A utwory O.S.T.R., Eldo, Pezet, Łona ?Riven pisze:przesluchalem 3-4 kawalki K44 polecone w tym temacie i podobaly mi sie. Plus i Minus to zajebisty utwor. Poza tymi nie slyszalem nigdy ani jednego chociazby niezlego utworu hiphopowego.
TO CO CZYNI MNIE INNYM OD WAS WSZYSTKICH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
Re: TO CO CZYNI MNIE INNYM OD WAS WSZYSTKICH
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
kiedys cos tam slyszalem tego 1 i bylo chujowe. generalnie powodem dla ktorego podobaly mi sie te stare utwory K44 byl niesamowity, opetany wokal. tego jednostajnego mielenia jezorem nie trawie, tyle.dybek pisze: A utwory O.S.T.R., Eldo, Pezet, Łona ?
this is a land of wolves now
-
- postuje jak opętany!
borze zlituj się, dajcie już spokój
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- hcpig
Ale kto robił??? Gdzie??? Po mojemu ten topic to taka prowokacja Sępa (choć oczywiście to nie znaczy, że tego K44 nie lubi, jedno nie wyklucza drugiego), aby podnieść ten lament "openmindowy" i skompromitować oponentów, bo nie czarujmy się, dobrze wiedział, że o muzyce tu się nie pogada, tak jak w topicu o słynnych mordercach muzyki rockowej z Seattle. A że reszta dała się złapać przy okazji dając sobie narzuć głupie stereotypy lumpenproletariackiego pochodzenia (typu "hh musi mieć mądre teksty") to inna sprawa. Ja mam w dupie hh poza pojebami ICP, i może zabawnym, zwykłym bluzgatorem NAS (ale ponad dekadę nie miałem z tym do czynienia więc nie wiem), wiem natomiast, że te teksty hh są warte tyle ile ich odpowiedniki z buraczanego punkrocka, więć jako osoba trzecia w stosunku do sporu widzę, jak się rzecz przedstawia jednak lepiej od innych. A co do podkładów - Dalek, choćby płyta "Absence" - nie lubię, nie słucham ale kurwa... to się respektuje z miejsca. O ostatnich trocakowych płytach z racji niedostatecznego wciąż osłuchania nie wspomnę.Adrian696 pisze:no oki - ale tutaj robiło sie z tych wielkich myślicieli ulicy - jakieś "openmindowe" zjawisko, którego nie znac to wstydja rozumiem, że każdy ma jakies muzyczne odchyły, normalna sprawa - ale wmawianie reszcie "umysłowych schematów" i innych bzdetów to jakiś absurd, tylko dlatego, że oni ośmielili się mieć inny punkt widzenia na kupe
Yare Yare Daze
- longinus696
- zahartowany metalizator
Znalazłem chwilkę czasu i przeczytałem sobie ten temat. Ogólnie to wielki LOL z wszystkich zarzutów stawianych autorowi topicu.
Widzę, że hip-hop to taka chujnia, że wysublimowane metalowe gusta nie mogą jej znieść. Skoro tak, to dlaczego SLAYER - było, nie było Bogowie Metalu - nagrali utwór "Disorder" wspólnie z ICE-T na soundtrack do "Judgement Night"? Widocznie polecieli na kasę - sprzedawczyki jedne
A z innej beczki, skoro to forum zatwardziałych metalowców, to dlaczego tematy o CONFESSOR i SACRIFICE mogą się poszczycić tylko kilkoma postami i nie przekroczyły nawet jednej strony? W dodatku zostały założone przez Vulture'a i Drone'a. Widać, ci obrzydliwi "open-minded" są również większymi fanami metalu niż krzykacze-puryści.
Widzę, że hip-hop to taka chujnia, że wysublimowane metalowe gusta nie mogą jej znieść. Skoro tak, to dlaczego SLAYER - było, nie było Bogowie Metalu - nagrali utwór "Disorder" wspólnie z ICE-T na soundtrack do "Judgement Night"? Widocznie polecieli na kasę - sprzedawczyki jedne

A z innej beczki, skoro to forum zatwardziałych metalowców, to dlaczego tematy o CONFESSOR i SACRIFICE mogą się poszczycić tylko kilkoma postami i nie przekroczyły nawet jednej strony? W dodatku zostały założone przez Vulture'a i Drone'a. Widać, ci obrzydliwi "open-minded" są również większymi fanami metalu niż krzykacze-puryści.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
to jest takie zabawne i urocze widzieć oburzenie u tych wszystkich metlowych panienek które jednocześnie nie powiedzą ( w przytłaczającej większosci) złego słowa na wkręty rapowe made in france na How To World Came To An End (cześć Maria) czy Disguised Masters
Bonny strzelił samobója a Adrian poszedł za nim.
non plus ultra

