Beastmilk
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- lucass
- weteran forumowych bitew
-
Re: Beastmilk
no ciekawa sprawa na plycie wyrabiaja a tu nagle nie wyrabiaja. musi mial gorszy dzien :D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gunman
No i Beastmilk pozostanie zespołem jednej, rewelacyjnej płyty.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Debiut Beastmilk wałkuję non stop i niewykluczone, że za jakiś czas mi się znudzi. Mam nadzieję, że niebawem pojawi się jakaś torpeda na miarę Climax.
Chelsea Bus Company
-
- zahartowany metalizator
Po dwóch, trzech zasłyszanych gdzieśtam kawałkach wciąż jestem wśród tych, których zawiodła cała płyta.
;)
;)
- Gumiak
[youtube][/youtube]
Filmik to jakaś spierdolizna, aczkolwiek w podpisie zawarta jest bardzo dobra informacja:
Grave Pleasures studio diary while recording their new album, due out on Sony in September 2015
Filmik to jakaś spierdolizna, aczkolwiek w podpisie zawarta jest bardzo dobra informacja:
Grave Pleasures studio diary while recording their new album, due out on Sony in September 2015
- Lobas
- zaczyna szaleć
- Gumiak
[youtube][/youtube]
Nowy kawałek live
Nowy kawałek live
-
- postuje jak opętany!
http://www.visions.de/news/23265/VISION ... ing-Wolves" onclick="window.open(this.href);return false;
Sedno artykulu z fatherlandu:
"Teledysk do piosenki, która swoją premierę świętuje z nami, polega na gorączkowy sukcesji ciętych zdjęciami, w których poszczególne elementy są przenoszone. Czas w tym historycznym dagerotypy wyglądać, czasami służyć przyjemności aktualne motywy grobie. Na jej szczyt i piosenki sterowania wideo do wykorzystania z solówkami, tutaj również odbywa klipu kolei. Na zdjęciu na okładce albumu rejestratora lotu jest teraz w centrum miasta, a także są negatywne obrazy samolotów - jak mogłoby być inaczej - zakończonego w katastrofie. Wilki sposobem, istnieje cały klip nie widać."
;)
Sedno artykulu z fatherlandu:
"Teledysk do piosenki, która swoją premierę świętuje z nami, polega na gorączkowy sukcesji ciętych zdjęciami, w których poszczególne elementy są przenoszone. Czas w tym historycznym dagerotypy wyglądać, czasami służyć przyjemności aktualne motywy grobie. Na jej szczyt i piosenki sterowania wideo do wykorzystania z solówkami, tutaj również odbywa klipu kolei. Na zdjęciu na okładce albumu rejestratora lotu jest teraz w centrum miasta, a także są negatywne obrazy samolotów - jak mogłoby być inaczej - zakończonego w katastrofie. Wilki sposobem, istnieje cały klip nie widać."
;)
- ultravox
-
- postuje jak opętany!
Nom, szału nie ma. Chociaż tragedii też nie. Ot poprawnie. Brakuje tego "czegoś" z debiutu. Tak czy siak obadam jak wyjdzie i zobaczymy jak to wygląda.
-
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Szału nima z tym nowym kawałkiem. Mnie nie wział.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bieda straszna, przypomina wczesne Him, tylko takie troche koslawe.
woodpecker from space
- lucass
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Słyszałem tylko "Climax" i po tych wszystkich zachwytach spodziewałem się jakiegoś objawienia, a to na dłuższą metę takie trochę tanie i banalne jest... Są melodie, jest energia, niby wszystko płynie fajnie, ale nie ma tu niczego, co by wzbudzało choćby odrobinę tych emocji, które za każdym razem wzbudzają płyty kapel, na których Beastmilk się wzorował. Znudziło mnie to po kilkunastu przesłuchaniach.
- Plastek
- Kontakt:
Dobrze powiedziane - mocno banalny ten zespolik, do zaorania. Gównem był i gównem jest.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!