Beastmilk
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Beastmilk
Jan. 14 - Berlin, DE - Magnet
Jan. 15 - Hamburg, DE - Knust
Jan. 16 - Kassel, DE - K19
Jan. 17 - Nijmegen, NL - Doornroosje
Jan. 19 - Nurnberg, DE - Club Z-bau
Jan. 20 - Innsbruck. AU - Weekender Club
Jan. 21 - Vienna, AU - Viper Room
Jan. 22 - Budapest, HU - Durer Kert
Jan. 23 - Munchen, DE - Backstage
Jan. 24 - Aarau, CH - Kiff
Jan. 25 - Colmar, FR - Le Grillen
Jan. 26 - Paris, FR - Glazart
Jan. 27 - Hasselt, BE - Muziekodroom
Jan. 28 - Leiden, NL - Gebr De Nobel
Jan. 29 - Essen, DE - Turock
Jan. 30 - Leipzig, DE - Werk2
535 - duzy smutek?
Jan. 15 - Hamburg, DE - Knust
Jan. 16 - Kassel, DE - K19
Jan. 17 - Nijmegen, NL - Doornroosje
Jan. 19 - Nurnberg, DE - Club Z-bau
Jan. 20 - Innsbruck. AU - Weekender Club
Jan. 21 - Vienna, AU - Viper Room
Jan. 22 - Budapest, HU - Durer Kert
Jan. 23 - Munchen, DE - Backstage
Jan. 24 - Aarau, CH - Kiff
Jan. 25 - Colmar, FR - Le Grillen
Jan. 26 - Paris, FR - Glazart
Jan. 27 - Hasselt, BE - Muziekodroom
Jan. 28 - Leiden, NL - Gebr De Nobel
Jan. 29 - Essen, DE - Turock
Jan. 30 - Leipzig, DE - Werk2
535 - duzy smutek?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy ja wiem? Zapomniałeś misiaku, że do Budapesztu mam niewiele dalej,, niż do stolycy. Do tego 22 wypada w piątek, więc jak "bozia" da, a majster pozwoli, to kto wie? Jedyny minus, to ten termin. Mówią, że zimy nie będzie, ale akurat wtedy, może o sobie przypomnieć, paraliżując wszystko i wszystkich. Podsumowując. Nie mam się czym martwić. Tę dziedzinę życia z radością pozostawiam tobie.manieczki pisze: Jan. 22 - Budapest, HU - Durer Kert
535 - duzy smutek?
- manieczki
Dzieki, nie zawiode Tsie!535 pisze:manieczki pisze:Nie mam się czym martwić. Tę dziedzinę życia z radością pozostawiam tobie.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
[youtube][/youtube]
-
- postuje jak opętany!
Można to dostać w którymś z naszych sklepów?
- manieczki
http://www.emp-shop.pl/art_319415/" onclick="window.open(this.href);return false;ImP pisze:Można to dostać w którymś z naszych sklepów?
+20zl przesylka, no srednio tak...
-
- postuje jak opętany!
Ta, widziałem to. W sumie nie ma pośpiechu, chociaż smaki na ten materiał mam.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Taniej nigdzie nie widziałem. Bierz bo warto.
-
- postuje jak opętany!
Wziąłem. Faktycznie warto.
- Gunman
Jest to materiał który zyskuje z każdym przesłuchaniem.
-
- postuje jak opętany!
To fakt. Pierwszy odbiór był taki - kilka hiciorów i kilka średniaków. Cały czas się przegryzam, ale już jest dobrze.Gunman pisze:Jest to materiał który zyskuje z każdym przesłuchaniem.
- Silent_Sea
Dla wszystkich spóźnialskich, którzy jeszcze nie zaopatrzyli się w " Climax" mam kilka sztuk cd - całe 32 zł z wysyłką poleconym. Chętni PM ...jest jednak warunek - zamówienie cd Tantra "Death Trance Ritual" ... oczywista żartuję ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- rozkręca się
Odszedł perkusista, odeszła gitarzystka. Nowy album na starcie swojej drogi.
" onclick="window.open(this.href);return false;we’re back in the bunkers handling some radioactive new material for the next album. The new stuff is a nuclear fusion of our past with Climax and the beast(sic) parts of Dreamcrash. We're booked into the studio to make a pre-production demo next week.
We also welcome new members Aleksi Kiiskilä on second guitar and Rainer Tuomikanto on drums.
- Gumiak
Bdb info, na przyszły rok mam nadzieję, że płycisko już będzie. Im więcej muzyki z Kvohstem, tym lepiej.
-
- rozkręca się
Nowy wałek.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Brmzieniowo dwa kroki w tył, do czasów Beastmilka (co jest na plus), ale już 'utworowo' jest mało fajnie. Bez polotu, bez tej typowej bardzo chwytliwej melodyki, bez lekkości.
Brmzieniowo dwa kroki w tył, do czasów Beastmilka (co jest na plus), ale już 'utworowo' jest mało fajnie. Bez polotu, bez tej typowej bardzo chwytliwej melodyki, bez lekkości.
!??! Czy słuchaliśmy tego samego numeru?Vorathiel pisze:Nowy wałek.
- Gunman
Mnie tam się podoba, do tego klip jest bardzo klimatyczny. Czekam na album.
-
- rozkręca się
Prawdopodobnie tak. Nic nie poradzę, że po ok 15 przesluchaniach ciągle nie potrafię z głowy przypomnieć sobie nic. Nawet refrenu w którym chwast śpiewa tytuł, co zazwyczaj działa od razu.535 pisze:!??! Czy słuchaliśmy tego samego numeru?
Kurka blada, to ja nie wiem. Mnie złapało od pierwszego razu. Z tym, że ja biorę w ciemno wszystko co wyśpiewa ten niewielki człowieczek. Jestem psychofanem jego twórczości. Słabość mam. W Budapeszcie niemal zmiażdżyłem mu dłoń w przyjacielskim uścisku. Hi,hi,hi...Kto wie? Może to homoseksualna część mego jestestwa? Tutaj wielu fachowców od tych spraw. Pomożecie koledzy?
- Gumiak
Nowe albume jesienią, pierwszego marca wchodzą do studia nagrywać.
We're stoked to announce that we will bug out to the countryside barns of Orgone Studios in the UK on March the 1st to record our second album as Grave Pleasures! We'll be working with Jaime Gomez Arellano who has worked with Ulver, Ghost and Sunn O))) among many others. Both myself (with Hexvessel) and Juho Vanhanen (with Oranssi Pazuzu) have recorded albums with Gomez before, and we're somewhat kindred spirits when it comes to sonic escapades. Don't worry, this album will sound like a nuclear wind blowing through a pile of a thousand skulls.
The barns, where the studio is situated, were built in the WW2 by the British Military as part of the Bletchley Park code breakers complex, which helped the allies defeat the Nazis. The place was a broadcast studio where they aired fake propaganda to the Nazis. As you can imagine, it's a more than suitable place to lay down our new survivalist hymns.
The new stuff is somewhat of a nuclear fusion of influence from our Beastmilk past with Climax and the better parts of Grave Pleasures’ Dreamcrash album. We're on fire and heavily inspired as a band again and there's a spark about this material that's even more wild and out there than our recent 7".
We'll be posting a lot of stuff in the forthcoming weeks, so keep checking back here and on Instagram for updates from the studio.
News on label, release date, artwork and all of that will follow a bit later on. The album will be out this fall 2017.
- Mat Kvohst
![]()