nie wiem nawet, do którego działu to wrzucić, więc wrzucam narazie tutaj, żeby jakieś prawdziwkowe piździelce nie marudziły, że dział z metalem jest bezczeszczony nazwą tego ZNAKOMITEGO KURWA zespołu. a temat zakładam, bo vicek słucha i chciałem się z nim podzielić informacją:
[youtube][/youtube]
nowy album i światowa trasa, jeśli wszystko wypali. po teaserach jestem posrany kompletnie.
oprócz tego chciałbym nadmienić, że dwójkę Static-X można stawiać na absolutnym szczycie jeśli chodzi o rock industrialny. naprodukowałbym się więcej, ale wolę wybadać teren najpierw - słucha ktoś ich tutaj? kuma, jaki to był dojebany zespół? że industrial rock to nie tylko Filter i inne smuty dla zamkniętych w sobie małolatów, którym po nocach się śni latanie z gnatem po szkole i strzelanie do kolegów?
leci Burn To Burn właśnie. otchłań i rozpierdol.
i małe równanie na koniec: Ministry > White Zombie = Static-X >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rob Zombie solo, Filter, Stabbing Westward, Chemlab, etc., etc.
Static-X
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: Static-X
Mieli ze dwa fajne kawałki.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Liczę na hologram:D
Fajny by był koncert zespołu, którego wszyscy muzycy umarli. Same hologramy na scenie. To BY KURWA BYŁ NAJLEPSZY ZESPÓŁ.
Fajny by był koncert zespołu, którego wszyscy muzycy umarli. Same hologramy na scenie. To BY KURWA BYŁ NAJLEPSZY ZESPÓŁ.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Kupsko straszne. Jedna z tych przyjaznych słuchaczowi „industrialnych” (Genesis P. Orridge właśnie robi rozczuloną minkę) ramotek z wczesnych lat 2000, która jest tak samo ciekawa i przełomowa, jak srebrny dres i tlenione kolce Roba Flynna w klipie do „From This Day”. I żadne mi tu, ze to lepsze, niż solowy Zombie czy coś. Do sracza, chyba że nadal nosisz czapkę daszkiem do tyłu i uważasz, ze to młodzieżowe.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- HSVV
- w mackach Zła
o, dobrze, że wspomniałeś, chciałem dodać jeszcze: Static-X > Throbbing Gristle
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Yare Yare Daze
- Hellion
- w mackach Zła
Static-x na równi z White Zombie?? Samo Blood, milk and sky albo super charger heaven wystarczy żeby static x puścić w niepamięć.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Jakim trzeba być zjebem, żeby porównywać brudny White Zombie z jakimiś piczami z MTV
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- HSVV
- w mackach Zła
jacy wy kurwa smutni jesteście
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie