HIM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: HIM
Ja jako jeden z nielicznych na tym forum słucham wiele muzyki, którą pogardza każdy prawdziwy metalowy maczo, ale jednak słuchanie HIM to przesada. Ten zespół jest TYLKO dla kobiet. Te serduszka, różowe okładki, image, romantyzm... HIM to taka cięższa wersja Tokio Hotel, jak dla mnie.megawat pisze:O ciuchach, łachach, szmatach, butach i laczkach można napierdolić siedem stron, ale HIMu już nie można słuchać bo to pedaliada... Wewnętrzna polaryzacja światopoglądu widzę. Troszkę konsekwencji! ;D
I co ma do tego gadanie o ubraniach?
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii

też mam wywalić płyty Bowiego z półki, bo to wieś jakaś mieć płyty Bowiego? :D
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nie - wiejski głupku, tutaj wiekszosc słucha sporo muzyki odległej od metalu, ale tylko taki tuman jak ty, onanizuje sie tym faktemyossarian84 pisze: Ja jako jeden z nielicznych na tym forum słucham wiele muzyki, którą pogardza każdy prawdziwy metalowy maczo,
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ssij człona :)Adrian696 pisze:nie - wiejski głupku, tutaj wiekszosc słucha sporo muzyki odległej od metalu, ale tylko taki tuman jak ty, onanizuje sie tym faktemyossarian84 pisze: Ja jako jeden z nielicznych na tym forum słucham wiele muzyki, którą pogardza każdy prawdziwy metalowy maczo,
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
chętnie bym ponosił jakąś japonkę na swym członie...
- megawat
- weteran forumowych bitew
Hmm... Coś jakby para lotek do badmintona skrzyżowane z gwiazdą Dawida. Odważnie!
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- twoja_stara_trotzky
Olion pisze:gdzie Bowie, gdzie HIM,
gdzie Krym, gdzie Rzym...
OCZYWIŚCIE.
chodzi o zasadę, że muzyki nie oceniasz przez pryzmat butów wokalisty.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I kogo wrysuja w ten pentagram - barana, bo ma zakrzywione rogi? Rzeczywiście, trzeba mieć naprawdę sporo wyobraźni by coś takiego wymyślić, ale jeszcze więcej wyobraźni i chyba odwagi by sobie to cos wytatuować.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
-
slyszales synu Paradise Lost w latach swojej swietnosci czy tylko tak pierdolisz dla pierdolenia?:)Kurt pisze:Nie to co Paradise Lost, co? ;)[V] pisze:baby niech sobie tego sluchaja,ale zeby facet trzymal ich plyty na pólce? obciach.wstyd. hanba. :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Chodzi Ci o płyty z okresu "ich świetności", czy o poznawanie ich płyt w momencie ich wychodzenia? Bo jeśli to pierwsze, to tak. Nie porwały mnie. No ale ja się nie znam.[V] pisze:slyszales synu Paradise Lost w latach swojej swietnosci czy tylko tak pierdolisz dla pierdolenia?:)Kurt pisze:Nie to co Paradise Lost, co? ;)[V] pisze:baby niech sobie tego sluchaja,ale zeby facet trzymal ich plyty na pólce? obciach.wstyd. hanba. :D
The madness and the damage done.