wrzucam trocaki antymuzaki:4m pisze:Dołączam się z prośbą jw.Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:To udostęþnij linka chociaż.twoja_stara_trotzky pisze: jezusie, już to z 10 razy gdzieś wrzucałem...
http://rapidshare.com/files/117112797/t ... i.zip.html
w zestawie:
THE 4TH IS ELIGOR - Cykl [1997]
czyli owoc jednej sesji muzyczno-psychodeliczno-alkoholowej, która odbyła się w ciepłą przesileniową noc, a w której udział brała moja skromna osoba oraz Krzyś (B)Azarewicz. całość to muzyka do filmu gdanskiego twórcy Pawła Sady pt. Cykl. wydaliśmy to także własnym sumptem w zawrotnym nakładzie 69 kopii

muzycznie to hołd dla pierwszych mistrzów industrialu w rodzaju Throbbing Gristle. całość to improwizacja. jedynie 2-3 motywy, które się pojawiają, były pierwotnie przeznaczone na drugi album December's Furher, który oczywiście nigdy się nie ukazał.
oraz
RADIO REDRUM - varuos tracks [1999] (częściowo wydane w 2001)
czyli pierwsze i jedyne nagrania projektu, ktory powołałem do życia, jak mi (B)Azarewicz do Londka spierdolił i The 4th is Eligor formalnie zawiesiło działalność. tu, dla odmiany, również mamy owoc mojej chorobliwej fascynacji zespołami w rodzaju Coil, Nurse With Wound, Skinny Puppy, Current 93, Scorn itd. tyle tylko, że tu już żadnychimprowizacji nei było, a całość miała znacznie bardziej współczesny sznyt. Generalnie projekt długiego życia nie miał, bo nagle poczułem zew rock'n'rolla i powstalo The Wolverines