Bonny strzelił samobója a Adrian poszedł za nim.
non plus ultra
- Rattlehead
ooo to ten temat sie jeszcze ciągnie?
support music, not rumors
- hcpig
A właśnie, tego jeszcze słucham, rewelacyjny gangsta mix, polecam. Tfu... mix with gangstaficationvulture pisze:Disguised Masters

Yare Yare Daze
- Adrian696
wujek - ale czy aby rozumiesz co czytasz??? jedyna kwestia jaka tu podnosiłem jest nieobiektywność Twojej opinii nt "schematów umysłowych metalofcóf" - stały wyślizgany zarzut - openmindowców do myslacych inaczej... ot cała tajemnica wiaryvulture pisze: Bonny strzelił samobója a Adrian poszedł za nim.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- ultravox
Zapomniałeś o "Bullituary"vulture pisze:to jest takie zabawne i urocze widzieć oburzenie u tych wszystkich metlowych panienek które jednocześnie nie powiedzą ( w przytłaczającej większosci) złego słowa na wkręty rapowe made in france na How To World Came To An End (cześć Maria) czy Disguised Masters

Rapowanki w Manes są super(jak zresztą cała płyta) natomiast w przypadku Arcturus był to jak dla mnie średnio udany eksperyment.
- rob
- w mackach Zła
o to toAdrian696 pisze:wujek - ale czy aby rozumiesz co czytasz??? jedyna kwestia jaka tu podnosiłem jest nieobiektywność Twojej opinii nt "schematów umysłowych metalofcóf" - stały wyślizgany zarzut - openmindowców do myslacych inaczej... ot cała tajemnica wiary![]()
![]()
jebać frajerów
- rob
- w mackach Zła
Re:
polski HH to taka chujnia, że szkoda o tym pisać, jest to taka ciekawostka jak baba z brodą w XIX wiecznym cyrku, co to są wysublimowane metalowe gusta, bo nie wiem? Slayer z ICE T nagrał bardzo fajną wersje kawałka Exploited i w tym przypadku to Ice T dostosował się do stylistyki Slayer a nie na odwrót, tu chodzi tylko o jakość muzyki a nie o szufladki,longinus696 pisze:Znalazłem chwilkę czasu i przeczytałem sobie ten temat. Ogólnie to wielki LOL z wszystkich zarzutów stawianych autorowi topicu.
`forum zatwardziałych metalowców?` czy może forum zadufanych w sobie kolesi, stawiących się ponad całą resztę i uzurpujących sobie prawo do oceny innych, nawet nie znając ich ? np Ty to robisz w tym momencie ,longinus696 pisze:A z innej beczki, skoro to forum zatwardziałych metalowców, to dlaczego tematy o CONFESSOR i SACRIFICE mogą się poszczycić tylko kilkoma postami i nie przekroczyły nawet jednej strony? W dodatku zostały założone przez Vulture'a i Drone'a. Widać, ci obrzydliwi "open-minded" są również większymi fanami metalu niż krzykacze-puryści.
` "open-minded" są również większymi fanami metalu niż krzykacze-puryści.` tak bez napinki, wyjaśnij mi co masz na myśli pisząc `open minded` ok?
jebać frajerów
- Skaut
zapomnieliście o Exodus przecież "Forward March" z albumu "Tempo Of The Damned" to istny gangsta rapultravox pisze:Zapomniałeś o "Bullituary"vulture pisze:to jest takie zabawne i urocze widzieć oburzenie u tych wszystkich metlowych panienek które jednocześnie nie powiedzą ( w przytłaczającej większosci) złego słowa na wkręty rapowe made in france na How To World Came To An End (cześć Maria) czy Disguised Masters![]()
Rapowanki w Manes są super(jak zresztą cała płyta) natomiast w przypadku Arcturus był to jak dla mnie średnio udany eksperyment.

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie slyszalem nigdy tego numeru SLAYER z rapem, moze ktos mi podeslac?
Poza tym o czym my mowimy - najlepszy album z rapperem to s/t RAGE AGAINST THE MACHINE
w ogole to jedna z najlepszych plyt rockowych
Poza tym o czym my mowimy - najlepszy album z rapperem to s/t RAGE AGAINST THE MACHINE
w ogole to jedna z najlepszych plyt rockowych
this is a land of wolves now
- ultravox
Nie słyszałeś płyty "Judgement Night"? Toż to klasyk
Z tym, że Ice-T w tym numerze raczej krzyczy niż rapuje, z tego co pamiętam, o czym zresztą pisał wyżej Rob.
A jedynka RATM to zajebista płyta, fakt. Muszę sobię wreszcie kupić.

A jedynka RATM to zajebista płyta, fakt. Muszę sobię wreszcie kupić.
- grot
- weteran forumowych bitew
Riven pisze:nie slyszalem nigdy tego numeru SLAYER z rapem, moze ktos mi podeslac?

- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Myślę że Dying Fetus może pogodzić obydwie strony sporu, blurrghyo, wof wof wof!!!. 

some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- hcpig
Chcecie pogadać o feelingu w muzie? Again? 

Yare Yare Daze