Ale rozbudziliście smaka na "Still D.R.E.", bardzo dobry kawałek, trzeba się po "Bad Blood" tym odprężyć
TO CO CZYNI MNIE INNYM OD WAS WSZYSTKICH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TO CO CZYNI MNIE INNYM OD WAS WSZYSTKICH
Oj Bloodcult, to syzyfowa praca, hh to taka kopalnia syfu, że temat by szybko upadł pod jego ciężarem 
Ale rozbudziliście smaka na "Still D.R.E.", bardzo dobry kawałek, trzeba się po "Bad Blood" tym odprężyć
Yare Yare Daze
-
vulture
TAK.zróżnicowanie wokali,EKSPRESYJNOŚĆ wokali,genialne podkłady,TEKSTY, czynią ten zespół prawdziwym ewenementem.4m pisze:K44 dla polskiego hip-hopu jest jak Slayer dla thrashu.
a o rączkach do ujebania to wspominałem wyżej.
złodziej czasu pisał.zasadniczo
- 4m
- weteran forumowych bitew
Znowu się wypowiadasz na temat, o którym...jester pisze: hh to taka kopalnia syfu, że temat by szybko upadł pod jego ciężarem
Niech no ktoś rzuci na to uchem i odpowie mi z jakiej puszki pandory wyciągnięto ten koszmarek?Ale rozbudziliście smaka na "Still D.R.E.", bardzo dobry kawałek, trzeba się po "Bad Blood" tym odprężyć
Ktoś mnie zaskoczy?
Ostatnio zmieniony 14-09-2008, 22:20 przez 4m, łącznie zmieniany 1 raz.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
osz kurna, ale temat 
sprawdze utwor z pierwszego postu, natomiast teraz moge powiedziec tylko tyle, ze Plus i Minus jest jedynym polskim utworem hiphowym, ktory mi sie podoba. Malo tego, uwazam, ze jest po prostu zajebisty. Ale nie slyszalem nic innego z tej plyty, wiec moze bedzie ich wiecej.
sprawdze utwor z pierwszego postu, natomiast teraz moge powiedziec tylko tyle, ze Plus i Minus jest jedynym polskim utworem hiphowym, ktory mi sie podoba. Malo tego, uwazam, ze jest po prostu zajebisty. Ale nie slyszalem nic innego z tej plyty, wiec moze bedzie ich wiecej.
this is a land of wolves now
-
długopisyyyyyyyyyy
hip-hop to jest wierszem śpiewane i pisane... tu kiedyś w nocy nie mogłem spać i napisałem wiersz. Poważnie. W ogóle zacząłem pisać czasem właśnie wiersze i będe je tu czasem wklejał.
To jeden z moich pierwszych:
"Noc zimowa"
Gorąc był a będzie zimno... mróz ci szorstki zetnie równo... portki
Długi wieczór wygrał z słońcem... księżyc blaskiem swym nadaje i zabiera... naprzód chwale !!
Jak wilczyca stara siedzisz i ci skrzypi za stopami, cień twój łamie się na śniegu i przestaje...
I pamiętaj... noś swój płomień i go świeć... nigdy duchy go stłamsili i zabili !!
To jeden z moich pierwszych:
"Noc zimowa"
Gorąc był a będzie zimno... mróz ci szorstki zetnie równo... portki
Długi wieczór wygrał z słońcem... księżyc blaskiem swym nadaje i zabiera... naprzód chwale !!
Jak wilczyca stara siedzisz i ci skrzypi za stopami, cień twój łamie się na śniegu i przestaje...
I pamiętaj... noś swój płomień i go świeć... nigdy duchy go stłamsili i zabili !!
-
długopisyyyyyyyyyy
nie małpuj po swoim GURU - Trozkim....
właśnie przez to że jestem ciągle przez wszystkich biczowany to jestem jaki jestem. Pełen bólu, niezrozumienia... Ludzie ludziom zgotowali ten los! Gdy się uśmiechniesz i podasz ręke do niego to on cię będzie przeklinał i dobijał.
właśnie przez to że jestem ciągle przez wszystkich biczowany to jestem jaki jestem. Pełen bólu, niezrozumienia... Ludzie ludziom zgotowali ten los! Gdy się uśmiechniesz i podasz ręke do niego to on cię będzie przeklinał i dobijał.
Ostatnio zmieniony 14-09-2008, 22:44 przez długopisyyyyyyyyyy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
post dlugopisa i Twoja odpowiedz - "wypierdalaj mi z tematu brudna cioto", w zestawieniu z avatarem naszego wiejskiego prowokatora == motz 
yo, ide posluchac tego hiphopu co zapodales, ziom
yo, ide posluchac tego hiphopu co zapodales, ziom
- Riven
- Kontakt:
-
vulture
mój człowiek.wiedziałem że Ci przypadnie do gustu..Riven pisze:ZAJEBISTE.
- Riven
- Kontakt:
ten wokal mnie rozpierdala. i podklad tez. teraz slucham utworu "psychoza" i jest jeszcze lepiej. ja pierdole, nie znam sie na hiphopie, ale z tego co slyszalem, to chyba cos takiego nigdy sie nie powtorzylo. reszta to bagno.
- pilgrim
- świeżak
Debiut K44 = geniusz. Tyle, nie ma o czym dyskutować. Później gorzej, co wcale nie znaczy że źle 
Waglewski Fisz Emade anyone?
Waglewski Fisz Emade anyone?
- Riven
- Kontakt:
bylem na koncercie Osjan, w ktorym to, jak wiadomo, na gitarze gra pan Waglewski. Bylo nieziemsko, niesamowite przezycie. Potem na scene wyszly jego dzieci. Wyszedlem po 20 minutach, nieee, to nie dla mnie. Z plyty nie slyszalem, ale nie sadze, zebym dal rade tego sluchac.
edit: zanim wyszedlem grali tylko wlasne utwory, bez ojca, wiec o efektach ich wspolpracy sie nie wypowiadam.
edit: zanim wyszedlem grali tylko wlasne utwory, bez ojca, wiec o efektach ich wspolpracy sie nie wypowiadam.
-
vulture
WOKAL to totalna histeria i jazda po bandzie .zwoje mózgowe stają w płomieniach.czy sie coś takiego powtórzyło?nie wiem,ekspertem od tych szuflad nie jestem.wiem natomiast że wielu stąd spierdala w podskokach bo słyszy że o hip hopie sie gada,nie sprawdziwszy nawet zapodanego numeru i TEGO zespołu.Oczywiście hip hop który się słyszy w radiu,w telewizji to w przytłaczającej większości okropne cuchnące ścierwo ale nawet w tym gatunku istnieją artyści którzy windują poziom do góry,próbują nowych rzeczy i czasem owocuje to czymś nadzwyczaj interesujacym.Riven pisze:ten wokal mnie rozpierdala. i podklad tez. teraz slucham utworu "psychoza" i jest jeszcze lepiej. ja pierdole, nie znam sie na hiphopie, ale z tego co slyszalem, to chyba cos takiego nigdy sie nie powtorzylo. reszta to bagno.
- 4m
Spokojnie, jeżeli za jakiś czas autorytetRiven pisze:bylem na koncercie Osjan, w ktorym to, jak wiadomo, na gitarze gra pan Waglewski. Bylo nieziemsko, niesamowite przezycie. Potem na scene wyszly jego dzieci. Wyszedlem po 20 minutach, nieee, to nie dla mnie. Z plyty nie slyszalem, ale nie sadze, zebym dal rade tego sluchac.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Riven
- Kontakt:
nie sluchalem, sprawdze to sie wypowiem. btw ktory autorytet?
- 4m
Chcesz mnie wpędzić w kompleksy?Riven pisze:nie sluchalem, sprawdze to sie wypowiem. btw ktory autorytet?
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Riven
- Kontakt:
jasne, ze tak. nigdy nie bedziesz mial armii klonow i potakiwaczy. nigdy.
;D
;D