DEPECHE MODE

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DEPECHE MODE

09-11-2012, 09:11

twoja_stara_trotzky pisze:http://www.press.pl/newsy/reklama/pokaz ... lfa-_wideo

[V], skurwił się czy się nie skurwił?

w srodowisku jest spalony :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

09-11-2012, 12:42

Przekonuje mnie ta reklama.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
[V]

09-11-2012, 12:46

bardzo fajna.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

09-11-2012, 13:02

:DDDD
[V]

09-11-2012, 13:06

Dave reklamowal juz wczesniej jakies garnitury etc,reklama jak reklama,ot co.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

09-11-2012, 13:09

dla mnie nic, ale dla was podwójne standardy :D
[V]

09-11-2012, 13:11

ale wyjdz poza jakas prywate i sympatie dla Adama i zobacz jak róznie postrzega sie w srodowisku muzycznym Gahana a jak Nergala,to chyba nie bierze sie z nikad prawda?
Awatar użytkownika
Drone

09-11-2012, 13:13

Nergal może co najwyżej reklamować Dacie Logan. Młody satanista wjeżdżający w życie nowym samochodem, stanowiącym pomost między Transylwanią a markizem de Sade.
[V]

09-11-2012, 13:14

Drone pisze:Nergal może co najwyżej reklamować Dacie Logan. Młody satanista wjeżdżający w życie nowym samochodem, stanowiącym pomost między Transylwanią a markizem de Sade.
:D :D :D
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

09-11-2012, 13:16

[V] pisze:ale wyjdz poza jakas prywate i sympatie dla Adama i zobacz jak róznie postrzega sie w srodowisku muzycznym Gahana a jak Nergala,to chyba nie bierze sie z nikad prawda?
ale ja abstrahuję od postrzegania, mówię o udziale w reklamie. raz płaczecie, że ktoś się sprzedaje, a innym razem piszczycie, że fajna reklama. ergo to nie o reklamę chodzi, a o wasze WCZEŚNIEJSZE i niezależne od faktów nastawienie do danej osoby.
Awatar użytkownika
Drone

09-11-2012, 13:17

Ja pierdolę, Trocki, jaki ty kurwa jesteś jednak głupi :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

09-11-2012, 13:17

jestę debilę
Awatar użytkownika
Drone

09-11-2012, 13:21

Chodzi mi o to, że chodzisz jak koń w zaprzęgu z klapami na oczach i nie widzisz oczywistych różnic. Sam się śmiejesz ze mnie jak porównuję MGŁĘ z KING CRIMSON (pomijam już zasadność takiego porównania), a chcesz porównywać Nergala z Gahanem? Napój demon z koncernem VW? Inny background, inny styl, inna klasa. Są równi i równiejsi - doskonale się ten banał sprawdza w tym wypadku.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

09-11-2012, 13:23

Drone pisze:Chodzi mi o to, że chodzisz jak koń w zaprzęgu z klapami na oczach i nie widzisz oczywistych różnic. Sam się śmiejesz ze mnie jak porównuję MGŁĘ z KING CRIMSON (pomijam już zasadność takiego porównania), a chcesz porównywać Nergala z Gahanem? Napój demon z koncernem VW? Inny background, inny styl, inna klasa. Są równi i równiejsi - doskonale się ten banał sprawdza w tym wypadku.
A zagrał w reklamie - A dobry
B zagrał w reklamie - B zły

logika misiu.
sam pierdolisz, że kontekst jest nieistotny przy ocenie, a teraz na samym kontekście jedziesz :D
ROTFL
[V]

09-11-2012, 13:26

twoja_stara_trotzky pisze:
[V] pisze:ale wyjdz poza jakas prywate i sympatie dla Adama i zobacz jak róznie postrzega sie w srodowisku muzycznym Gahana a jak Nergala,to chyba nie bierze sie z nikad prawda?
ale ja abstrahuję od postrzegania, mówię o udziale w reklamie. raz płaczecie, że ktoś się sprzedaje, a innym razem piszczycie, że fajna reklama. ergo to nie o reklamę chodzi, a o wasze WCZEŚNIEJSZE i niezależne od faktów nastawienie do danej osoby.
sprzedaje sie i komercjalizuje sie to nastolatki tak maja,nie my wiec zly adres.Nastawienie jest jakie jest,ja nie przecze ze Nergal nie potrafi przemycic podczas swoich napadów intelektualnej piromanii (jak to zgrabnie ujales) czegos ciekawego ale przewaznie jest to podawane w sposób który mnie osobiscie odpycha,rozprawianie o jakis oczywizmach,gimnazjalna ekscytacja,egzaltacja,boskie moce,ten gejowaty attitude etc,nie kupuje tego,zreszta jak mówisz ksiazka dobrze idzie,good for you,swoje cele osiagneliscie,ale uszanuj fakt,ze kilku typów ma tu inne zapatrywania na te sukcesy i raczej sie to nie zmieni:)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

09-11-2012, 13:31

z trudem, bo z trudem, ale w końcu wchodzisz na odpowiedni metapoziom :D
niemniej rozprawianie o gejowym image w ustach fana Depeche Mode brzmi dość zabawnie :D
[V]

09-11-2012, 13:31

twoja_stara_trotzky pisze:z trudem, bo z trudem, ale w końcu wchodzisz na odpowiedni metapoziom :D
niemniej rozprawianie o gejowym image w ustach fana Depeche Mode brzmi dość zabawnie :D
hej,byli mega gejami w latach 80tych,everybody knows;)
Awatar użytkownika
Drone

09-11-2012, 13:58

twoja_stara_trotzky pisze:
Drone pisze:Chodzi mi o to, że chodzisz jak koń w zaprzęgu z klapami na oczach i nie widzisz oczywistych różnic. Sam się śmiejesz ze mnie jak porównuję MGŁĘ z KING CRIMSON (pomijam już zasadność takiego porównania), a chcesz porównywać Nergala z Gahanem? Napój demon z koncernem VW? Inny background, inny styl, inna klasa. Są równi i równiejsi - doskonale się ten banał sprawdza w tym wypadku.
A zagrał w reklamie - A dobry
B zagrał w reklamie - B zły

logika misiu.
sam pierdolisz, że kontekst jest nieistotny przy ocenie, a teraz na samym kontekście jedziesz :D
ROTFL
Nie denerwuj się. Pisałem jedynie, że kontekst nie musi być ważny przy ocenie muzyki - największe dzieła funkcjonują jako niezależne byty. Natomiast tutaj nie rozmawiamy o muzyce (muzyka BEHEMOTH mnie nie interesuje). Rozmawiamy o wizerunku i jego odbiorze. Reklama VW mi się podoba, akcje marketingowe Nergala mi się nie podobają. [V] ci dobrze odpowiedział. Musisz nauczyć się żyć z tym, że są ludzie, którym się coś nie podoba, a nie spinać się jak przedszkolak i krzyczeć, że mój kolega to zawsze ma rację. Nie chce mi się zresztą na ten temat więcej rozmawiać.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-11-2012, 14:00

[V] pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:z trudem, bo z trudem, ale w końcu wchodzisz na odpowiedni metapoziom :D
ejno masz cos do wujka Robcia Halforda? ;)
woodpecker from space
[V]

09-11-2012, 14:01

Triceratops pisze:
[V] pisze:
ejno masz cos do wujka Robcia Halforda? ;)
hehe;) Tric lubisz Ty DM nie?Muzyke dla mas najbardziej chyba?
ODPOWIEDZ