COITUS

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

COITUS

19-12-2012, 20:50

Trzeba mieć zdrowo najebane pod kopułą, żeby nazwać zespół "stosunek płciowy". I nie ma wątpliwości, że grupka aspołecznych sierściuchów tworzących Coitus taką przypadłość ma i na pewno daleko im do "normalności". Nie istnieją już od dawien dawna. Znaczy się, tak wnoszę po fakcie takim, że ostatnie co nagrali to epa z 1996 r. Nie udało im się nigdy wydać pełnego albumu, a dopiero od dwóch lat - dzięki reedycji Underground Movement - mamy możliwość zapoznać się z materiałem, który miał tworzyć debiut o nazwie "Failure to communicate". Przepiękna sprawa, słusznie odgrzebana i ocalona od zapomnienia perła, którą najłatwiej można scharakteryzować jakby doszło do coitus Discharge z Motorhead. Wydawca jest skrajnym lewakiem, więc umieścił nawet w sieci album do posłuchania w całości:

Temat o Superchrist zlany ciepłym moczem, więc liczę, że chociaż tutaj znajdzie się ktoś kto ma dobry gust :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

Re: COITUS

20-12-2012, 15:07

wydaje mi się, że chyba kiedyś zakładałem temat o tym zespole... tak czy inaczej bardzo fajna i dosyć specyficzna muzyka, nawet wbrew temu, że podobnie grających zespołów mało nie było. oprócz rzeczonego wyżej składaka mam jeszcze na siedmiocalówce "Darkness on the Streets", którą uważam za najlepszy materiał tego zespołu
polecam sprawdzić inny angielski zespół z tego okresu - HELLKRUSHER. tak samo jak Coitus byli zapatrzeni w Discharge, Motorhead i Celtic Frost
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

Re: COITUS

20-12-2012, 18:06

Dzisiaj coś szukałem o Strychnos, i w oko wpadła mi jeszcze bardziej debilna Coitus Interruptus. nie powiedziałbym, żeby trzeba mieć jakoś szczególnie najebane do takich posunięć.
ODPOWIEDZ