LANA DEL REY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: LANA DEL REY
Nie mów, że nie jest :) Chociaż, jeśli uważasz ją jedynie za czyjś wymysł to mnie nie zaskoczysz. Dużo tu takich, co tak uważają...za dużo.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem o co chodzi, bo słabo czytam po pijanemu, ale ta dziewczyna jest naprawdę ładna. Ma taką typowo amerykańską urodę - czirliderka, która w liceum ruchała się z kolesiami w kurtkach z emblementami drużyn futbolowych.... Gdyby tak wyjaśnić moją sympatię do tej dziewczyny, to najpierw trzeba by zrozumieć moje uwielbienie do amerykańskiego kina. Fani chujowych filmów tego nie zrozumieją. Kocham Lanę, jej image i to, co śpiewa. Dla mnie to amerykański pop sięgający ideału.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Napisalem, tak bo twoj sposob rozumowania i argumentacji jest na poziomie uposledzonego szesciolatka grajacego w kalambury :Draphi pisze:Jestem prawdziwy. Tak w ogóle to bezsensowne jest używanie określenia "bezsensowny człowiek", gdyż każdy człowiek ma jakiś sens. Nawet ten, który żyje tylko po to aby się nażreć, nasrać i poruchać. Mam wrażenie, że właśnie Ty taki jesteś, dlatego nigdy nie użyłbym w stosunku do Ciebie określenia "bezsensowny". Pozdrawiam :)Triceratops pisze: Ty nie jestes prawdziwy, nia ma takich bezsensownych ludzi, przyznac kto sie zgrywa? :D
//a juz chyba wiem kto
To oczywiste, ze Lana nie jest puszka ani chipsem i pytanie bylo w zasadzie retoryczne ale ty miales wskazac 3 roznice, powiedziales, ze jest tylko jedna zasadnicza po czym jednak wskazales 3 kiedy ich w zasadznie nie ma wcale :D To swiadczy o zaawanasowanym uposledzeniu postrzegania rzeczywistosci i funkcjonowania na niemal abstrakcyjnych poziomach zer i jedynek. Lana niczym sie nie rozni od tych produktow, bo sama jest produktem a przytaczanie w rozmowie o muzyce tego, ze jest sympatyczna, fajna dupa i uwodzi facetow, to jest rzeczywiscie arument :D W googlach muzyki do sluchania pewnie szukasz w wyszukiwarce grafiki i oceniasz muzyke przez wyglad :D No jezeli rzeczywiscie istniejesz i nie masz 5 lat (plus uposledzenia) to szczerze wspolczuje i obiecuje nawet przelac pare zlotych na konto fundacji, ktora pomaga takim biednym ludziom :))
woodpecker from space
- lumpskaut
- zaczyna szaleć
Re: Odp: LANA DEL REY
Lana nie umi śpiewać, ino stęka: "Sa sa sa sa samertajm, meeee, meeeeeee'...
Chciałbym zalać Twój polder.
-
- zaczyna szaleć
Wkręcam Cię koleś ale masz za małe IQ aby to zauważyć :) Kurt jest chyba na tyle inteligentny, że to zauważył :)Triceratops pisze:Napisalem, tak bo twoj sposob rozumowania i argumentacji jest na poziomie uposledzonego szesciolatka grajacego w kalambury :Draphi pisze:Jestem prawdziwy. Tak w ogóle to bezsensowne jest używanie określenia "bezsensowny człowiek", gdyż każdy człowiek ma jakiś sens. Nawet ten, który żyje tylko po to aby się nażreć, nasrać i poruchać. Mam wrażenie, że właśnie Ty taki jesteś, dlatego nigdy nie użyłbym w stosunku do Ciebie określenia "bezsensowny". Pozdrawiam :)Triceratops pisze: Ty nie jestes prawdziwy, nia ma takich bezsensownych ludzi, przyznac kto sie zgrywa? :D
//a juz chyba wiem kto
To oczywiste, ze Lana nie jest puszka ani chipsem i pytanie bylo w zasadzie retoryczne ale ty miales wskazac 3 roznice, powiedziales, ze jest tylko jedna zasadnicza po czym jednak wskazales 3 kiedy ich w zasadznie nie ma wcale :D To swiadczy o zaawanasowanym uposledzeniu postrzegania rzeczywistosci i funkcjonowania na niemal abstrakcyjnych poziomach zer i jedynek. Lana niczym sie nie rozni od tych produktow, bo sama jest produktem a przytaczanie w rozmowie o muzyce tego, ze jest sympatyczna, fajna dupa i uwodzi facetow, to jest rzeczywiscie arument :D W googlach muzyki do sluchania pewnie szukasz w wyszukiwarce grafiki i oceniasz muzyke przez wyglad :D No jezeli rzeczywiscie istniejesz i nie masz 5 lat (plus uposledzenia) to szczerze wspolczuje i obiecuje nawet przelac pare zlotych na konto fundacji, ktora pomaga takim biednym ludziom :))
- Triceratops
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Lana jest chyba jedyną rzeczą w radiu która nie męczy, ten 'Summertime Sadness' słyszałem już chyba milion osiem razy i nie nudzi a to był chyba najlepszy test.
Yare Yare Daze
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Ale was poyabao z tą raszplą.
-
- zaczyna szaleć
Gej.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
a nawet pedał
- nicram
- Triceratops
Morph pisze:Mocne słowa jak na skrzyżowanie Golluma z Sheldonem Cooperem.
woodpecker from space
- lumpskaut
- zaczyna szaleć
Re: Odp: LANA DEL REY
Jest tak przekonywująca jak trzy miliony mieszkań.
Chciałbym zalać Twój polder.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Jakies zjebane country - wypierdalac mnie tu z tym z tematu o (OZW) LanieSkaut pisze:Tutaj macie babkę z krwi i kości, a nie jakieś tam summertime sadness:
-
- zaczyna szaleć
Re:
Image artystyczny to ona ma zabójczy, zwłaszcza fryz. Co do występów na żywo to brzmi zajebiście. Dobrze schodzi się z instrumentami, ale to nie znaczy, że lubię ten gatunek muzyki.Skaut pisze:Tutaj macie babkę z krwi i kości, a nie jakieś tam summertime sadness: