[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Ty nie zauwazyles, ja zauwazylem. To cale wyzywanie, "sram na was nazisci, w czasie wojny by was spalili w komorze w wy dzis sie tym podniecacie" itp. itd. sa wg mnie bardziej wyrazem oburzenia niz proba polemiki.[/quote]
Inteligentny interlokutor dobiera język do tematu i poziomu umysłowego adwersarzy. Ale gdybym tak pisał cały czas, to za chuja bys nie skumał. I tak zresztą nie kumasz, co świadczy o wyjątkowo miernym poziomie, co zresztą nie dziwi wcale w kontekście samego tematu
Nie bardzo tez rozumiem to zdanie z myslacymi forumowiczami i glupimi fanami Szczerskiego [/quote]
no proszę, sam tylko je potwierdzasz
(czy fan Szczerskiego nie moze byc myslacy? [/quote]
Nie. Rezultat negatywny, osobnik taki w przyrodzie nie występuje. "Myślący fan Szczerskiego" to zlepek dwóch pojęć wzajemnie się wykluczających, używanych tylko i wyłącznie w celu pozornego podniesienia jakiejś miernej wartości - cos takiego jak "syrena de lux", "trabant limuzyna". Nie ma takich zwierząt. A stanowisko takie nie wywodzi się z mojego teoretyzowania, ale powstało po wieloletniej znajomości z takimi osobnikami. Ci co mnie znają osobiście wiedzą jaki mam do nich "stosunek"

. W kilkudziesięcioosobowym środowisku nie znalazłem ani jednego, powtórzę, ani jednego osobnika, który potafiłby wyartykułować poza sloganami jakiekolwiek swoje zdanie.
czy kazdy forumowicz nie bedacy fanem Szczerskiego jest inteligentny? [/quote]
naturalnie, że nie - typowa retoryka fana Szczerskiego - jak nie białe, to czarne, jak nie jest z nami, to przeciw nam, jak nie nasz, to lewak - pozostawiam bez komentarza
kto o tym decyduje (naturalnie oprocz ciebie i starego)?), no ale juz nie wnikam.[/quote]
myślę, że decyduje o tym pewien określony sposób wyrażania swoich zdań, które nie muszą być zgodne z moimi, czy starego, niestety, opinii, które się bronia i mówią o słuszności idei głoszonych przez Szczerskiego nie ma, dlaczego, ja nie wnikam, ale to o czymś świadczy, patrz wyżej
Jak na probe polemizowania czy duszenia glupoty to slabiutko wam idzie. [/quote]
Mam całkowicie inne zdanie - fani Szczerskiego sie kompromitują, przeciwnicy celnie punktują ( chociażby ta moja odpowiedź, rozprawiająca się z każdą twoja tezą ). Głupota nie zniknie nigdy i nie jest to ani moim, ani niczyim zadaniem, żeby "fan Szczerskiego" i komandy narodowych socjalistów ( ustrój skompromitowany doszczętnie przez historię, niektórzy widzę nie przyswajają tej podstawowej prawdy, co też świadczy o "potędze" ich umysłów ) wziął nagle i wyjebał wszystkie płyty i kasety Honoru, chuj z nim a niech sobie słucha.
Fajnie tylko, że dostarcza sobą rozrywkę na forum, to w sumie taka forma błazna na dworze.