DEATH GRIPS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: DEATH GRIPS
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Re:
Death Grips to stękanie i sapanie a nie dobra muzyka.longinus696 pisze:No dokładnie. W takim razie wychodzi na to, że hipster, to człowek, który szuka dobrej muzyki bez względu na gatunek jaki ona reprezentuje, zaś przeciwieństwem hipstera jest po prostu mamoń :)Skaut pisze:Czuję się w takim razie wyjątkowym hipsterem z wysublimowanym gustem :DBloodcult pisze:tylko hipsterzy tego słuchają
W związku z powyższym wolę być hipsterem.
Dobry gust to może i macie, ale "wysublimowany" to jednak zbyt mocne słowa ;)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
10/10Hollowman pisze:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
jebłem.Nerwowy pisze:10/10Hollowman pisze:
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
no tak, a metal to tylko krzyki i wrzaski, jakby kota ze skóry obdzierano ;]Bloodcult pisze:Death Grips to stękanie i sapanie a nie dobra muzyka.longinus696 pisze:No dokładnie. W takim razie wychodzi na to, że hipster, to człowek, który szuka dobrej muzyki bez względu na gatunek jaki ona reprezentuje, zaś przeciwieństwem hipstera jest po prostu mamoń :)Skaut pisze: Czuję się w takim razie wyjątkowym hipsterem z wysublimowanym gustem :D
W związku z powyższym wolę być hipsterem.
Coś tam było! Człowiek!
- longinus696
- zahartowany metalizator
O przepraszam, ja mam wysublimowany... mam nawet na to papiery ;)))))Bloodcult pisze: Death Grips to stękanie i sapanie a nie dobra muzyka.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DST
- rasowy masterfulowicz
Słucham "Exmilitary" od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba, więc chyba też jestem hipsterem. Jest w nich desperacja i ta muzyka jest mocno negatywnie naładowana, co jest dla mnie zawsze na plus. A jak się użytkownicy Masterfula zapatrują na ostatnią płytę Kanye Westa ("Yeezus")?
- megawat
- weteran forumowych bitew
10/10, kurwa!!![V] pisze:jebłem.Nerwowy pisze:10/10Hollowman pisze:
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Bloodcult
a ja to nie mam ? przez semestr studiowałem prawie na ASP ! :)longinus696 pisze:O przepraszam, ja mam wysublimowany... mam nawet na to papiery ;)))))Bloodcult pisze: Death Grips to stękanie i sapanie a nie dobra muzyka.
-
- w mackach Zła
Ja lubię, jak wszystko od Yeezego, mam słabość do tego buca megalomana :DDST pisze:Słucham "Exmilitary" od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba, więc chyba też jestem hipsterem. Jest w nich desperacja i ta muzyka jest mocno negatywnie naładowana, co jest dla mnie zawsze na plus. A jak się użytkownicy Masterfula zapatrują na ostatnią płytę Kanye Westa ("Yeezus")?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ten "Yeezus" jawi mi się momentami jak bardziej przystępna wersja Death Grips. Dobrze, że niektórzy wykorzystują te miliony dolarów na uniezależnienie się i zrobienie czegoś bolesnego dla zwykłego słuchacza.
- Skaut
bardzo dobra rzecz, trzeba trochę się z początku oswoić, ale Kanye naprawdę dał tutaj mocno radę. Jeden z najlepiej wyprodukowanych ostatnio krążków.DST pisze: A jak się użytkownicy Masterfula zapatrują na ostatnią płytę Kanye Westa ("Yeezus")?
Tymczasem, małe zaskoczenie:
http://pitchfork.com/news/57947-death-g ... hion-week/" onclick="window.open(this.href);return false;
a ponoć mieli pójść do piachu.
Coś tam było! Człowiek!
- Believer
- weteran forumowych bitew
" onclick="window.open(this.href);return false;
nowa płyta
nowa płyta
- Bloodcult
na facebooku znalazłem jeszcze większą srakę niż Death Grips:
[youtube][/youtube]
Wystąpią na Offie, więc pewnie karnety już macie :D
[youtube][/youtube]
Wystąpią na Offie, więc pewnie karnety już macie :D
-
Możesz pierdolić po internetach co sobie tam chcesz ale twoja stara wie doskonale ,że ten kawałek kasuje swoim wkurwieniem ,gniewem, z półobrotu oraz z strzała w potylicę ten zabawny blackmetal który tu usilnie promujesz:D
Zapraszam do młyna na koncercie, byłem, widziałem i ledwo zdołałem przeżyć.
[youtube][/youtube]
A ,że teraz to są szczyny to inna bajka.
Tak swoją droga tak pojebaną i zaangażowaną publikę jak akurat fanów twórczości tego zespołu to ze świecą szukać. Dwa pierwsze pełniaki są zajebiste.
Zapraszam do młyna na koncercie, byłem, widziałem i ledwo zdołałem przeżyć.
[youtube][/youtube]
A ,że teraz to są szczyny to inna bajka.
Tak swoją droga tak pojebaną i zaangażowaną publikę jak akurat fanów twórczości tego zespołu to ze świecą szukać. Dwa pierwsze pełniaki są zajebiste.
- Bloodcult
Po pierwsze z tekstami typu "twoja stara" to wypierdalaj.
Po drugie ja tu niczego nie promuje tylko stwierdzam fakty. A fakty są takie że za 3-4 lata będziecie się wstydzić że słuchaliście DG tak jak dziś wstydzicie się Isis, Minsk czy Furii (co przewidziałem lata temu).
Po drugie ja tu niczego nie promuje tylko stwierdzam fakty. A fakty są takie że za 3-4 lata będziecie się wstydzić że słuchaliście DG tak jak dziś wstydzicie się Isis, Minsk czy Furii (co przewidziałem lata temu).
- COFFIN
-
Kolego 4 lata upłyneły od moich wpisów w tym temacie i dalej podtrzymuje zdanie, że dwa pierwsze pełniaki to płyty zajebiste- za następne 4 lata weź się przypomnij, jeśli nadal będę je sluchał z takim samym zadowoleniem to pozwolisz, że zlożysz tu przeprosinowe oświadczenie i zaprzestaniesz tego jałowego internetowego pierdolenia o twoim bolcu w dupie, ktory cie uwiera.Bloodcult pisze:Po pierwsze z tekstami typu "twoja stara" to wypierdalaj.