są tematy o SIEKIERZE czy ARMII, więc można by o sztandarowej polskiej kapeli hc punk wymienić uwag kilka. chociaż hc punk to raczej termin, który lepiej obrazowałby sferę ideologiczną tego tworu, bo muzycznie bywało różnie. z początku krążyli w oparach cold wave, potem melancholijne punkowanie, a na CZARZŁY to już misz masz postpunka w najlepszym wydaniu i hardkora. tak jakoś mi wyszło, że od nastu lat nie ma chyba takiej pory roku, ni miesiąca, żeby CZARZŁY nie dręczył uszu moich sąsiadów, płyta - opoka na polskiej scenie alternatywnej. kto zna i kto lubi palec do budki.
a tu hit hitów:
" onclick="window.open(this.href);return false;
POST REGIMENT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Re: POST REGIMENT
A co ma jakiś putrefuckemadacośtam do Postregiment?
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
- w mackach Zła
hah, przekleiło mi się przez pomyłkę, miało być rzecz jasna TO:
-
- w mackach Zła
Debiut rządzi, uwielbiam go - jedna z najlepszych, być moze najlepsza pankowa płyta z naszego kraju.
Czarzły jakoś mi nie podszedł, wolałem ich we wcieleniu melancholijno - depresyjno - napierdalajacym, niż w tym chropowato wkurzonym.
Kolory fenomenalny kawałek, ale wersja z debiutu o niebo lepsza.
I teksty mieli piękne, pięknie depresyjne na poziomie co też mocno ich wyróżniało.
Czarzły jakoś mi nie podszedł, wolałem ich we wcieleniu melancholijno - depresyjno - napierdalajacym, niż w tym chropowato wkurzonym.
I teksty mieli piękne, pięknie depresyjne na poziomie co też mocno ich wyróżniało.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
o, tu kolega doskonale ujal to, co sam chcialem napisacTarpaulin pisze:Debiut rządzi, uwielbiam go - jedna z najlepszych, być moze najlepsza pankowa płyta z naszego kraju.
-
- rasowy masterfulowicz
[quote="Necropunk"]więc można by o sztandarowej polskiej kapeli hc punk wymienić uwag kilka.[ /quote]
viewtopic.php?f=36&t=10062&p=598143&hil ... nt#p598143" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=36&t=10062&p=598143&hil ... nt#p598143" onclick="window.open(this.href);return false;
KVLT lizania CZASZKI
-
- w mackach Zła
Napisałeś że teksty Regimentu są grafomańskie - ZGIN w MĘCZARNIACH!!!
- moonfire
- zahartowany metalizator
Lubię tych lewaczków.
-
- mistrz forumowej ceremonii
https://destrukt.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;