THROBBING GRISTLE

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

Re: THROBBING GRISTLE

11-09-2008, 14:39

jester pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:człowiek bez kompleksu - przytakuje, człowiek z kompleksem - neguje, choćby tylko dlatego, że ma kompleks osoby, do wypowiedzi której odnosi się.
Błagam! W sensie każdy, kto Ci czasami zaprzecza robi to z zazdrosnej przekory? :)
Taki anty-guru, "wróg marzeń"? Ofiara hipokryzji jadowitych ataków dyletantów? :)
Ja nie wierzę, że Ciebie jeszcze bawi ta kohorta ślepych potakiwaczy, "pranych" na jedną modłę. Wyprodukowałeś sobie na niespotykaną w necie (przynajmniej polskim) na skale grono masowych potakiwaczy, którzy wyzbyli się mózgu na rzecz wyroczni i nawet nikt nie myśl zlożyć pozwu o odszkodowanie za utratę zdrowia :)
To jest tragiczne :)
no i kto ma tu jakiś kompleks? jakie stada potakiwaczy? LOL!
vulture

11-09-2008, 14:44

twoja_stara_trotzky pisze:
jester pisze:Jakby nie mieli toby nie przyklaskiwali za każdym razem, ale grunt mieć swoją "armię" :)
Tylko nie rozumiem, czemu się cieszysz z tych ludzi o skrzywionym przez autorytet guście :)
człowiek bez kompleksu - przytakuje, człowiek z kompleksem - neguje, choćby tylko dlatego, że ma kompleks osoby, do wypowiedzi której odnosi się.
jeśli to jest prowokacja - to marnych lotów.
jeśli naprawdę tak myślisz - jesteś idiotą
Awatar użytkownika
hcpig

11-09-2008, 14:46

Teraz się wykręcasz, a sam coś takiego poruszałeś, niby tam dla jaj ale efekt jednak jest. Takie zjawisko istnieje w odpowiedniej skali i nie zaprzeczaj :) . Tak jak to stało w tym cytacie z bloga, który ktoś tu wkleił z któregoś nieczynnego bloga, karwasztwarz co to był za topic? Bodaj Vulture to komentował to może pamięta.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

11-09-2008, 14:46

twoja_stara_trotzky pisze: jakie stada potakiwaczy? LOL!
Tak, zgadzam się z Trockim - nie ma żadnych potakiwaczy :) Ktoś jeszcze też tak myśli? ;)
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

11-09-2008, 14:48

bylem pare razy na forum rockmetal.pl i prawde mowiac nie zauwazylem tam zadnego stada 'potakiwaczy'. a jesli juz to najczesciej jest to po prostu zwykla ironia. zreszta z tego, co widzialem, to na tym forum jest pewne zwarte grono znajomych i to wszystko to najpewniej po prostu ich forumowy folklor.

trocki ma swoj styl pisania, ktory mnie tez momentami wkurwia, ale robienie z tego jakiegos zjawiska musi swiadczyc o powaznym problemie z Twojej strony. najbardziej zalosnie wyglada okreslanie longinusa klonem trockiego - znamy sie osobiscie i o muzyce gadalismy duzo wiecej na zywo niz tutaj i doskonale wiem, ze to conajwyzej kiepskie pomowienie z twojej strony. no ale ok, jester - rozumiem, ze Comus, DSO badz God zachwycaja mnie dlatego, ze trocki o nich napisal? nie dlatego, ze to po prostu swietna muzyka? ciekawe co zrobic z Divine Intervention. chyba musze przestac sluchac tej plyty :(

4m- > a, no wlasnie, ten post to tez efekt prania. kurwa. dobra, wygraliscie.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Skaut

11-09-2008, 14:59

jester pisze:Teraz się wykręcasz, a sam coś takiego poruszałeś, niby tam dla jaj ale efekt jednak jest. Takie zjawisko istnieje w odpowiedniej skali i nie zaprzeczaj :) . Tak jak to stało w tym cytacie z bloga, który ktoś tu wkleił z któregoś nieczynnego bloga, karwasztwarz co to był za topic? Bodaj Vulture to komentował to może pamięta.

Obrazek

Edyta: o znalazlem, łap:

http://masterful-magazine.com/forum/vie ... blackmetal
Ostatnio zmieniony 11-09-2008, 15:15 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-09-2008, 15:12

vulture pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:
jester pisze:Jakby nie mieli toby nie przyklaskiwali za każdym razem, ale grunt mieć swoją "armię" :)
Tylko nie rozumiem, czemu się cieszysz z tych ludzi o skrzywionym przez autorytet guście :)
człowiek bez kompleksu - przytakuje, człowiek z kompleksem - neguje, choćby tylko dlatego, że ma kompleks osoby, do wypowiedzi której odnosi się.
jeśli to jest prowokacja - to marnych lotów.
jeśli naprawdę tak myślisz - jesteś idiotą
myślę, że ty też ostatnio zaczynasz łapać typowy kompleks trocaka, chociaż wcześniej, przyznam się, zupełnie tego nie zauważałem...
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-09-2008, 15:15

jester pisze:Teraz się wykręcasz, a sam coś takiego poruszałeś, niby tam dla jaj ale efekt jednak jest. Takie zjawisko istnieje w odpowiedniej skali i nie zaprzeczaj :) . Tak jak to stało w tym cytacie z bloga, który ktoś tu wkleił z któregoś nieczynnego bloga, karwasztwarz co to był za topic? Bodaj Vulture to komentował to może pamięta.
istnieje zjawisko pt. kompleks trocaka. polega ono na tym, iż pojawiają się indywidua, które zdecydowanie przeceniają moją skromną osobę - cały czas pierdolą o tabunach "wypranych", wszędzie widzą samych "potakiwaczy" i zamiast pisać o muzyce, ciągle starają się udowodnić, iż "trotzky mnie nie wyprał".
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

11-09-2008, 15:16

Riven pisze:bylem pare razy na forum rockmetal.pl i prawde mowiac nie zauwazylem tam zadnego stada 'potakiwaczy'. a jesli juz to najczesciej jest to po prostu zwykla ironia. zreszta z tego, co widzialem, to na tym forum jest pewne zwarte grono znajomych i to wszystko to najpewniej po prostu ich forumowy folklor.
Święta racja! Czasem tam pisuję i prawda jest taka, że na rockmetal.pl słucha się przeróżnej muzyki, również takiej, której Trotzky nie lubi/nie rozumie/nie akceptuje (cała masa post-rockowych lub hardcore'owych kapel + różnej maści wygibasy gitarowe). Na pewno jest tam dużo większy rozstrzał stylistyczny niż tutaj. Wszyscy piorą się wzajemnie i przejmują od siebie to, co wpadnie im w ucho. Jester jednak tego nie widzi, bo ukuł teorię, która zaćmiewa mu wzrok. Prawda jest taka, Jester, że twój stosunek do Trocaka to przyciąganie połączone z odpychaniem. Fascynuje Cię jego postać i chciałbyś być taki, jak on, ale wiesz, że nigdy nie będziesz i dlatego się wkurwiasz, dlatego na siłę mu się sprzeciwiasz. Poza tym nikt na tym forum nie mówi o nim tyle, co Ty. To jest właśnie jednostka chorobowa zwana "kompleksem Trocaka", której objawy stwierdzamy u Ciebie. :D
Teraz racz pospierdalać i nie zaśmiecać tematu, chyba że powiesz coś rozsądnego o muzyce.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

Re:

11-09-2008, 15:18

longinus696 pisze:Święta racja!
Podkopales moje argumenty. Teraz jestem Twoja kopia. albo Ty moja. Kurwa.

jester wygral. eot.
Awatar użytkownika
hcpig

11-09-2008, 15:22

LOL! Nic tylko posrać mi się ze strachu przed brainwashed one :)
Ostatnio zmieniony 11-09-2008, 15:24 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2008, 15:23

chyba pierwszy raz zgadzam sie z kazda litera Twojej wypowiedzi.
edit: nie, juz nie, bo edytowales. teraz to wypierdalaj.
Ostatnio zmieniony 11-09-2008, 15:27 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

11-09-2008, 15:24

Riven pisze:Teraz jestem Twoja kopia. albo Ty moja. Kurwa.
Ja to jestem Twoją Starą... teraz marsz do obiadu, a potem do nauki, zamiast w tym internecie siedzieć, jak mucha w sieci pająka.
Jutro chlanie, więc się przygotuj.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

Re:

11-09-2008, 15:24

longinus696 pisze:
Riven pisze:bylem pare razy na forum rockmetal.pl i prawde mowiac nie zauwazylem tam zadnego stada 'potakiwaczy'. a jesli juz to najczesciej jest to po prostu zwykla ironia. zreszta z tego, co widzialem, to na tym forum jest pewne zwarte grono znajomych i to wszystko to najpewniej po prostu ich forumowy folklor.
Święta racja! Czasem tam pisuję i prawda jest taka, że na rockmetal.pl słucha się przeróżnej muzyki, również takiej, której Trotzky nie lubi/nie rozumie/nie akceptuje (cała masa post-rockowych lub hardcore'owych kapel + różnej maści wygibasy gitarowe). Na pewno jest tam dużo większy rozstrzał stylistyczny niż tutaj. Wszyscy piorą się wzajemnie i przejmują od siebie to, co wpadnie im w ucho. Jester jednak tego nie widzi, bo ukuł teorię, która zaćmiewa mu wzrok. Prawda jest taka, Jester, że twój stosunek do Trocaka to przyciąganie połączone z odpychaniem. Fascynuje Cię jego postać i chciałbyś być taki, jak on, ale wiesz, że nigdy nie będziesz i dlatego się wkurwiasz, dlatego na siłę mu się sprzeciwiasz. Poza tym nikt na tym forum nie mówi o nim tyle, co Ty. To jest właśnie jednostka chorobowa zwana "kompleksem Trocaka", której objawy stwierdzamy u Ciebie. :D
Teraz racz pospierdalać i nie zaśmiecać tematu, chyba że powiesz coś rozsądnego o muzyce.
czysta dialektyka. istnieje "osobowość internetowa" pt. trotzky - czyli teza. powstają "osobowości internetowe" w rodzaju Jestera, które starają się być antytezą, a wychodzi synteza - tzn. przejmują cechu "osobowości internetowej" pt. trotzky (w dużej mierze stworzonej i cały czas korygowanej w celu utwierdzania różnej maści paranoików w swoich paranojach) zarazem wojowniczo odcinając się od swojego źródła.

:lol:
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2008, 15:26

longinus> dobrze mamusiu. ale lepiej sam wracaj do roboty zebys w listopadzie nie dal dupy tak jak przy okazji C93 :mrgreen:
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

Re: Re:

11-09-2008, 15:30

twoja_stara_trotzky pisze:istnieje "osobowość internetowa" pt. trotzky - czyli teza. powstają "osobowości internetowe" w rodzaju Jestera, które starają się być antytezą, a wychodzi synteza - tzn. przejmują cechu "osobowości internetowej" pt. trotzky (w dużej mierze stworzonej i cały czas korygowanej w celu utwierdzania różnej maści paranoików w swoich paranojach) zarazem wojowniczo odcinając się od swojego źródła.
Czysty Matrix III Rewolucje: Trotzky=Neo , Jester = Agent Smith :)
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
hcpig

11-09-2008, 15:31

Hehehe, czyli wychodzi, że masowe efekty akcji typu "cała Polska kocha Godflesh" to fantasmagoria, a jej producent okazuje jakąś macierzą niezbędną wyłącznie do samookreslenia się różnych sztucznie wykreowanych w ten sposób tworów, z gustem wprost proporcjonalnie zjebanym w stosunku do stopnia rosnącej zajebistości smaku mentora. Dobre :)
Kurwa, gdzie był ten wpis z bloga?
Ostatnio zmieniony 11-09-2008, 15:34 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2008, 15:34

ale wytlumacz mi jak ktos, kto slucha ciezkiej muzyki, interesuja go twory niekoniecznie zwiazane z metalem i ma pewne okreslone zapatrywania swiatopogladowe moze nie kochac Streetcleaner? ;)

swoja droga nie slyszalem nic o akcji 'cala polska kocha godflesh'
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-09-2008, 15:34

jester pisze:Hehehe, czyli wychodzi, że masowe efekty akcji typu "cała Polska kocha Godflesh" to fantasmagoria, a jej producent okazuje jakąś macierzą niezbędną wyłącznie do samookreslenia się różnych sztucznie wykreowanych w ten sposób tworów. Dobre :)
Kurwa, gdzie był ten wpis z bloga?
ty naprawdę jesteś popierdolony, skoro uważasz, że popularność Godflesh w tym kraju to moja zasługa :lol:
Awatar użytkownika
hcpig

11-09-2008, 15:36

Skala panocku, skala :)
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