AND ALSO THE TREES

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

18-01-2010, 15:53

Triceratops pisze:Co bys nie pisal i jakich sztuczek erystycznych nie stosowal to i tak mimo wszystko jest i bedzie belkot. Jak widac czas na odklepywanie postow masz wiec tlumaczenie, ze go nie masz jest nieprawdziwe ;) No chyba, ze chodzi o typowe zawody "kto pierwszy zalozy, niewazne co napisze", ale w ten sposob mozna tematy zakladac masowo a zalozyciel nie musi znac tego o czym zaklada temat ;) Moze sie nurzac w chwilowej chwale znawcy i konesera, czas zweryfikuje czy po prostu ktos zdarl z bloga kolejnego rela i sie chce pochwalic czy po prostu wie o czym pisze.
Coś w ten deseń. Przypominam sobie, że longinus to też kiedyś fajnie ujął, były tutaj czasy kiedy zakładający temat pisał krótkie bio/wstęp do muzyki i opisywał z grubsza choć kilka płyt wykonawcy, aby reszta dyskutantów mogła się później jakoś odnieść do danego artysty/dzieła.
O ile pisanie setny raz o Slayer, Metallica, Darkthrone mija się z celem, o tyle przy mniej znanych zespołach ma to dość duże znaczenie. Dlatego nawet w wątku o Legendary Pink Dots nie chce mi się pisać, bo niczego konkretnego się też tam nie dowiedziałem.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: AND ALSO THE TREES

18-01-2010, 18:31

Drone pisze:A ja odnoszę wrażenie, że jest zupełnie odwrotnie niż pisze Triceps. Ledwo założyłem ten temat, on nagle się przebudził z letargu i reaktywnie reagując założył temat o ATTRITION ni w pięć ni w dziesięć, notabene w większości gównianym i które ma się do AATT jak pięść do oka. AATT ma jedną nieco słabszą płytę w dorobku, no może jeszcze debiut nie ma TEJ charakterystycznej siły i tożsamości, natomiast czym może się pochwalić ATTRITION, jakim, przepraszam, wkładem w muzykę? Wpływem na bandę gotyckich jełopów? :lol:
No niezle, taki profesor a nie zalapal szydery :lol:, no nawet pioter trocki tutaj nie cie nie potratuje bo on zaczail bezblednie ;). Moj temat to byla oczywista parafraza twojego podszyta wyraznym szyderstwem, taki tam protest przeciwko glupocie. Podmienilem zespol i szczegoly typu miejsce, rok, gatunek i temat gotowy, to samo zrobil trocki edytujac twojego posta. To jest wlasnie najlepszy komentarz do zakladania tematow na odpierdol czy tez jak to sie teraz nazywa "z braku czasu", w zasadzie to w godzine mozna zalozyc dziesiatki takich nawet nie znajac zespolow :lol:
No dalszej dosc kompromitujacej czesci wypowiedzi na temat Attrition nawet nie skomentuje hehe, bo co tu komentowac, tylko ktos kto to zdarl to wczoraj z jakiegos bloga moze takie rzeczy pisac :lol:
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

18-01-2010, 20:22

Drone pisze:Zadam kilka pytań:
- Ile tematów założyłeś na forum?
- Ile masz płyt AATT na półce (bo ja mam 7 pełnych + 1 epkę)?
:lol: zastanow sie czy chciales o to pytac i pamietaj zeby potem nie wyskakiwac do Marii z takimi tekstami, bo cie zgasi w kazdym metalowym temacie :lol:
Drone pisze: - Dlaczego zamiast dyskutować o AATT robisz jakieś dziwaczne podchody? Czyżbyś naprędce darł teraz AATT z rapidów i zastanawiał się, jak to możliwe, że nie znasz ulubionego zespołu pana Smitha z formacji, którą tak kochasz? ;)
Jezeli ktos chce dyskutowac to dyskutuje a jak ktos nie ma czasu to nie dyskutuje, ty zdaje sie nie masz czasu (sam napisales), bo zalozyles temat na zasadzie "pierdolne puszke z farba do betoniarki, zobaczymy co sie namaluje" :D

Skoncz sie w koncu rzuac jak gowno w poscieli i naskrob cos fajnego, bo jednak ten czas masz tylko go tracisz na bezprodyktywne pierdolenie z ktorego nic nie wynika (no moze tylko to ze masz czas) :wink:
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

18-01-2010, 21:00

No prosze, inteligentni ludzie zawsze sie dogadaja a zdrowy rozsadek zawsze zwyciezy :wink:
woodpecker from space
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

25-03-2010, 21:22

mam na zbyciu chyba najlepszy z ich starych krążków, czyli Virus Meadow. oryginalny CeDe z NORMAL RECORDS. chętnie się na coś wymienię / sprzedam.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

26-03-2010, 18:40

dawaj trade listę na priva
Awatar użytkownika
Wódz 10
rasowy masterfulowicz

23-07-2012, 14:03

Musiałem się chwilę zastanowić dlaczego założyłem ten temat jak nigdy tego bandu nie słyszałem... ;)
CHAOS!
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
ODPOWIEDZ