LAO CHE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Re: LAO CHE
Jak na chwilę obecną dobrze, bez rewelacji, chociaż po Zombi spodziewałem się czegoś innego. W zasadzie też jest to muzyka relaksacyjna, niezbyt zobowiązująca, głównie za sprawą spokojnej warstwy instrumentalnej. Ale potrzeba jeszcze kilku odsłuchów by mówić o jakiejś konkretnej ocenie.
-
- weteran forumowych bitew
Mam same mieszane uczucia i wyrobić sobie opinii nie potrafię. Ale przyjdzie czas i na to, polazłbym w ramach eksperiencji na koncert jakiś, coby przyjąć na klatę (nieogoloną) falę dźwięku i sprawdzić czy to film akcji, czy jednak tani melodramat.
Grrrówno!
- harvestman
[youtube][/youtube]
-
- harvestman
" Diabeł jest głupi a jak chcesz aniołka to ci tata kupi" to trzeba umieć napisać :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Bardzo spoko numer. Życzyłbym sobie płyty na takim poziomie, co byłoby miłą odmianą po różnych ostatnich dokonaniach.
Grrrówno!
- harvestman
Moim zdaniem nigdy nie zaliczyli jakiegoś wielkiego spadku formy a Soundtrack to w moim rankingu jedna z trzech najlepszych płyt ( obok jedynki i Powstania Warszawskiego) jakie zdarzyło im się popełnić.Plasfodeur pisze:Bardzo spoko numer. Życzyłbym sobie płyty na takim poziomie, co byłoby miłą odmianą po różnych ostatnich dokonaniach.
-
"AC/DC" to jednak wyraźny spadek formy. Z kolei "Soundtrack", do którego po jakimś czasie zdołałem się przekonać, na dziś dzień broni się w połowie - trudno mi nawet sensownie wyartykułować dlaczego pierwsze numery mnie nudzą, ale nudzą. Z kolei "Gospel" to płyta, której rzadko słucham ale nie sposób odmówić jej wysokiej próby jakościowej, czuć tam dużo energii, którą - mam wrażenie - zgubili na późniejszych, bardziej "syntetycznych" materiałach. Dlatego mam nadzieję, że "Dzieciom", jak zwiastuje singiel, będzie takim kopniakiem witalnym.harvestman pisze:Moim zdaniem nigdy nie zaliczyli jakiegoś wielkiego spadku formy a Soundtrack to w moim rankingu jedna z trzech najlepszych płyt ( obok jedynki i Powstania Warszawskiego) jakie zdarzyło im się popełnić.Plasfodeur pisze:Bardzo spoko numer. Życzyłbym sobie płyty na takim poziomie, co byłoby miłą odmianą po różnych ostatnich dokonaniach.
Grrrówno!
- Oki
szczególnie tekstowoPlasfodeur pisze:Bardzo spoko numer. Życzyłbym sobie płyty na takim poziomie,
-
To jest chyba rzecz, o którą jestem zupełnie spokojny, niezależnie od poziomu muzycznego.Oki pisze:szczególnie tekstowoPlasfodeur pisze:Bardzo spoko numer. Życzyłbym sobie płyty na takim poziomie,
Grrrówno!
- Kilgore
Nowa płyta bardzo dobra i zyskuje z każdym odsłuchem. Słabych utworów nie stwierdzono. Zepeliny, Parple, Panie co tu się dzieje.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
znam tylko Gusła
chyba jestem za głupi na ten zespół bo nie łapie tego za bardzo
może dlatego że spiewaja po polsku, argument nie do przeszkoczenia
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
powrot do szczytowania formy.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
kolega w formie :DŻułek pisze:znam tylko Gusła
"Dzieciom" jest ok, faktycznie powrót do dobrej formy po dwóch ostatnich, ale to nadal nie jest poziom dwóch pierwszych krążków.
Grrrówno!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
A masz może wąsy?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
arafatke miales? albo chociaz wielką pacyfę? mysle ze Plastek moglby cie nia zfistingować permanentnie !leroyanabel pisze:jesienią całkiem przypadkowo (za namowa koleżanki) znalazłam sie na ich koncercie i byłam mega pozytywnie zaskoczona muzyką i atmosferą, jednak w niekoncertowym klimacie nie przemawiają do mnie i po prostu nie umiem się przestawić ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
Zajebisty ten nowy kawalek "Nie raj" z naprawde swietna, chwytliwa linia basu w stylu starego Kombi. Nigdy nie bylem fanem tego zespolu ale ten kawalek jest zajebisty.
woodpecker from space
- trup
Cały WOS jest bdb.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Wos - płyta poprzedniego tygodnia w Radiu Kraków, którego od czasu do czasu próbuję słuchać. Próbuję, bo coraz gorzej znoszę ten religijno-polityczny bełkot, który sączy się z co drugiej audycji. Jednak nie o tym chciałem. Pan redaktor ejakulował niemal przy każdym podejściu. Nie potrafię docenić muzyki tej kapeli, gdyż liryki jakimi raczy słuchaczy pan wokalista powodują skręt kiszek i natychmiastowe rzygnięcie, a w takich warunkach ciężko się skupić. Męska wersja Meli Koteluk, czy tej drugiej polskiej Kate Bush. Głęboki dół i dwanaście palet wapna. Uprzedzając nerwowe reakcje, zupełnie mi nie przeszkadza, że komuś te piosenki mogą się podobać.