SCORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SCORN
jedyna plyta Scorn, ktora sobie zostawilem jest Evanescence, reszty sie pozbylem bez zalu
woodpecker from space
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
no i jak cię brać poważnie, no jak? :DTriceratops pisze:jedyna plyta Scorn, ktora sobie zostawilem jest Evanescence, reszty sie pozbylem bez zalu
- Triceratops
Ja wiem? Moze tak jak np takich fanow blacku co to sie paluja jakmis gownami typu mare, ondskaptami i innymi syfami a po roku sprzedaja to po zlotowce ? :)
woodpecker from space
- longinus696
- zahartowany metalizator
No tak, właściwa skala porównania dla Scorn. Zadziwiasz mnie z każdym dniem.Triceratops pisze:Ja wiem? Moze tak jak np takich fanow blacku co to sie paluja jakmis gownami typu mare, ondskaptami i innymi syfami a po roku sprzedaja to po zlotowce ? :)
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Glene
- weteran forumowych bitew
Abstrahujac od wymienionych przez Ciebie zespolow, to nasuwa mi sie pytanie, czy Ty nie lubisz czasem black metalu po prostu?Triceratops pisze:Ja wiem? Moze tak jak np takich fanow blacku co to sie paluja jakmis gownami typu mare, ondskaptami i innymi syfami a po roku sprzedaja to po zlotowce ? :)
- Triceratops
longinus696 pisze:No tak, właściwa skala porównania dla Scorn. Zadziwiasz mnie z każdym dniem.Triceratops pisze:Ja wiem? Moze tak jak np takich fanow blacku co to sie paluja jakmis gownami typu mare, ondskaptami i innymi syfami a po roku sprzedaja to po zlotowce ? :)
ojtam ojtam, rozne moga byc powody, jak jest klient z konkret kasa to nie ma sie co zastanawiac. poza tym jednak nieuchronnie moja lodz zegluje w strone jedynego slusznego dla mnie okresu i typogatunku. kiedy pewnie tez zrozumiesz, ze zlote cielce nie istnieja
woodpecker from space
- longinus696
Czyli nowa fala / post-punk lat 80-tych? W sumie byłbym w stanie to jakoś zrozumieć, chociaż ja sam nie mógłbym się przestawić na słuchanie jednego rodzaju muzyki.Triceratops pisze: poza tym jednak nieuchronnie moja lodz zegluje w strone jedynego slusznego dla mnie okresu i typogatunku.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Triceratops
glownie tak,choc ten okres tak naprawde zaczyna sie od polowy 70 i konczy w polowie 90. na pewno tez nie jest to jakies skupienie sie na jednym gatunku, bo to glupota ale po prostu wieksza frajde sprawia mi wyrywanie z pamieci rzeczy, ktore kiedys slyszalem, ustalanie tych nazw, szukanie podobnych i zbieranie tego teraz na cd. kupienie Hula czy unknown cases na cd sprawilo mi wiecej radosci niz kupienie calej dysko scorn. scorn sobie jeszcze zdaze skompletowac, nie sa to jakies rary a najlepszym symptomem tego, ze popelnilem blad bedzie to, ze zatesknie do tego. zreszta sobie i tak zgralem wszystko do losslessa :)longinus696 pisze:Czyli nowa fala / post-punk lat 80-tych? W sumie byłbym w stanie to jakoś zrozumieć, chociaż ja sam nie mógłbym się przestawić na słuchanie jednego rodzaju muzyki.Triceratops pisze: poza tym jednak nieuchronnie moja lodz zegluje w strone jedynego slusznego dla mnie okresu i typogatunku.
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
znajdź mi JEDEN post, gdzie się jaram mare czy ondskapt :DTriceratops pisze:Ja wiem? Moze tak jak np takich fanow blacku co to sie paluja jakmis gownami typu mare, ondskaptami i innymi syfami a po roku sprzedaja to po zlotowce ? :)
- Triceratops
w temacie zakupy-allegro :Ptwoja_stara_trotzky pisze:znajdź mi JEDEN post, gdzie się jaram mare czy ondskapt :DTriceratops pisze:Ja wiem? Moze tak jak np takich fanow blacku co to sie paluja jakmis gownami typu mare, ondskaptami i innymi syfami a po roku sprzedaja to po zlotowce ? :)
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
no zacytuj, gdzie się jaram tymi zespołami, zacytuj, czekam :D
z linkiem najlepiej :D
z linkiem najlepiej :D
- Triceratops
zaraz musze przejrzec co tam wypchnales w tym ostatnim rzucie i cos tam poszperam. zobaczymy czy ci wtedy bedzie LYSO ;P
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
no śmiało, z rzecz, które wypchnąłem, to się tylko jedną jarałem, ale ją wypchnąłem, bo miałem dwie :D
- Scaarph
niniejszym oświadczam, iż BYĆ MOŻE moja dotychczasowa ocena scorn wynikała z nieodpowiedniej fazy księżyca podczas odsłuchu, tudzież z tymczasowej niezdolności psychofizycznej jakiejś.
kurwa! dobrali się - jeden się nie zna na Scorn a drugi na black metalu i dyskutują :))) Jak szczerbaty i łysym o paście do zębów i odżywce do włosów :)))twoja_stara_trotzky pisze:znajdź mi JEDEN post, gdzie się jaram mare czy ondskapt :DTriceratops pisze:Ja wiem? Moze tak jak np takich fanow blacku co to sie paluja jakmis gownami typu mare, ondskaptami i innymi syfami a po roku sprzedaja to po zlotowce ? :)
- twoja_stara_trotzky
bez jak Ondskapt NIGDY się nie jarałem.
- Riven
- Kontakt: