LANA DEL REY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: LANA DEL REY
http://www.youtube.com/watch?v=sDh-daZih7g nie porównuj kilkunastosekundowych fragmentów, bo zboczysz z właściwej ścieżki i trafisz tutaj:

- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Chłopaki, proszę, przestańcie się wygłupiać. Tyle jest dobrej muzyki na tym świecie.
Pozwolę sobie także przypomnieć znakomite podsumowanie tematu z poprzedniej strony:
Pozwolę sobie także przypomnieć znakomite podsumowanie tematu z poprzedniej strony:
Triceratops pisze:Lana Del Rey to juz jest PRowy majstersztyk i testy marketingowe a przy okazji zabawa pieniedzmi, jak z gowna ulepic tort.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
Zasadniczo był taki moment na początku roku, ze wydawało mi się, ze on a jest fajna, ale to raczej polegało na fakcie, ze w koksiarni, gdzie uczęszczałem puszczali w kółko 4fun TV i to co tam się działo to wszystkie możliwe pojęcie, a koleżanka Del Rey i kolega Macklemore stanowili frakcję "od bidy idzie posłuchać" plus usłyszałem numer o tym, że jej pimpucha pepsikolą daje i poczułem się (prze)kupiony. Po czasie jednak te jej smęty bez talentu, za to nieźle wyprodukowane są niestety słabo strawne. Wracam posłuchać se Die Antwoord, albo ostatniej Brodki, albo coś.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czy naprawdę gość z zespołem Downa jest dla Ciebie wyrocznią w kwestiach muzycznych?witchfinder pisze:Chłopaki, proszę, przestańcie się wygłupiać. Tyle jest dobrej muzyki na tym świecie.
Pozwolę sobie także przypomnieć znakomite podsumowanie tematu z poprzedniej strony:Triceratops pisze:Lana Del Rey to juz jest PRowy majstersztyk i testy marketingowe a przy okazji zabawa pieniedzmi, jak z gowna ulepic tort.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Nie przeceniaj sie stulejarzu, dla nikogo nie jestes tutaj wyrocznia :D
woodpecker from space
- Triceratops
A propos temu szlamu:Nerwowy pisze:ten szlam lepszyraphi pisze:https://www.youtube.com/watch?v=pa14VNsdSYM vs https://www.youtube.com/watch?v=rEkN5Lk0pcw
Przykład. Znowu zgrzeszyłem zestawiając w jednym poście szlam z nieskazitelnym diamentem. Może zestawienie to da co poniektórym do myślenia.
Swiezynka, gniecie kurwa czache konkret
Dear beloved friends,
Sometime ago we had that idea of recording a demo for a new album.
So we decided to put 3.5 mics here and there in our rehearsal room, (the 0.5 mic being actually a kid’s toy/microphone... I mean it’s REALLY a toy, but it seems to work fine and that kid never complained so.. anyway...) we did that quickly, and by the end of the process, we found ourselves quite surprised by the result, I mean, in a positive way (if that can be said for that kind
of music) So we thought it was good enough to release it as it was. We made no overdubs, no overproduction or such thing and we think that’s the way it should be for this time. So here it is, for you, as a starter, the Nasty, Heavy and Rotten to the core:
“FUCK”
We don't like stooleyarers, fuck lana del rey fans. Stay Sludged!
Ostatnio zmieniony 09-06-2013, 19:27 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- nicram
Wykazujesz zdecydowanie skłonność do zawężonego myślenia żeby nie napisać - niepełnosprawność intelektualną w stopniu głębokim, a nieumiejętność czytania ze zrozumieniem jest tylko tego konsekwencją. Niestety nie poprawi Ci się. :-)Triceratops pisze:Nie przeceniaj sie stulejarzu, dla nikogo nie jestes tutaj wyrocznia :D
- Triceratops
Dobrze ciociu w fartuszku, mam nadzieje, ze sie nie poplaczesz i nie naskarzysz? :)
woodpecker from space
- nicram
Szlochanie w rękaw cioci trockiego jest raczej twoją domeną, więc już biegnij do niego. :-)
- Triceratops
Z tego co wiem to trocki jest hetero a ja nigdy sie nie zalilem u niego jak co poniektorzy na gorze :) To jest ciekawe, ze im bardziej wyluzowanego chcesz zgrywac tym bardziej wychodzi twoja stulejarska pizdowatosc ;) Troche czuje zazenowanie, czuje sie jakby mnie kobieta bukietem kwiatow okladala :)
woodpecker from space
- nicram
Apaszkowy Gumisiu twoje projekcje to naprawdę nie mój problem...:-)
- Triceratops
Gumis? O matko, stary juz nie cisnij mnie tak :/ Czuje, ze zaraz mi dojebiesz jakims Gargamelem albo innym Telesforem :(
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
Wygłupiać? Wszystkie moje teksty pod tym tematem, które napisałem, piszę i napiszę, są na poważnie. Szanuję Lanę zbyt mocno, aby się wygłupiać dyskutując o jej muzyce.witchfinder pisze:Chłopaki, proszę, przestańcie się wygłupiać. Tyle jest dobrej muzyki na tym świecie.
Dobre.Nerwowy pisze: ten szlam lepszy
- witchfinder
Abstrahując od tego, że internetowe rzucanie w siebie gównem zupełnie mnie nie rajcuje (i nie rozumiem fenomenu :D), to jaka znowuż wyrocznia? Po prostu zgadzam się z tym co tam napisał, sam uważam podobnie (i uwaga, to tak sam z siebie, nie że przeczytałem Tricepsa i zacząłem tak myśleć ;)), to po co wyważać otwarte drzwi i pisać znów coś, co zostało napisane, skoro można zacytować?nicram pisze:Czy naprawdę gość z zespołem Downa jest dla Ciebie wyrocznią w kwestiach muzycznych?witchfinder pisze:Chłopaki, proszę, przestańcie się wygłupiać. Tyle jest dobrej muzyki na tym świecie.
Pozwolę sobie także przypomnieć znakomite podsumowanie tematu z poprzedniej strony:Triceratops pisze:Lana Del Rey to juz jest PRowy majstersztyk i testy marketingowe a przy okazji zabawa pieniedzmi, jak z gowna ulepic tort.
Od początku byłem sceptyczny, dałem szanse (sztuk kilka), "Born to die" było moim największym earwormem zeszłego roku, ale nie kupuję tego zupełnie. Nie ma tu emocji, jest tylko chłodna marketingowa kalkulacja i halucynacje z niedożywienia.
-
- zaczyna szaleć
Trzymajcie mnie...witchfinder pisze:[...]Nie ma tu emocji[...]
- witchfinder
Też tak mam jak czytam Twoje posty w tym temacie :Draphi pisze:Trzymajcie mnie...witchfinder pisze:[...]Nie ma tu emocji[...]
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
Właśnie uderzyłeś we wszystkich piszących pod tym tematem, gdyż Lany słuchają zarówno jej zwolennicy, jak i przeciwnicy (bo niby skąd montowaliby takie zryte filmiki wybiórczo prezentujące ucięte fragmenty jej koncertów i mające na celu ją ośmieszyć?) A jak jeszcze pod jakimś nickiem kryje się kobieta to dojebałeś równo :D
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
To moje credo i hasło wyborcze.
Morph - dojebuję równo.
Morph - dojebuję równo.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- nicram
Możesz mi wytłumaczyć jak poznać chłodną marketingową kalkulację w dźwiękach?witchfinder pisze:
Od początku byłem sceptyczny, dałem szanse (sztuk kilka), "Born to die" było moim największym earwormem zeszłego roku, ale nie kupuję tego zupełnie. Nie ma tu emocji, jest tylko chłodna marketingowa kalkulacja i halucynacje z niedożywienia.