Dr. Dre, Eazy-E, Snoop Dogg ...

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

Re: Dr. Dre, Eazy-e, Snoop Dogg ...

07-08-2009, 14:51

4m pisze:Dobry hip-hop zawsze będzie miał u mnie pełne poparcie. Straight Outta Compton to jak Reign In Blood, Blessed Are The Sick i Fas, Ite Maledicti... razem wzięte.
real mothafucking g`sssssssssssssssssssss
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

07-08-2009, 14:54

jo jo czek it aut czlowieku to moja nawijka to moje rzycie.jak ci sie cos nie podoba to wypierdalaj! ty nie masz pojecia o rapie ty mlocie! hip hop wyssalem z mlekiem matki mam go we krwi z 10 promili a ty nie masz go wcale.ja mam ziomali blokersow razem jezdzimy brykami po osiedlu zarywamy niezle niunie, odpalamy niezle akcje.a ty jestes nikim bo tylko ja znam zycie, czlowieku to moje miasto moje problemy, moi ziomale to spoko kolesie.moja dusza jest pelna rapu a szafka pelna blantow. i nie mow mi ze wiesz co to hip hop bo nie wiesz k44 wypierdalaj west coast west coast! czy ty to czujesz? czy ty to kurwa czujesz?! a ty jestes nikim i nie przezyles nic. ja sie tu wychowalem wsrod moich spraw, moich ziomali.bo muzyka to hip hop a hip hop to rzycie. i nie mow mi ze sie na nim znasz bo jestes zwyklym leszczem! kurwa kurwa! mozesz mnie zbluzgac ze swoim demo ja na to leje sikiem prostym! i muwie ci prosto w twoja piekna morde ze jestes dla mnie nikim! bo tylko w hip-hopie jest przyszlosc! jakis skurwiel mi muwil ze mam kiepskie bity co za ciota! moje bity sa najlepsze w calej stolicy i kurwa okolicy i niech mnie nie wkurwiaja te szmaty to nie maja pojecia o hip-hopie! ogolilem swoja pale! wbilem sie w szerokie spodnie, mam zajebistego golda na szyi i jestem ziomal odlotowy! kurwa kurwa! west coast west coast! jou! ziomalu jou! rozumiesz to? do ciebie mowie...jou! west coast west coast kurwa! jou...
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
grot
weteran forumowych bitew

07-08-2009, 15:31

4m to pierdoli i zrzuca kominiarę ;)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

07-08-2009, 15:58

Olo pisze:
Riven pisze:

i generalnie w tym temacie nie znam nic lepszego. geniusz.
posłuchaj choćby "Ill communication" Beastie Boys i poczujesz jak odrzutowiec zdmuchuje to musze gówno w niebyt ;)
z calym szacunkiem, panu sie chyba cos pojebalo ; )))
this is a land of wolves now
długopisyyyyyyyyyy

07-08-2009, 16:07

Necrotrup pisze:Tak tak, prawdziwe życie. Zdejmowanie kominiary, śpiewanie do maczety i tak dalej... to prawdziwe życie, tak...

Długopis, a myślałem, że w Popkowicach prawdziwe życie to piosnki dożynkowe.
Może ci się ta muzyka niepodobać ale musisz przyznać że goście są szczerzy i to wszystko o czym śpiewali było ich prawdziwym życiem z ulicy. Snoop Dogg, Ice Cube, Eazy-E, Warren G, Ice-T, Dresta i wielu innych należało do gangu Crips. To nie byli byle chuje wałapane z domów z wersalki. N.W.A tworzył w latach 80-tych ten cały gangserski rap.

swoją drogą fajna strona po polsku:
http://www.nwa.rhr.pl/
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

07-08-2009, 16:16

Problem w tym że teraz, mając baseny, dziwki i Johny Walkera z kranu dalej udają urędowników ulicy:)
Przeczytaj sobie Długopisie np tekst do "Still Dre" Dra Dre - bardzo zabawne to jest.
Yare Yare Daze
długopisyyyyyyyyyy

07-08-2009, 16:26

No i bardzo dobrze że mają... dorobili się to i mają. Sprzedają płyty na całym świecie, grają koncerty to mają. A kto by nie chciał basenów i najlepszych samochodów? akurat dr. Dre z tego co wiem to chyba do gangu nie należał. W konflikty z prawem za bardzo nie wchodził.
Awatar użytkownika
Menel
postuje jak opętany!
Kontakt:

07-08-2009, 17:02

Dżastem Dżułysz to masterowie i basta. Byłem kiedyś na ich koncercie i było kozacko tak, że oj ! :evil:

długopisyyyyyyyyyy

Re: Dr. Dre, Eazy-E, Snoop Dogg ...

