JK FLESH

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

Re: JK FLESH

12-09-2015, 12:08

Kurwaćukoglu pisze:Lepiej nie puszczaj tego dzieciakom, dla ich psychicznego dobra ;).
Już nie takie rzeczy słyszały :) Nie ma to jak indoktrynacja od kołyski.
Zresztą, z tych próbek wynika, że to dość przyjemna dla ucha płytka, a nie jakaś ekstrema.
Kurwaćukoglu pisze:A wracając do meritum. Na jakiej podstawie stwierdzasz, że Hati vs. Lal charakteryzuje się melodycznym rozpasaniem, skoro - jak sam zresztą przyznajesz - tego albumu nawet razu nie przesłuchałeś w całości?
Mówię na podstawie próbek, które wrzuciłeś. W porównaniu z ascezą JK FLESH to jest dość... hmm... "barokowe" granie.
Kurwaćukoglu pisze:Płytka o której tu rozmawiamy, naprawdę nie jest jakimś specjalnym osiągnięciem.
Nikt nie mówi, że jest, ale na razie odrobinę rośnie z każdym przesłuchaniem. Polecam przykurwić na dużej głośności.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-09-2015, 12:20

535 pisze:
mothra pisze:
longinus696 pisze:W sumie i tak lepiej mi się słucha tego JK FLESH niż tego całego "A World..." - to pokazuje jaka porażka to była :(
Damn, tak bardzo prawda.
Obrazek
Wasz slowa robolu, bo zwracasz sie BEZPOSREDNIO do panienki mothry, a nie do swojego - wiecznie zapijaczonego wuja.

Dla reszty forumowiczow: tak wyglada standard w rodzinie 535. Piatek, piatuniu i sie zaczyna - 535, tate, wuja, stryj, brat, brat cioteczny, bratanek wszyscy sa w takim oto stanie:

Obrazek
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-09-2015, 13:28

"Kaczmarski" kult eternal ;DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Kurwaćukoglu
postuje jak opętany!

12-09-2015, 13:33

longinus696 pisze:
Kurwaćukoglu pisze:Lepiej nie puszczaj tego dzieciakom, dla ich psychicznego dobra ;).
Już nie takie rzeczy słyszały :) Nie ma to jak indoktrynacja od kołyski.
Zresztą, z tych próbek wynika, że to dość przyjemna dla ucha płytka, a nie jakaś ekstrema.
Może nie jest to ekstrema w sensie dosłownym, ale odnoszę wrażenie, że atmosfera tej muzyki raczej daleka jest od sielskości ;) .
"Nigdy nie rozumiałem metalu" -
Baha Kurwaćukoglu
535

12-09-2015, 15:44

manieczki pisze:
Wasz slowa robolu, bo zwracasz sie BEZPOSREDNIO do panienki mothry, a nie do swojego - wiecznie zapijaczonego wuja.

Dla reszty forumowiczow: tak wyglada standard w rodzinie 535. Piatek, piatuniu i sie zaczyna - 535, tate, wuja, stryj, brat, brat cioteczny, bratanek wszyscy sa w takim oto stanie:

Obrazek
Skwituję to grzecznym ale stanowczym, wypierdalaj kurwo-śmieciu.
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

12-09-2015, 18:17

Do mnie ten nowy materiał zdecydowanie przemawia. Jest ciężko, czasami wybitnie mechanicznie. Nie zgodzę się, że brakuje na nim hitów. Prawdą natomiast jest to, że jest to lepsze od ostatniego Godflesh. Jak dla mnie słychać, że to album solowy, który powstał z potrzeby wyrzucenia z siebie muzyki. Ostatni Godflesh jednak sprawia wrażenie wydanego trochę na siłę, szczególnie jak się zestawi wydawnictwo ze świetną EP-ką.

Ja kupuję twórczość tego gościa, chociaż nie wiem czy jest na tej nowej płycie jakiś utwór, który by jakoś znacząco poszerzał horyzonty znane z innych projektów, w których się udziela(ł). Tak czy inaczej, dobry materiał.
The madness and the damage done.
535

12-09-2015, 18:41

Numery z ostatniej płyty GODFLESH w wersji koncertowej to zniszczenie. W niczym nie ustępują tym z najlepszych lat i oczywiście można upierać się, że chujnia, nuda i na siłę...tylko po co?
Awatar użytkownika
manieczki

12-09-2015, 18:52

535 pisze:
manieczki pisze:

Obrazek
Skwituję to grzecznym ale stanowczym, wypierdalaj kurwo-śmieciu.
Ej! to naprawde bylo bardzo niemile...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

12-09-2015, 18:54

Więc przeproś swojego starego i więcej nam go nie pokazuj. Nie licz na współczucie.
Awatar użytkownika
manieczki

12-09-2015, 19:23

535 pisze:Więc przeproś swojego starego i więcej nam go nie pokazuj. Nie licz na współczucie.
Taka postawa jest godna prawdziwego black metalowca, a nie jakiegos podrabianca sluchajacego i podniecajacego sie ostatnim Arcturus... :(
535

