JIMI HENDRIX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
Re: JIMI HENDRIX
Nie doceni jego talentu tylko ten kto nigdy nie miał w ręku gitary
:)))535 pisze:Cóż , nie wszystkim dany jest talent. Tak właśnie powstał BLACK METAL
bolesna prawda jest taka, że gdyby czarnuchy nie dorwały się do gitar to elvis nie miałby się na kim wzorować i do dziś pewnie w radiu dominowałyby gwiazdy w rodzaju perry como...Czarnuch o zrecznych dloniach dorwal sie do gitary. Zreszta, traktowal je jak dziwki, cud, ze zostala jakas do licytowania. Pare wpadajacych w ucho melodii jest, nie przecze, ale wiecej zapychaczy
-
- mistrz forumowej ceremonii
Pani z geografii mówiła, że na Równinie Wrocławskiej ziemia jest płaska...Riven pisze:gosc zrewolucjonizowal granie na gitarze , tyle , nie ma co pierdolic, dyskusje w tej kwestii to jak dywagacje na temat tego czy ziemia jest plaska
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
Nie miejcie mi za zle; przeciez kwestionowac wielkosc Hendrixa moglby tylko jakis skretynialy ulomek. I mysle, moze nieslusznie, ze taki temat nie pojawil sie wczesniej, bo jedyne co mozna, to tylko podac sobie reke i potrzasac nia wyspiewujac peany na jego czesc.
A i to zdecydowana mniejszosc, bo wiekszosc zdarla sobie na tym gardla juz lata temu, wiec, majac to i zwiazane z tym emocje we wdziecznej pamieci, bedzie siedziala cicho.
Byloby troche nudno, czyz nie?
No i wypadalo zeby TAKI temat mial wiecej niz jedna strone:P
A i to zdecydowana mniejszosc, bo wiekszosc zdarla sobie na tym gardla juz lata temu, wiec, majac to i zwiazane z tym emocje we wdziecznej pamieci, bedzie siedziala cicho.
Byloby troche nudno, czyz nie?
No i wypadalo zeby TAKI temat mial wiecej niz jedna strone:P
E Pluribus Anus
- Glene
- weteran forumowych bitew
A mnie takie tamty osobiscie nudza, co mozna powiedziec o artystach ktorzy sa ikonami muzyki, kazdy zna ich najwazniejsze dziela a także życie osobiste od podszewki i powstalo na ihc temat tysiace wywiadow. Zdecydowanie wole gdy pojawia sie temat o czym zapomnianym lub w ogole nieznanym.
-
- weteran forumowych bitew
Przypominam że Hendrix wielkim twórcą był, słucham właśnie Machine Gun i przy pierwszych dźwiękach prawie dostałem ataku padaczki, takie to dobre jest.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ostatnio tatełe zapuścił wąsa i zrobił fryzurę na Hendrixa. Teraz jak się razem kąpiemy to włosy tak śmiesznie opadają mu na twarz, a wąs fajnie mnie łaskocze w krocze :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;