebayaAnalripper pisze:polecam kontakt z działem reklamy,bądz marketingu z allegro, wspolpracuje z nimi z ramienia mojego pracodawcy, za wysokie progi jestesmy zbyt malo ukierunkowanym na sprzedaz portalem.
Lefthandpathyoga
- Scaarph
nie wiem, czy to istotne, ale takie coś mi ostatnimi czasy stosunkowo często wyskakuje:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Too many connections [1040]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
- panthyme
- w mackach Zła
Otwierać tylko jedną majsterfulową stronę na raz, wprowadzić płatną rejestrację i będzie spokój
Coś dużo szarych, niemych eminencji czyta forum...
Coś dużo szarych, niemych eminencji czyta forum...
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- pogodancer
a swoja drogą ciekawe ilu nowych userów przybyło od wczoraj
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
i tak usunąłbym wszystkich, którzy tylko dla czytania się zarejestrowalipogodancer pisze:a swoja drogą ciekawe ilu nowych userów przybyło od wczoraj
Edyta: albo inaczej, po rejestracji, jedynym wątkiem który na "dzień dobry" by się otworzył, byłby ten:
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... &sk=t&sd=a
Ostatnio zmieniony 22-12-2010, 14:14 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
- Maleficio
- Kontakt:
To samo chcialem powiedziec...