Nie znam, nic nie wiem, nie słyszałem nawet sekundy - wiem jedno. Płyta miesiąca w ostatnim "Teraz Rock" - nawet mnie zaintrygowało, dziś wpadł mi w ręce "Przekrój" (boże pożal się co tego czasopisma się zrobiło), patrzę... cztery strony o KIM NOWAK. Czytając o ich płycie wydaje mi się, że mógłbym ją polubić - za dużo mam jednak aktualnie do słuchania, żeby znaleźć czas na "Wilki". Prościej założyć ten temat, słuchając sobie jednocześnie ostatniej płyty OM.
Zna ktoś? Warto? Troztky - Ty siedzisz w mainstreamie - wypowiedz się :)
KIM NOWAK - "Wilk"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: KIM NOWAK - "Wilk"
To nie lepiej wejść sobie na jakiś majspejs czy inny jótjóp i z lekka przetestować czy warto?
support music, not rumors
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Aj to przepraszam, w sumie zajebista muza!. Promuj, promuj Maryś.
support music, not rumors
-
- weteran forumowych bitew
- tu jest singielek, ja znam debiut i mi nie podszedł specjalnie Fisza i Emade wolę w wersji z "Heavi Metal" :)
Grrrówno!
-
- zaczyna szaleć
jedynka mi się podobała, tak samo fisz solowo daje radę zwłaszcza "heavi metal" i "piątek 13-ego", można by z tego wywnioskować, że i "wilki" podejdą.
Nie lepiej, bo bym muzę musiał wyłączyć, która właśnie leci. A tak mogę pisać na masterfulu słuchając jednocześnie :)Rattlehead pisze:To nie lepiej wejść sobie na jakiś majspejs czy inny jótjóp i z lekka przetestować czy warto?
-
- rasowy masterfulowicz
Lewacki się zrobił. Ostatniemu Batmanowi zarzucali, że jest zbyt prawicowy.Maria Konopnicka pisze: "Przekrój" (boże pożal się co tego czasopisma się zrobiło)
I AM MORBID
-
- postuje jak opętany!
Nowa płyta zajebista, lepiej mi wchodzi od pierwszej, więcej teraz nie napiszę, bo w robocie nakurwiam :D
-
- rasowy masterfulowicz
Pierwszą płytę kupiłem ostatnio za 9,99zł w empiku, wrzuciłem do samochodu - chłopaki grają na gitarze, trochę pokrzykują i chcą być jak Jack White. Za taką cenę można posłuchać ;)
Fajną audycje robią ze staruszkiem we wtorki w trójce. Ostatnio nawet Woven Hand się tam pojawił.
Fajną audycje robią ze staruszkiem we wtorki w trójce. Ostatnio nawet Woven Hand się tam pojawił.
- Oki
- weteran forumowych bitew
jakiś hipstersko-feministyczny tfu po trzykroć przez lewe ramięMort pisze:Lewacki się zrobił. Ostatniemu Batmanowi zarzucali, że jest zbyt prawicowy.Maria Konopnicka pisze: "Przekrój" (boże pożal się co tego czasopisma się zrobiło)