YES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: YES
Pewnie też będę, chyba, żeby termin pokrywał się z Metalfest (kto wie)?
Lubie większośc ich albumów, najbardziej chyba "Yes Album" i "Fragile", nie trawiłem nigdy "Tales....". Płyty z lat 80-ych tez mają swój urok, choć to zupełnie inna muza
Lubie większośc ich albumów, najbardziej chyba "Yes Album" i "Fragile", nie trawiłem nigdy "Tales....". Płyty z lat 80-ych tez mają swój urok, choć to zupełnie inna muza
-
- zaczyna szaleć
Kongresowa jest spoko, może ciasno, ale jak są dłuższe koncert to zawsze są przerwy, tu na pewno będą po prezentacji każdego z albumów, byłem w Kongresowej na wielu koncertach, nagłośnienie spoko, klima etc.Harlequin pisze:W kongresowej jest tak ciasno, że nawet niewielki ja miałem problem aby tam wysiedziec 5h na tym Zornie... powtórce z rozrywi podziekuje
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
2016 rok, trasa europejska, grane będą w całości dwa albumy: Fragile + Drama, nie wiadomo czy bassić będzie Squire, jest jakieś zastępstwo już podane, chuj wi.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Chris Squire nie żyje.
http://muzyka.onet.pl/newsy/nie-zyje-ch ... lat/jv5jvl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://muzyka.onet.pl/newsy/nie-zyje-ch ... lat/jv5jvl" onclick="window.open(this.href);return false;
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- weteran forumowych bitew
Ech, trzeba było jechać do kongresowej rok temu.
Trudno. Jest okazja żeby sobie powtórzyć dyskografię YES, chociaż nie ukrywam, że jak kiedyś mi ten zespól całkiem robił, to wyczuwam instynktownie że zdezaktualizowało się to wszystko straszliwie. Może nie w całości, ale... no się zobaczy.
Trudno. Jest okazja żeby sobie powtórzyć dyskografię YES, chociaż nie ukrywam, że jak kiedyś mi ten zespól całkiem robił, to wyczuwam instynktownie że zdezaktualizowało się to wszystko straszliwie. Może nie w całości, ale... no się zobaczy.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Tak naprawdę liczą się tylko dwie płyty: genialna "Relayer" i bardzo dobra "Close To The Edge".byrgh pisze:Od dłuższego czasu mam smaka na Close to the Edge, ale zawsze brakuje mi czasu. Sprzed lat i z widzenia znam debiut i Fragile i to drugie, zdaje mi się, jest zupełnie z nie mojej bajki.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mi najbardziej przypadły do gustu lata 90-te ;) potem dopiero 70-te
80-te poza 1 kawałkiem to gówno :)
80-te poza 1 kawałkiem to gówno :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist