Clan of Xymox
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Clan of Xymox
wspaniale 

- KreatoR
- weteran forumowych bitew
też ich widziałem kilkakrotnie, koncertowo są świetni, robią odpowiedni nastrójYNKE pisze:Twist of Shadows to ostatnia dobra płyta tego zespołu, potem postanowili wydawać papkę dla niemiaszków, ja mam jednak sentyment do nich może dla tego że widziałem ich z pięć razy na żywo i nigdy kupy nie zagrali.
w kwestii papki dla niemiaszków też pełna zgoda. podobny los zgotował sobie też inny zacny zespół: Psyche
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No nie wiem, to tak stan jaki odczuwa wiekszosc pacjentow szpitala w Tworkachtwoja_stara_trotzky pisze:wspaniale

woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
muszę ci zaufać, bo ja nigdy w tworkach nie byłem 

- Lykantrop
Na samym początku lat 90tych pamiętam, że ich hity leciały na szkolnych dicho 
Ostatnią ich płytą, jaką słyszałem było "Creatures" - nawet niezłe, raz na kilka lat sobie puszczę nawet, jak mam ku temu nastrój. "Medusa" i "CoX" miałem na vinylu i kilka lat temu opchnąłem na egaju. Muszę jakoś na koniec listy zakupów wcisnąć te pozycje na nośniku cyfrowym...
Generalnie bez podniety, ale miła odskocznia na jesienne wieczory.

Ostatnią ich płytą, jaką słyszałem było "Creatures" - nawet niezłe, raz na kilka lat sobie puszczę nawet, jak mam ku temu nastrój. "Medusa" i "CoX" miałem na vinylu i kilka lat temu opchnąłem na egaju. Muszę jakoś na koniec listy zakupów wcisnąć te pozycje na nośniku cyfrowym...
Generalnie bez podniety, ale miła odskocznia na jesienne wieczory.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
- Herezjarcha
- w mackach Zła
To mieliście zajebiste szkolne dicha Panie Lykantrop. Bo u mnie to tylko Biełyje Rozy na zmianę z Technotronic. No ale są szkoły dla plebsu, są i dla elity 

- Triceratops
Plyty Xymox po Twist Of Shadows w zasadzie zaczely byc chujowe i nudne, jebaly plastikiem i wioska z wyjatkiem pojedynczych utworow. Wrodzony obiektywizm i poczucie sprawiedliwosci zmusza mnie jednak do oswiadczenia, ze ostatnia plyta jest wyjatkowo udana jak na ich ostatnie 28 lat tworczosci, pobrzmiewaja echa The Cure i starych Xymoxow. Generalnie jest klimat, i choc wydaje sie to nieprawdopodobne to warto to obadac i dac im szanse.
woodpecker from space
- trup
CLAN OF XYMOX
20.01.2024
Poznań, 2Progi
27.01.2024
Warszawa, Niebo
https://winiarybookings.pl/wydarzenie/c ... LJhLiZ6SRI
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Believer
- weteran forumowych bitew
Sprawdziłem tytułowy numer z ostatniej płyty - rzeczywiście bardzo dobry. Dziękuję na pewno zbadam całość, bo ich pierwsze płyty (w zasadzie do jedynki xymox włącznie) bardzo cenię.Triceratops pisze: ↑18-11-2017, 20:20Plyty Xymox po Twist Of Shadows w zasadzie zaczely byc chujowe i nudne, jebaly plastikiem i wioska z wyjatkiem pojedynczych utworow. Wrodzony obiektywizm i poczucie sprawiedliwosci zmusza mnie jednak do oswiadczenia, ze ostatnia plyta jest wyjatkowo udana jak na ich ostatnie 28 lat tworczosci, pobrzmiewaja echa The Cure i starych Xymoxow. Generalnie jest klimat, i choc wydaje sie to nieprawdopodobne to warto to obadac i dac im szanse.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Plus 23.03.2024 - Gdańsk - Drizzly Grizzly (95 PLN)trup pisze: ↑25-09-2023, 13:16
CLAN OF XYMOX
20.01.2024
Poznań, 2Progi
27.01.2024
Warszawa, Niebo
https://winiarybookings.pl/wydarzenie/c ... LJhLiZ6SRI
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Triceratops
Nowy Pieter Nooten sie zbliza, oczywiscie jezeli ktos go jeszcze pamieta i kojarzy
woodpecker from space