KEL THUZ - Jedyny I Jego Stalmoc [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Re: KEL THUZ - Jedyny I Jego Stalmoc [2011]
:D
teraz kapitalizm wreszcie spotkał się z Wszebądem, nie widzę go już na internetach, pewnie McDonalds Kielce daje właśnie lekcję kapitalizmu
teraz kapitalizm wreszcie spotkał się z Wszebądem, nie widzę go już na internetach, pewnie McDonalds Kielce daje właśnie lekcję kapitalizmu

Trochę szkoda chłopaka. Nawiasem mówiąc, jak się to dziwnie plecie, że najwięksi wojownicy-krzykacze, eksperci od wszystkiego, zwykle nadają ze swych "dziupelek", za które komorne opłacają ich nieświadome niczego matki.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
to nie fake? przeciez argumentacja w podsumowaniu jest napisana na poziomie gimnazjum
Guilty of being right
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ditto. Ale niestety to może być prawdziwe...uglak pisze:to nie fake? przeciez argumentacja w podsumowaniu jest napisana na poziomie gimnazjum
The madness and the damage done.
- Raagoon
Oczywiście że fake. Ktoś to łyknął?!
- Bloodcult
dlaczego oczywiście ?
- Skaut
no, nawet sam Kelthuz ten fake chyba łyknął:Raagoon pisze:Oczywiście że fake. Ktoś to łyknął?!
http://kelthuz.blogspot.com/2014/11/pis ... thuza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś tam było! Człowiek!
- Drone
Pomijając kwestię samego wyroku (bo nie potrafię się w tej chwili do tego ustosunkować), to język, jakim napisane jest to całe uzasadnienie, woła o pomstę do nieba. Kto tych sędziów uczy zawodu?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Podobne do nich głąby :) Ale tutaj obstawiam, że ktoś się wyręczył asystentem, bo widać, że kto inny pisał uzasadnienie a kto inny opisał stan faktyczny. Standard.Drone pisze:Pomijając kwestię samego wyroku (bo nie potrafię się w tej chwili do tego ustosunkować), to język, jakim napisane jest to całe uzasadnienie, woła o pomstę do nieba. Kto tych sędziów uczy zawodu?
Musi to być faktycznie chujowy poziom, jeżeli nawet ja dałem radę to przeliterować. Tak czy owak, robimy jakąś zrzutkę? W końcu Kolega. Jakim chujem by nas nie obrzucił.Kurt pisze:Podobne do nich głąby :) Ale tutaj obstawiam, że ktoś się wyręczył asystentem, bo widać, że kto inny pisał uzasadnienie a kto inny opisał stan faktyczny. Standard.Drone pisze:Pomijając kwestię samego wyroku (bo nie potrafię się w tej chwili do tego ustosunkować), to język, jakim napisane jest to całe uzasadnienie, woła o pomstę do nieba. Kto tych sędziów uczy zawodu?
- Raagoon
Uzasadnienie pokazuje w jakim miejscu jest polskie prawo i ludzie je reprezentujący.
Uzasadnienie pokazuje przede wszystkim to, w jakim miejscu są internetowi "buntownicy".Raagoon pisze:Uzasadnienie pokazuje w jakim miejscu jest polskie prawo i ludzie je reprezentujący.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tutaj już protestuję. Sędziowie nie są odpowiedzialni za to jak wygląda prawo.Raagoon pisze:Uzasadnienie pokazuje w jakim miejscu jest polskie prawo i ludzie je reprezentujący.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
to kiepsko paczysz, codziennie nowy updejt na fb profilu, ostatnio miał premierę kawałek "Kuce bedo kucać".Zenek pisze::D
Dodam, że 7 lat pracuję w tej samej branży (z krótkimi przerwami na wybadanie innych sektorów, co wiązało się z rejestracją w MUP, przecież pieniądze z Unii leżą na ulicy), a dorabiałem też taką pracą fizyczną, której intensywności 90% członków tego forum w życiu nie smakowało, więc akurat to ja wiem, co to jest nie ma przeproś kapitalizm i dlatego za nim obstaję, a nie za jeszcze większym gnojeniem przedsiębiorców. Jakoś nigdy mnie z ich strony nie spotkała żadna niesprawiedliwość, może dlatego, że jestem punktualny, pracowity i rzetelny i nie palę oraz nie wyzywam po pijaku pracowników i przełożonych. Co innego ze strony państwa, jak widać. Wszystko się zazębia.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Bloodcult
sędziowie również tworzą prawo
Ciekawe, bo jak kiedyś Ci brak tego "doświadczenia" wytknąłem, zjebałeś mnie jak psa i zwyzywałeś od roboli. Jak to jest naprawdę? Komorne płaci matka? Czy matka siedzi z tyłu? Powiedz nam Tomku.KelThuz pisze: a dorabiałem też taką pracą fizyczną, której intensywności 90% członków tego forum w życiu nie smakowało, więc akurat to ja wiem, co to jest .
Pozwolę sobie zdublować. Jak to jest ? Praca fizyczna be, czy jednak w pewnych okolicznościach to chwała? Lepiej spędzać czas przy ciepłym biurku, czy machać grabiami w terenie? Zapraszam do sympatycznej dyskusji.
- Aron
- postuje jak opętany!
A tymczasem na ziemi żelaza odkryto nowy kurhan.
http://wiadomosci.onet.pl/kielce/swieto ... rhan/5qt22
http://wiadomosci.onet.pl/kielce/swieto ... rhan/5qt22
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Abstrahując już kompletnie od twórczości bohatera tematu, jego stylu wypowiedzi i poglądów. Ludzie, którzy cieszą się, że w tym kraju można dostać wyrok za nagranie jajcarskiej piosenki na YouTube przerażają mnie chyba nawet bardziej niż fakt, że do tego dochodzi. To bardzo niedobrze rokuje na przyszłość. Puknijcie się w czoła.
this is a land of wolves now