"...a potem staną nad Twoją głową..."
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: "...a potem staną nad Twoją głową..."
Dobra, wszystko jasne, trzeba będzie zgłębić temat ;) Na zdrowie! :)
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Ciężko będzie to dostać, choć wychodziło w czasach jak jeszcze nie było limitów.Sodomix pisze:Dobra, wszystko jasne, trzeba będzie zgłębić temat ;) Na zdrowie! :)
Niestety ciężko coś złapać, raczej pamięć, wszystko jest ulotne, tak jak ten skrytykowany przez Kolegę z miasta Kiepury i Gierka temat...
coś tam jest w moim archiwum, nawet jedna oryginalna okładka - z babą.
EAlsvartr pisze:Od jakiegoś czasu wydaje mi się że jeden z nas (albo ja, albo kolega załozyciel tematu) ma coś z głową, bo nazwa każdego jednego topicu który zakłada jest dla mnie tak kurwa niezrozumiała, jak wykłady na temat fizyki kwantowej ;)
coś tam jest w moim archiwum, nawet jedna oryginalna okładka - z babą.
Ucz się Synu, teraz jest tyle możliwości, możliwości, których ja nie miałem. Teraz możesz zostać kimś , nawet w mieście Jana i Edwarda.Alsvartr pisze:Od jakiegoś czasu wydaje mi się że jeden z nas (albo ja, albo kolega załozyciel tematu) ma coś z głową, bo nazwa każdego jednego topicu który zakłada jest dla mnie tak kurwa niezrozumiała, jak wykłady na temat fizyki kwantowej ;)
edit
I nie plujcie mi na Roberta, bo potrafię się odpowiednio zrewanżować, a co bardziej znienawidzone pseudonimusy przypinam do lodówki, na kolorowych karteczkach.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Gugle wynajdzie co trza w pierwszym poscie (nie zeby ktokolwiek tutaj z takiej opcji korzystal przed zakladaniem tematow ;)), ale dla porzadku wypadaloby jednak wspomniec wprost ocbMorph pisze:Tak czysto użytkowo - starczy że nie da się nic wyszukać szukajką, nie ogłupiajmy wujka Gugla.