12-09-2015, 19:28

Po chuj ta mierna szydera smutny pajacu?
Awatar użytkownika
manieczki

12-09-2015, 19:29

535 pisze:Po chuj ta mierna szydera smutny pajacu?
Wpisales mnie juz na liste forumowych wrogow? Smutny jestem - nie zaprzecze, ale zeby od razu mnie okreslac mianem pajaca... :(

Cos dzisiaj cyferka jestes nie w sosie, zawsze heheszki razem robilismy - a ty teraz najzwyczajniej w swiecie mnie tyrasz.
535

12-09-2015, 19:37

manieczki pisze:
Wpisales mnie juz na liste forumowych wrogow? Smutny jestem - nie zaprzecze, ale zeby od razu mnie okreslac mianem pajaca... :(

Cos dzisiaj cyferka jestes nie w sosie, zawsze heheszki razem robilismy - a ty teraz najzwyczajniej w swiecie mnie tyrasz.
Wszystko ok i bdb jak zwykle, dostosowałem się tylko z poziomem żartów. Ty se tera poszczekaj, a ja idę na zewnątrz zapalić pod kratą i wypić kilka zimnych, stację nadawczo-odbiorczą wezmę ze sobą, także będę obserwował...
Awatar użytkownika
manieczki

12-09-2015, 19:42

535 pisze:
manieczki pisze:

Wszystko ok i bdb jak zwykle, dostosowałem się tylko z poziomem żartów. Ty se tera poszczekaj, a ja idę na zewnątrz zapalić pod kratą i wypić kilka zimnych, stację nadawczo-odbiorczą wezmę ze sobą, także będę obserwował...
Szanuj mnie i forume bardzo Cie o to prosze i NIGDY WIECEJ TAK NIE PISZ (z tym poziomem zartow!!!!).

Ja tez sie odmeldowuje, bo mialem sytuacje wysoce stresujaca przed chwila, ktorej skutkiem sa

Strugi cieplego potu na klawiaturze.

Zasluzylem na kapiel.
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

12-09-2015, 20:10

535 pisze:Numery z ostatniej płyty GODFLESH w wersji koncertowej to zniszczenie. W niczym nie ustępują tym z najlepszych lat i oczywiście można upierać się, że chujnia, nuda i na siłę...tylko po co?
Numery z ostatniej płyty GODFLESH to aranżacyjnie i kompozycyjnie zawodzą. Ustępują tym z najlepszych lat i oczywiście można upierać się, że jest inaczej...tylko po co?

Ale ale, to już wszystko było. Nie brnijmy w to ponownie.
The madness and the damage done.
535

12-09-2015, 21:21

Kurt pisze:
535 pisze:Numery z ostatniej płyty GODFLESH w wersji koncertowej to zniszczenie. W niczym nie ustępują tym z najlepszych lat i oczywiście można upierać się, że chujnia, nuda i na siłę...tylko po co?
Numery z ostatniej płyty GODFLESH to aranżacyjnie i kompozycyjnie zawodzą. Ustępują tym z najlepszych lat i oczywiście można upierać się, że jest inaczej...tylko po co?

Ale ale, to już wszystko było. Nie brnijmy w to ponownie.
Jaką aranżację i kompozycję masz na myśli? Proste nawiązanie do początków. Samo mięcho jak kiedyś mawiano...

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

12-09-2015, 21:24

Kurt pisze: Numery z ostatniej płyty GODFLESH to aranżacyjnie i kompozycyjnie zawodzą. Ustępują tym z najlepszych lat i oczywiście można upierać się, że jest inaczej...tylko po co?
Miałem dokładnie to samo napisać w odpowiedzi. Dziękuję za zaoszczędzony czas.
535 pisze: Jaką aranżację i kompozycję masz na myśli? Proste nawiązanie do początków. Samo mięcho jak kiedyś mawiano...
Możesz nie zaśmiecać tematu o tym zacnym projekcie jakąś popłuczyną po dobrej muzyce?

535

12-09-2015, 21:28

Widzę, że w starem łódzkiem jakaś plaga nastała. Wychodzo zaniedbania sprzed trzydziestu lat. Jebana służba zdrowia.
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

12-09-2015, 21:32

535 pisze:Widzę, że w starem łódzkiem jakaś plaga nastała. Wychodzo zaniedbania sprzed trzydziestu lat. Jebana służba zdrowia.
W sumie dobrze, że zapodałeś ten kawałek, bo miałem sobie odpalić tę płytę ponownie dla sprawdzenia, czy coś się nie zmieniło, ale teraz już wiem, że nie ma po co :) Wolę spędzić czas z kurdyjskim disco.

Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

12-09-2015, 22:27

535 pisze:Jaką aranżację i kompozycję masz na myśli? Proste nawiązanie do początków. Samo mięcho jak kiedyś mawiano...

[youtube][/youtube]
Doskonały numer. Brzmi potężniej niż streetcleaner.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
ODPOWIEDZ