No to mamy płytę roku 2008Drone pisze:A jednak:
http://allegro.pl/search.php?sg=0&strin ... +democracy
GUNS N' ROSES - Chinese Democracy [200?]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re: GUNS N' ROSES - Chinese Democracy [200?]
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
vulture
na podstawkę pod browara może i udane ale czy bardzo?śmiem wątpić.kufel sie ślizga.
-
vulture
zapomniałeś dodać GENIALNA
zdanie przeciwko zdaniu.nic mnie nie przekona do tej płyty,zbyt wiele rzeczy mnie tam razi.
a to że podoba Ci sie Death Magnetic to chyba jakaś reakcja alergiczna na posty Drona o geniuszu The Age Of Nero.
Massive Conspiracy Against All Masterful users
a to że podoba Ci sie Death Magnetic to chyba jakaś reakcja alergiczna na posty Drona o geniuszu The Age Of Nero.
Massive Conspiracy Against All Masterful users
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Czy kawałki z tej płyty pokrywają się z tymi które krążyły po sieci od długiego czasu?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
te stare demo kawalki co krazyly na necie wydaje sie, ze byly niektore inne...Gotharus pisze:Czy kawałki z tej płyty pokrywają się z tymi które krążyły po sieci od długiego czasu?
- Maleficio
- Kontakt:
Tak, bo to jest po prostu taka pseudo licencja na polski rynek... tak jak z plyta Metallica czy ostatnim Darktrhone
- Gotharus
- postuje jak opętany!
No to nie jestem jakoś optymistycznie nastawiony, pamietam że tamte kawałki to kupa była. Musze obadaćMaleficio pisze:te stare demo kawalki co krazyly na necie wydaje sie, ze byly niektore inne...Gotharus pisze:Czy kawałki z tej płyty pokrywają się z tymi które krążyły po sieci od długiego czasu?
- 4m
"The latest changes made are to the current band members information, where guitarist Robin Finck and drummer Bryan "Brain" Mantia are no longer listed." The members list now reads: Axl Rose, Tommy Stinson, Dizzy Reed, Bumblefoot, Chris Pitman, Richard Fortus, Frank Ferrer.
Nie mam pojęcia która to już zmiana w składzie GNR, straciłem rachubę
Tydzień pozostał do premiery, więc pewnie jeszcze z 2-3 osoby Axl wypierdoli. I to by było tyle w temacie tego zespołu 
Nie mam pojęcia która to już zmiana w składzie GNR, straciłem rachubę
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- rob
- w mackach Zła
Mi ten nowy G`N`R koło wacka lata i cała otoczka z wydaniem tej płyty też, z rzeczy które się mi podobały i podobają do dziś wymienię: `G`N`R Lies` i `Appetite ...`, reszta jest ... milczeniem 
jebać frajerów
- 4m
14-tu lat pracy w studio i ponad 13 milionów $ wydanych na jego nagranie nie da się przemilczeć. Album dekady!rob pisze:Mi ten nowy G`N`R koło wacka lata i cała otoczka z wydaniem tej płyty też, z rzeczy które się mi podobały i podobają do dziś wymienię: `G`N`R Lies` i `Appetite ...`, reszta jest ... milczeniem
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
Stygmat
- zaczyna szaleć
gorsze głupoty można przeczytac tylko w fakcie...vulture pisze:http://masterful-magazine.com/forum/vie ... n%27+roses
faith no more? nigdy nie mieli tak dobrej płyty.
a z perspektywy czasu liczy sie tylko Album Of The Year.reszta jest śmieszna
Najgorsza płyta FNM zjada/rucha/sra na najlepszą gunsów i choć lubię obie te kapele to obiektywnie patrzac g'n'r nie ma startu do Pattona i spółki...
- rob
- w mackach Zła
z ciekawości pewnie zdarzy się mi gdzieś posłuchać tej płyty, ale nie będzie to na pewno moim celem czy priorytetem4m pisze:14-tu lat pracy w studio i ponad 13 milionów $ wydanych na jego nagranie nie da się przemilczeć. Album dekady!rob pisze:Mi ten nowy G`N`R koło wacka lata i cała otoczka z wydaniem tej płyty też, z rzeczy które się mi podobały i podobają do dziś wymienię: `G`N`R Lies` i `Appetite ...`, reszta jest ... milczeniem
jebać frajerów
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
na ich myspace jest w streamingu cały nowy album:
http://www.myspace.com/gunsnroses
słucham tego i aż nie mogę uwierzyć jakie to gówno - słychać styl tego patafiana Bumblefoot'a buehehe
http://www.myspace.com/gunsnroses
słucham tego i aż nie mogę uwierzyć jakie to gówno - słychać styl tego patafiana Bumblefoot'a buehehe
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
DCI Hunt
Próbowałem i bardzo szybko odłożyłem przesłuchanie tego na czas bliżej nieokreślony.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
wlasnie wrocilem z MM, leci druga piosenka - jest dobrze
I AM MORBID
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Bylem zdegustowany, kiedy w sklepie zauwazylem naklejke polske wydanie, ale sprzedawca zapewnial mnie, ze to pelna wersja. I na taka album wyglada - w srodku bardzo elegancki booklet. Za 29.90 to bardzo dobry zakup.Drone pisze:
A ja mam pytanie, czy ta płyta występująca już w polskich sklepach pod szyldem "zagraniczna płyta - polska cena" jest faktycznie taka sama jak zachodni odpowiednik (z książeczką itp.)? Niby tak zapewniają, ale cholera wie.
I AM MORBID
- Maleficio
- Kontakt:
ponoć jest już dostępna wersja podwójna na winylu...
-
wolf
na ten moment pierwszy , drugi i trzeci (sola niszczą) kawałek 9/10, ciekawe kiedy trafię na ballade i wypierdole w śnieg 
- Edinazzu
Mnie także ciekawi ta cała "Chinska demokracja" w ogóle czy nie jest aby 1 Kwietnia ? Qrwa chyba z czystej ciekawości przejdę się do najbliższego MM i sprawdze czy faktycznie:). Co do pojedynku FNM vs GNR oczywiście stoję po stronie tych pierwszych z tym ,że nie rozumiem istoty takich porównań. Porównajcie lepiej GNR do Led Zeppelin, The Cult, Def Leppard czy chociażby do Velvet Revolver. A FNM są oczywiście świetni. I nie tylko " Angel Dust"!
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Blagam, nie kaz mi nawet tego suchac, w ogole to gdzie z tym G'n'R do Mety??? PomilujSome serious shit? pisze:nie słyszałęś, więc o czym pierdolenie?
Yare Yare Daze