Seweryn Krajewski

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Seweryn Krajewski

08-01-2014, 23:45

Uprzedzam ciągotki adminów do usunięcia tematu - nie ważcie się, bo jestem śmiertelnie poważny. Często napominam o jego osobie, gdyż jego twórczość jest dla mnie od lat dzieciństwa niezwykle bliska. Nawet byłem na jego koncercie z Piaskiem, nieźle pojebany jestem, nie? Mentalny black metalowiec, tylko pech chciał, że lata jego prosperity przypadły na czasy rozkwitu big beatu. Teksty w sam raz do cięcia tętnic, zero nadziei, no solace i te sprawy. Jeśli są tutaj jeszcze jacyś entuzjaści jego twórczości to bardzo proszę - wyjdźcie przed szereg. Nie wstydźmy się mówić, że to też jest muzyka dla mężczyzn!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

Re: Seweryn Krajewski

09-01-2014, 08:20

Seweryn masa OK. "Uciekaj skoro świt" to był kawałek który szczególnie sobie upodobałem dziecięciem będąc.
W sumie cenię go bardziej solo niż z The Red Guitars, za którymi przepada z kolei mój ojciec.
Podobną sympatią darzę Andrzeja Rybińskiego, Zdzisławę Sośnicką, Grupę Pod Budą, Alicję Majewską i "southernowy" Babsztyl.
I to nie jest żart...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
harvestman
weteran forumowych bitew

10-01-2014, 19:42

Sgt. Barnes pisze:Seweryn masa OK. "Uciekaj skoro świt" to był kawałek który szczególnie sobie upodobałem dziecięciem będąc.
W sumie cenię go bardziej solo niż z The Red Guitars, za którymi przepada z kolei mój ojciec.
Podobną sympatią darzę Andrzeja Rybińskiego, Zdzisławę Sośnicką, Grupę Pod Budą, Alicję Majewską i "southernowy" Babsztyl.
I to nie jest żart...
" Uciekaj moje serce" taki był tytuł, kojarzę to z dzieciństwa, piosenka tak charakterystyczna że pamiętam ją do dziś.
Ostatnio zmieniony 10-01-2014, 19:52 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

10-01-2014, 19:47

Sgt. Barnes pisze: Alicję Majewską
Dio w spódnicy. Może i sie starzeje, ale dynamit w głosie wciąż ten sam, Niesamowita wokalistka.
ODPOWIEDZ