twoja_stara_trotzky pisze:http://www.press.pl/newsy/reklama/pokaz ... lfa-_wideo
[V], skurwił się czy się nie skurwił?
w srodowisku jest spalony :D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
twoja_stara_trotzky pisze:http://www.press.pl/newsy/reklama/pokaz ... lfa-_wideo
[V], skurwił się czy się nie skurwił?
:D :D :DDrone pisze:Nergal może co najwyżej reklamować Dacie Logan. Młody satanista wjeżdżający w życie nowym samochodem, stanowiącym pomost między Transylwanią a markizem de Sade.
ale ja abstrahuję od postrzegania, mówię o udziale w reklamie. raz płaczecie, że ktoś się sprzedaje, a innym razem piszczycie, że fajna reklama. ergo to nie o reklamę chodzi, a o wasze WCZEŚNIEJSZE i niezależne od faktów nastawienie do danej osoby.[V] pisze:ale wyjdz poza jakas prywate i sympatie dla Adama i zobacz jak róznie postrzega sie w srodowisku muzycznym Gahana a jak Nergala,to chyba nie bierze sie z nikad prawda?
A zagrał w reklamie - A dobryDrone pisze:Chodzi mi o to, że chodzisz jak koń w zaprzęgu z klapami na oczach i nie widzisz oczywistych różnic. Sam się śmiejesz ze mnie jak porównuję MGŁĘ z KING CRIMSON (pomijam już zasadność takiego porównania), a chcesz porównywać Nergala z Gahanem? Napój demon z koncernem VW? Inny background, inny styl, inna klasa. Są równi i równiejsi - doskonale się ten banał sprawdza w tym wypadku.
sprzedaje sie i komercjalizuje sie to nastolatki tak maja,nie my wiec zly adres.Nastawienie jest jakie jest,ja nie przecze ze Nergal nie potrafi przemycic podczas swoich napadów intelektualnej piromanii (jak to zgrabnie ujales) czegos ciekawego ale przewaznie jest to podawane w sposób który mnie osobiscie odpycha,rozprawianie o jakis oczywizmach,gimnazjalna ekscytacja,egzaltacja,boskie moce,ten gejowaty attitude etc,nie kupuje tego,zreszta jak mówisz ksiazka dobrze idzie,good for you,swoje cele osiagneliscie,ale uszanuj fakt,ze kilku typów ma tu inne zapatrywania na te sukcesy i raczej sie to nie zmieni:)twoja_stara_trotzky pisze:ale ja abstrahuję od postrzegania, mówię o udziale w reklamie. raz płaczecie, że ktoś się sprzedaje, a innym razem piszczycie, że fajna reklama. ergo to nie o reklamę chodzi, a o wasze WCZEŚNIEJSZE i niezależne od faktów nastawienie do danej osoby.[V] pisze:ale wyjdz poza jakas prywate i sympatie dla Adama i zobacz jak róznie postrzega sie w srodowisku muzycznym Gahana a jak Nergala,to chyba nie bierze sie z nikad prawda?
hej,byli mega gejami w latach 80tych,everybody knows;)twoja_stara_trotzky pisze:z trudem, bo z trudem, ale w końcu wchodzisz na odpowiedni metapoziom :D
niemniej rozprawianie o gejowym image w ustach fana Depeche Mode brzmi dość zabawnie :D
Nie denerwuj się. Pisałem jedynie, że kontekst nie musi być ważny przy ocenie muzyki - największe dzieła funkcjonują jako niezależne byty. Natomiast tutaj nie rozmawiamy o muzyce (muzyka BEHEMOTH mnie nie interesuje). Rozmawiamy o wizerunku i jego odbiorze. Reklama VW mi się podoba, akcje marketingowe Nergala mi się nie podobają. [V] ci dobrze odpowiedział. Musisz nauczyć się żyć z tym, że są ludzie, którym się coś nie podoba, a nie spinać się jak przedszkolak i krzyczeć, że mój kolega to zawsze ma rację. Nie chce mi się zresztą na ten temat więcej rozmawiać.twoja_stara_trotzky pisze:A zagrał w reklamie - A dobryDrone pisze:Chodzi mi o to, że chodzisz jak koń w zaprzęgu z klapami na oczach i nie widzisz oczywistych różnic. Sam się śmiejesz ze mnie jak porównuję MGŁĘ z KING CRIMSON (pomijam już zasadność takiego porównania), a chcesz porównywać Nergala z Gahanem? Napój demon z koncernem VW? Inny background, inny styl, inna klasa. Są równi i równiejsi - doskonale się ten banał sprawdza w tym wypadku.
B zagrał w reklamie - B zły
logika misiu.
sam pierdolisz, że kontekst jest nieistotny przy ocenie, a teraz na samym kontekście jedziesz :D
ROTFL
ejno masz cos do wujka Robcia Halforda? ;)[V] pisze:hej,byli mega gejami w latach 80tych,everybody knows;)twoja_stara_trotzky pisze:z trudem, bo z trudem, ale w końcu wchodzisz na odpowiedni metapoziom :D
niemniej rozprawianie o gejowym image w ustach fana Depeche Mode brzmi dość zabawnie :D
hehe;) Tric lubisz Ty DM nie?Muzyke dla mas najbardziej chyba?Triceratops pisze:ejno masz cos do wujka Robcia Halforda? ;)[V] pisze:hej,byli mega gejami w latach 80tych,everybody knows;)twoja_stara_trotzky pisze:z trudem, bo z trudem, ale w końcu wchodzisz na odpowiedni metapoziom :D