No tak, to oczywiście tłumaczy nieobecność wspomnianych nazw wśród szerszej publiczności, natomiast mnie dziwi prawie całkowity brak ich znajomości, nie mówiąc już o popularności, na stronach takich jak to forum. Weźmy ostatni album FETISH 69, czyli "Atomized". Przecież to jest taka muzyka, którą każdy, kto lubi zarówno THE PRODIGY, PORTISHEAD, "Methamorphosis" ULVER, eksperymenty Bernocciego czy środkowe/późne SCORN, powinien bezwarunkowo pokochać i wychwalać.
Przy okazji namawiam wszystkich szukających dobrego eksperymentu o oniryczno/kinowym/industrialnym zacięciu - przesłuchajcie tę płytę!
[youtube][/youtube]
Fetish69
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Fetish69
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Prorok :)boroowa pisze:spoko. topic nie rozwinie się więcej niż na 2 strony, w końcu nie ma tutaj nic o Nergalowych ciuchach :)Triceratops pisze:ps. temat zalozylem w stanie ssporego najebania :D dlatego tyle w nim emocji :D i widze, ze to temat , ktory godzi zwasnione strony, taki stolik gdzie wszyscy graja w mahjongga i maja to same zdanie :D
woodpecker from space
- HSVV
- w mackach Zła
no nie każdemu chyba chce się sprawdzać wszystkie nazwy. żeby nie było, w tym wypadku to niekoniecznie dobra rzecz, ale co zrobić.Drone pisze:No tak, to oczywiście tłumaczy nieobecność wspomnianych nazw wśród szerszej publiczności, natomiast mnie dziwi prawie całkowity brak ich znajomości, nie mówiąc już o popularności, na stronach takich jak to forum. Weźmy ostatni album FETISH 69, czyli "Atomized". Przecież to jest taka muzyka, którą każdy, kto lubi zarówno THE PRODIGY, PORTISHEAD, "Methamorphosis" ULVER, eksperymenty Bernocciego czy środkowe/późne SCORN, powinien bezwarunkowo pokochać i wychwalać.
Przy okazji namawiam wszystkich szukających dobrego eksperymentu o oniryczno/kinowym/industrialnym zacięciu - przesłuchajcie tę płytę!
[youtube][/youtube]
tego albumu nie słuchałem ale obadam oczywiście w stosownym czasie
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Triceratops
Dosc nietypowa sytuacja, ze nie znasz albumu swojego ulubionego austriackiego zespolu i jednoczesnie ubolewasz, ze ludzie nie sluchaja takiej muzyki
woodpecker from space
- HSVV
- w mackach Zła
wystarczał mi zazwyczaj Antibody i pierwszy Erotic Purge, dalej nie sięgałem zbytnio, przykro mi
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Triceratops
No to nazywanie ich najlepsza ekipa z Austrii w tym kontekscie jest nieco kabaretowe :) To tak jakby oceniac tworczosc King Krimson albo Slayer wylacznie przez pryzmat debiutu.
woodpecker from space