Vola

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Plasfodeur
weteran forumowych bitew

Re: Vola

31-01-2016, 13:27

Kurwaćukoglu pisze:
Plasfodeur pisze:
Sybir pisze:Kurwaćukoglu, w jakim celu Ty tutaj właściwie się produkujesz? Lubisz potem czytać swoje wpisy? ;)
stawiam tezę, że jest "wychowany na Trójce" i prowadzi działalność misyjną
Ja pochodzę z rodziny rolniczej, gdzie etos "Trójki" nie dotarł. Jedyne czego słuchałem w dzieciństwie to słuchowisko W Jezioranach emitowane na PR I.
Gdzie zatem nauczyli Cię takiego stylu retoryki? Między grzędy chadzałeś z lemieszem, strudzony potem rosząc ojcowizny zagony? A przygrywało pewnie Pink Floyd.
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Kurwaćukoglu
postuje jak opętany!

31-01-2016, 13:34

Kiedym czarnoziem lemieszem swym srogim błogosławił
Abym się odcisków czasem nie nabawił
Słuchałem karnie Discipline Roberta Frippa
Bo Pink Floyd w mych uszach więdnie niczym lipa
"Nigdy nie rozumiałem metalu" -
Baha Kurwaćukoglu
535

31-01-2016, 13:35

Coś mi nie gra w tym opisie. To jakiś kreator - generator opisów - recenzji, dla tego typu badziewia? Po to, by każdy kto chwyci za instrument miał swoje pięć minut?

Wracając do meritum.
http://otomoto.pl/oferta/zuk-a-ID6ygmmZ.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem jak wy, ale ja w to wchodzę. Z opisu nie wynika, czy na pokładzie jest kaseciak, ale mam własną maszynę z kompletem nagrań Kanadyjczyków, więc jeżeli sprzedawca usunie worki i opuści ze trzy stówki, to w połowie tygodnia powinienem zostać szczęśliwym posiadaczem tego cacka. Miejsca na pace jest dużo, więc zapraszam na sesje.
Awatar użytkownika
Kurwaćukoglu
postuje jak opętany!

31-01-2016, 13:40

535 pisze:Wracając do meritum.
http://otomoto.pl/oferta/zuk-a-ID6ygmmZ.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem jak wy, ale ja w to wchodzę. Z opisu nie wynika, czy na pokładzie jest kaseciak, ale mam własną maszynę z kompletem nagrań Kanadyjczyków, więc jeżeli sprzedawca usunie worki i opuści ze trzy stówki, to w połowie tygodnia powinienem zostać szczęśliwym posiadaczem tego cacka. Miejsca na pace jest dużo, więc zapraszam na sesje.
Jako prowodyr tej całej sytuacji, czuję się zaproszony :).
"Nigdy nie rozumiałem metalu" -
Baha Kurwaćukoglu
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

31-01-2016, 13:49

Rejestracja warszawska... Mógłbym przyprowadzić tę budę w drodze na narty za tydzień. Kusząca propozycja - 6 godzin z BLASPHEMY, może nawet bym zdążył wrzucić na ruszt SARCOFAGO gdzieś za Kielcami.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Sybir

31-01-2016, 13:51

Zapisuję się na pilota, o ile jest przewidziane stosowne stanowisko :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Drone

31-01-2016, 13:52

Oczywiście. Dodam, że mam rozległe doświadczenie w kierowaniu tego typu maszynerią - lata prowadzenia zieleniaka i - na drugim etacie - rozwożenie waty (kolega Sybir potwierdzi) po szpitalach zrobiły ze mnie profesjonalistę.
535

31-01-2016, 13:55

W moją stronę jest strasznie rozgrzebana droga, słabe oznaczenia, zwężenia. W nocy tragedia. Lepiej ruszyć gierkówką. Szerzej i bezpieczniej. Ta maszyna może mieć sporą "bezwładność" na kierownicy, a oświetlenie jakie jest, każdy może się domyślić. Poza tym same plusy. Narty się zmieszczą razem z całym zapleczem do smarowania.
Awatar użytkownika
Drone

31-01-2016, 14:03

Słyszałem o tych przeszkodach, dlatego propozycja kolegi Sybira jest bezcenna. Łatwo się zgubić, skupiając się na technicznych aspektach jazdy. Nawigator jest niezbędny. Wyruszymy o świcie. Proponuję przygotować 10 jaj na twardo, termos z kawą inką i kanapkę z margaryną. Ku pokrzepieniu serc kolega Sybir zaopatrzy nas w spirytus medyczny wysokiej jakości.
Awatar użytkownika
Sybir

31-01-2016, 14:07

Wszystko potwierdzam - to o wacie w szczególności.
A spirytus medyczny jest niesłusznie demonizowany.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-01-2016, 14:20

Only Octenisept is real!

TAK, STAC
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sybir

31-01-2016, 14:37

Żeby tylko takie płyny ludzie pili :D
ODPOWIEDZ