Czytałem książke Wall'a o Led Zeppelin ( Kiedy Bogowie chodzili po ziemi) i tam praktycznie na każdej stronie tak bił pianę jakby miał ochotę ssać kutasa planta i page'a jednocześnie, pisze non stop z pozycji kolan i rozpływa się w bezgranicznym uwielbieniu dla swoich bożków..mówisz,że książka o frontmanie GN'R nie jest aż tak..przesłodzona?ZłyPan pisze:Czytałem oba. To o Axlu lepsze, bo Wall starał się to wszytko wziąć totalnie na zimno, mimo, że miał powody do zrobienia z tej książki stosu gówna, w którym wytaplałby Ryżawego. Kniga Slasha jest zasadniczo rozprawką na temat "od małego miałem największego kutasa w szkole - nie wiem dlaczego".
GUNS N' ROSES - Chinese Democracy [200?]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GUNS N' ROSES - Chinese Democracy [200?]
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Właśnie nie jest. Poziom cukru wypośrodkował się prawdopodobnie przez słynne "Mick Wall at Kerrang/ Bob Guccione Jr. at Spin/
What you pissed off cuz your dad gets more pussy than you?/Fuck you/Suck my fuckin' dick" w "Get in the Ring". Zresztą we wstępie Wall opisuje całą sytuację. W polskim wydaniu dość ciekawe jest jeszcze słów kilka o "Chinese Democracy" autorstwa tłumacza, Roberta Filipowskiego.
What you pissed off cuz your dad gets more pussy than you?/Fuck you/Suck my fuckin' dick" w "Get in the Ring". Zresztą we wstępie Wall opisuje całą sytuację. W polskim wydaniu dość ciekawe jest jeszcze słów kilka o "Chinese Democracy" autorstwa tłumacza, Roberta Filipowskiego.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
[V] pisze:Czytałem książke Wall'a o Led Zeppelin ( Kiedy Bogowie chodzili po ziemi) i tam praktycznie na każdej stronie tak bił pianę jakby miał ochotę ssać kutasa planta i page'a jednocześnie, pisze non stop z pozycji kolan i rozpływa się w bezgranicznym uwielbieniu dla swoich bożków..mówisz,że książka o frontmanie GN'R nie jest aż tak..przesłodzona?ZłyPan pisze:Czytałem oba. To o Axlu lepsze, bo Wall starał się to wszytko wziąć totalnie na zimno, mimo, że miał powody do zrobienia z tej książki stosu gówna, w którym wytaplałby Ryżawego. Kniga Slasha jest zasadniczo rozprawką na temat "od małego miałem największego kutasa w szkole - nie wiem dlaczego".

Tutaj też niespecjalnie Larsikom słodził, chociaż sobie kiedyś z dziubków jedli...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- vicek
ja rozumiem . Zajebiste brzmienie lesa + marszalatwoja_stara_trotzky pisze:ostatnia płyta FTM jest co najwyżej średnia. generalnie nie pałam jakąś wielką miłością do tego zespołu, wolę Pattona w innych wydaniach, natomiast nagrali jedną płytę, która niszczy dokumentnie i jest nią właśnie Angel Dust. a Guns'n'Roses... cóż, zupełnie nie rozumiem fenomenu tego zespołu.vulture pisze:ja nie widze w tym nic śmiesznego.gdy słucham dowolnej płyty FTM (poza ostatnią) takie właśnie odczucia mi towarzyszą.
a mówiąc 'rockowa ekstraklasa" mam na myśli rockowy mainstream z tamtych lat.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Oj tak. I to odseparowanie gitar na dwa kanały, świetnie się tego słucha w słuchawkach.
- Sgt. Barnes

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Gunman
- harvestman
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... -kin_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciąg dalszy podgrzewania atmosfery. Pytanie tylko czy ten powrót ma sens, finansowo pewnie się artystą będzie wszystko zgadzać, co do reszty mam poważne wątpliwości.
Ciąg dalszy podgrzewania atmosfery. Pytanie tylko czy ten powrót ma sens, finansowo pewnie się artystą będzie wszystko zgadzać, co do reszty mam poważne wątpliwości.
- TheDude
Na kilku festiwalach zagrają za ogromne kwoty.
- Lukass
Przy obecnej formie Axla to jest absolutnie pozbawione sensu, poza finansowym oczywiście.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- postuje jak opętany!
http://www.guitarworld.com/guns-n-roses ... 2016/26040" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
$$$$$$$$$$$$$
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Chinese Democracy fajna płyta :-) Poprzednie ogolnie też spoko, ale nagromadzenie typowej amerykańskiej wiochy w muzyce, tekstach i image'u jest dla mnie zbyt męczące na dłuższą metę :-) Już będąc dzieciakiem miałem polew z tego zespołu. Ciekawe co nagrają po reaktywacji.
- Gunman
A co jest śmiesznego w AFD? Dla mnie to jeden z lepszych debiutów w historii. A może jest coś śmiesznego w UYI1 lub UYI2?
Po reaktywacji nic nie nagrają, bo to skok na kasę. Potem każdy pójdzie w swoją stronę, czyli Slash i Duff będą coś robić solo a Axl się zaszyje na kolejne 10 lat i będzie wydawał miliony dolców na zachcianki.
Po reaktywacji nic nie nagrają, bo to skok na kasę. Potem każdy pójdzie w swoją stronę, czyli Slash i Duff będą coś robić solo a Axl się zaszyje na kolejne 10 lat i będzie wydawał miliony dolców na zachcianki.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie mam duszy rokendrolowca-rednecka i nie kręcą mnie kawałki o tanim winie i zaliczaniu lasek, patetyczne ballady i fotki w stylu "patrzta jaki ze mnie rokmen, trzymom flaszke w łapie" :-) Zawsze mnie to żenowało i śmieszyło.
- Drone
Akurat GNR tylko pozornie wpisuje się w ten stereotyp.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Gunman
Pamiętam co pisałeś ostatnio o Motorhead, zapamiętam co piszesz o GNR ;)
- Wasyl
"Appetite" doskonały album. Za półtora roku minie 30 lat od wydania, a ja nadal przy nim skaczę. :)
- Drone
Ja złego słowa nigdy nie powiedziałem ani o MOTORHEAD ani o GNR.Gunman pisze:Pamiętam co pisałeś ostatnio o Motorhead, zapamiętam co piszesz o GNR ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Gunman
Do sąsiada z góry to było ;)