10-08-2009, 11:09

Bardzo fajny numer... nastrojowy, żyje własnym życiem.

Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

10-08-2009, 13:34

długopisyyyyyyyyyy pisze:Tak na miły dobry początek N.W.A :

Tak... to są jebane czarnuchy... a Wy jesteście jebanymi białasami. I chuj ! tak ma być !
Robią swoją zajebistą muzykę i są w tym szczerzy. Tutaj nie ma chodzenia po lasach z toporami i robienia z siebie gówna. Rome, Current 87 i inne irlandzkie wieśniadzkie przytupańce... co to w ogóle kurwa jest? co w ogóle ta muzyka ma znaczyć? Mam płacząć szyć wampirze zęby słuchając ich płyt? ja pierdole... albo weśmy tego nowego Behemotha w zbrojach z bajek o zpomnianym rycerzu... Kurwa to jest tak wieśniackie i chujowe że chyba wystąpi niedługo na jakiejś eurowizji.

Posłuchajcie sobie Eazy -E -go... z zajebistym podkładem, jak rozdaje karty.

To jest prawdziwe życie... nie jakieś mżonki i pierdzenie o potędze.. tu nie ma bajek tylko prawdziwe życie.. Chciałbym z nimi kiedyś zasiąść i się napić.

Jeszcze linki z koncertu... zajebistego koncertu

ten kawałek zaczyna się tak naprawdę od 1:30.. heh..

a na koniec macie kawałek Tupaca który rozkurwia.. jeszcze z polskimi napisami. Miłego dnia.

Obrazek
w sumie racja,

ostatnio kupilem sobie gangsta sunglasses a'la eazy-e, wypas
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Necrotrup
rozkręca się

10-08-2009, 16:09

Długopis. Czy Tobie się coś nie popierdoliło? Ci hipowcy-hopowcy mają całe lodówki różnych kiełbas i całe piwnice różnych szynek, a Ty, zamiast jak zwykle dąć w trąbę walki o zabranie bogatym i rozdanie biednemu Długopisowi, jeszcze ich popierasz? Świat się kończy...
Awatar użytkownika
Menel
postuje jak opętany!
Kontakt:

10-08-2009, 16:52

Długopisowi ktoś podpierdolił konto i na jego rachunek robi brzydko. Różne dziwactwa zrozumiem ale te murzyńskie baloniarstwo to za dużo. Łoj ,za dużo 8)
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

11-08-2009, 17:25

Kurwa... jakie GÓWNO.
Jak już mam hipsa-hopsa słuchać, to przynajmniej z głową: Dälek, cLODDEAD, Madvillain, albo chociaż KRS-One.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
długopisyyyyyyyyyy

11-08-2009, 18:06

Co wy pierdaczycie... grupy o których mowa w temacie to jest klasyka tego gatunku.

Zresztą tak jak i to niżej, miłego słuchania:
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

11-08-2009, 19:31

długopisyyyyyyyyyy pisze:Co wy pierdaczycie... grupy o których mowa w temacie to jest klasyka tego gatunku.
Znaczy się, coś jak Dimmu Borgir w metalu ?
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

11-08-2009, 19:53

Ten Dälek dość ciekawy, trzeba będzie obadać
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-08-2009, 20:15

Dalek masa ok.
Awatar użytkownika
hcpig

11-08-2009, 20:19

Jeszcze z tego ambitniejszego hh niezłe są CANNIBAL OX, NECRO i przede wszystkim SPECTRE. Z mniej ambitnego - INSANE CLOWN POSSE.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
grot
weteran forumowych bitew

11-08-2009, 20:26

Tak z innej beczki - Fisz też daje radę
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
długopisyyyyyyyyyy

Re:

11-08-2009, 21:36

longinus696 pisze:
długopisyyyyyyyyyy pisze:Co wy pierdaczycie... grupy o których mowa w temacie to jest klasyka tego gatunku.
Znaczy się, coś jak Dimmu Borgir w metalu ?
Znaczy sie jak Morbid Angel w death metalu... oni to tworzyli. Jak nie jesteś kumaty w temacie to sie nie wykłucaj. Ta muzyka ma przekaz prosty, chamski i bezkompromisowy, prosto z życia i taki ma mieć... nie jakieś bujanie w obłokach nasranych do głowy psychicznych atletów - molów książkowych.
ODPOWIEDZ