Nastepne 'next big thing' (praktycznie doslownie lol) na klasycznej oldschoolowej scenie grapu w usa - Rick Ross, czyli jak w 6 lat wydac 5 plyt (ktore debiutuja odpowiednio na 1, 1, 1, 2 miejscu billboardu, nie mam info odnosnie ostatniej) naklepac miliony dolarow i byc ustawionym do konca zycia. Featuringi z puffem, dre, nasem, jay-z, kanye czy chociazby andre 3000 (rozjebal na tej plycie system z swoja przechujowa solowka na gitarze ;) )
Nastepne 'next big thing' (praktycznie doslownie lol) na klasycznej oldschoolowej scenie grapu w usa. Slucham sobie ostatniej plyty i jestem rozjebany klasycznymi bitami, normalnym porzadnym flow, bez huj wie jakis zabiegow etc.
- feat andre
- wtf klip, jebane czarnuchy
- f. nas
- f. drake, zajebisty track
na koniec:
- instant classic
- mala odmiana, praktycznie 1 track na tej plycie z nowoczesnym bitem.
wszystkie te tracki pochodza z tej samej plyty.
+ zajebisty 'holy ghost' z puffem.
RICK ROSS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: RICK ROSS
Nieopatrznie klikalem w linki z pierwszego postu i przynajmniej do polowy kazda przesluchalem, bo dalej nie dalem rady. To jest tak chujowe, ze zeby bola na sama mysl, kiedy trzeba sklecic pare slow, ktore oddadza chujowatosc tej pseudomuzyki. Nie pojmuje jak mozna dobrowolnie tego sluchac, szczerze mowiac wolalbym nic nie sluchac do konca zycia niz tego sluchac. Po stokroc wole Ricka Rozza.
woodpecker from space
- zekke
to sprawdz, najlepiej ostatnia 'god forgives' z ktorej pochodza tracki ktore wkleilem. co prawda inny kierunek niz nas ale dla mnie rozdaje, brakowalo mi takiego oldschoolu w zaletwie nowoczesnego gowna. zdziwisz sie jakie klasyczne soulowe bity sa tam upchane, w srodku tylko taki wyjadek w postacji zreszta zajebistego 'so sophisticated'. jeszcze z jego stajni musze sprawdzic meek mill o ile cos solo wydal bo na featach daje rade.Zenek pisze:nie słyszałem, ale obczaj se tegoroczny album Nasa, miazgator.
a 'life is good' nasa lezy i czeka na swoja kolejke w odsluchu.
jak chociazby 1 tracku nie jestes w stanie do konca przesluchac to nie ma o czym gadac, nie kazdy moze sluchac wielu skrajnych gatunkow na raz, nie majac z tym zadnego problemu.Triceratops pisze:Nieopatrznie klikalem w linki z pierwszego postu i przynajmniej do polowy kazda przesluchalem, bo dalej nie dalem rady. To jest tak chujowe, ze zeby bola na sama mysl, kiedy trzeba sklecic pare slow, ktore oddadza chujowatosc tej pseudomuzyki. Nie pojmuje jak mozna dobrowolnie tego sluchac, szczerze mowiac wolalbym nic nie sluchac do konca zycia niz tego sluchac. Po stokroc wole Ricka Rozza.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A ja Rozza Williamsa :)Triceratops pisze:Po stokroc wole Ricka Rozza.
Dobry rap jest dobry, ale to co tutaj słyszę jest takie se. Wydaje się zbyt komercyjne, ale nie wiem, nie znam się na czarnym rapie, bo lubię tylko kilkanaście kawałków np Lil Wayne`a, Birdmana, D-12, Trae, kultowego Eazy-E, Ice Cube`a i coś by się jeszcze pewnie znalazło. To mi się podoba, natomiast ten Rick Ross jest zbyt przesłodzony, soulowy. Chujowy no :)
- rob
- w mackach Zła
+1Triceratops pisze:Nieopatrznie klikalem w linki z pierwszego postu i przynajmniej do polowy kazda przesluchalem, bo dalej nie dalem rady. To jest tak chujowe, ze zeby bola na sama mysl, kiedy trzeba sklecic pare slow, ktore oddadza chujowatosc tej pseudomuzyki. Nie pojmuje jak mozna dobrowolnie tego sluchac, szczerze mowiac wolalbym nic nie sluchac do konca zycia niz tego sluchac. Po stokroc wole Ricka Rozza.
jebać frajerów
- zekke
yossarian84 pisze:Dobry rap jest dobry, ale to co tutaj słyszę jest takie se. Wydaje się zbyt komercyjne, ale nie wiem, nie znam się na czarnym rapie, bo lubię tylko kilkanaście kawałków np Lil Wayne`a,
ja pierdole, zlote wary.
Ostatnio zmieniony 20-08-2012, 00:27 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ale czemu?? Bardzo lubię ten kawałek:
czy przegrałem życie? :(
czy przegrałem życie? :(
- zekke
bo pierdolsiz bezsensu.