Morowe Panny
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Morowe Panny
Niektóre teksty wyszły tym pannom - bardzo duże pozytywne zaskoczenie :) Takie to dziewczęce oczywiście, ale ja bałem się jakichś feministycznych manifestów, hehe. Jak leciał w Trójce singiel (Mariki) to podkręcałem potencjometr i nuciłem pod nosem. Spoko, bez zobowiązań.
Grrrówno!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
TO BY BYŁO PIĘKNE!!!Random Apex pisze:Voivodhangery :P
Kolizje planet wśród szybów!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- vicek
- zahartowany metalizator
nie ma blastów to pierdole nie słucham
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
ale u tibeta tesz nie ma ;___;
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Co nie zmienia faktu, że "1991" Izraela zjada na śniadanie połowę waszych płyt jakie macie na półce.Bezdech pisze:Co nie zmienia faktu, że kto słucha rege itd.
- Lykantrop
Chyba tylko when Burzum killed Mayhem.yossarian84 pisze:Co nie zmienia faktu, że "1991" Izraela zjada na śniadanie połowę waszych płyt jakie macie na półce.Bezdech pisze:Co nie zmienia faktu, że kto słucha rege itd.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście świadomie przesadzam, ale to była naprawdę doskonała płyta, a Brylewski to człowiek, który cokolwiek by nie nagrał, to i tak wyprzedzało to całą resztę polskiej muzyki. A może nawet światowej, bo niech mi ktoś wśród zachodnich zespołów z przełomu lat 80/90 pokaże drugi taki zespół jak Armia. "1991" to nie było zwykłe rege, tylko raczej połączenie rege, funku, rocka i ambitnego popu. To jedna z najlepszych i najważniejszych płyt w historii polskiej muzyki i nie podaję ręki ludziom, którzy twierdzą że to jakieś gówno, którego słuchają pedały.Lykantrop pisze:Chyba tylko when Burzum killed Mayhem.yossarian84 pisze:Co nie zmienia faktu, że "1991" Izraela zjada na śniadanie połowę waszych płyt jakie macie na półce.Bezdech pisze:Co nie zmienia faktu, że kto słucha rege itd.
A Morowych Panien nie włączyłem jeszcze :)
-
ambitny pop to oksymoron
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bezdech
Wczesny Izrael ok.
Kto słucha rege itd.
Kto słucha rege itd.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No, kurde! Widzę że jeszcze nie jest do końca źle z waszymi umysłami. Sam nie słucham rege, przynajmniej nie na trzeźwo, ale taki Izrael czy nawet Daab to sympatyczne dźwięki.Bezdech pisze:Wczesny Izrael ok.
.
- moonfire
Izrael ok, Daab do zaorania.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Temat w zasadzie do zamkniecia, bo wszystko juz napisano. Chcialem sie wypowiedziec, ale napisalbym niemal slowo w slowo to:
Bezdech pisze:tu jakieś rege zaczyna popierdywać. Mamusiu ratuj!
megawat pisze:Kurwa, jak ja nienawidzę takich akcji (...) Hipsterski patriotyzm kurwa
Hellion pisze:kto słucha rege ten rucha kolege
...wiec nie bede sie produkowal.Riven pisze:ogolnie to nie lubie jak panny sa przegzaltowane za mikrofonem (...)
muzyka mleh, taka sweterkowa typowo :D natomiast cala otoczka wydaje mi sie dosc latwym chwytem pod publike, niestety.
:DHeadcrab pisze:Skoro już się taplamy w gównie, to może lepiej olejmy ten wynalazek i Boba Marleya posłuchajmy. Też gówno ale przynajmniej pierwszoligowe.
- Riven
- Kontakt:
- Sybir
Re: Odp: Morowe Panny
Nawet gorzej - nie ma solucji ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- manieczki
brak polucji
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
No, coś w ten deseń. Tzn. oceniam po zapodanych próbkach. Dodatkowo nie ma to w ogóle klimatu jak dla mnie, a już na pewno nie ma klimatu który kojarzyłby mi się z tym z czym by mi się kojarzyć zgodnie z zamiarem twórców miał powinien. W zamian są nowoczesne, swetrzane smęty i ogólnie kiła.Riven pisze:nie no, nie podoba mi sie, przykro mi:). ogolnie to nie lubie jak panny sa przegzaltowane za mikrofonem. wyjatkow od tego jest niewiele, np. lisa gerrard, i to tez nie zawsze.
muzyka mleh, taka sweterkowa typowo :D natomiast cala otoczka wydaje mi sie dosc latwym chwytem pod publike, niestety.
Natomiast protestuję przed zrównywaniem "Powstania warszawskiego" LAO CHE z tymi Morowymi Pannami (czego ktoś tu wcześniej dokonał), gdyż panienki wymiękają przed tym potworem, który jest być może (być może - wszystkiego nijak nie znam) jedną z najciekawszych polskich płyt ostatnich lat.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Scaarph
nawet bym se włączył bo lubię jak jaka panna fajnie zawyje ale jak mówicie że rego to pierdolę bo jak wiadomo kto słucha rege ten jest spierdolony a ja jestem spierdolony, owczem, ale nie na tyle by słuchać rege
edit: edzia nie wyrzucaj mnie z frendsów :(
edit: edzia nie wyrzucaj mnie z frendsów :(
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Tam panna wyje, i owszem, ale bez "fajnie".
- Scaarph