Massive Attack
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Shamrock
- zaczyna szaleć
Re: Massive Attack
juz nie przesadzaj, jest wybitna, ale jednak jesli wziac najlepszy na niej unfinished sympathy, to sa na niej tez kawalki nie dorastajace do niego.
btw z ta plyta tak jest, ze sluchasz jej pierwszy raz: nie wiesz o co chodzi, lapiesz tylko dwa kawalki... wracasz po 2 latach: o kurde bardzo fajna plyta... wracasz jeszcze pozniej: o kurwa przeciez to wspaniala plyta jest, gdzie ja mialem uszy na poczatku?
btw z ta plyta tak jest, ze sluchasz jej pierwszy raz: nie wiesz o co chodzi, lapiesz tylko dwa kawalki... wracasz po 2 latach: o kurde bardzo fajna plyta... wracasz jeszcze pozniej: o kurwa przeciez to wspaniala plyta jest, gdzie ja mialem uszy na poczatku?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Fakt, sporo czasu mi zajęło pokochanie jej. I nie uważam "unfinished sympathy" za najlepszy kawałek na niej :) Są lepsze.
- Shamrock
- zaczyna szaleć
no ten akurat jest moj ulubiony po prostu, no ale tak czy inaczej jeden z najlepszych
- moonfire
- zahartowany metalizator
Ni. To był zupełnie inny numer.Mol pisze:moze to byl remix psyche ze Splitting the Atom?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Soundtracki jak dotąd nie szły w parze z trasami koncertowymi, więc stawiam na regularny album.
- Mol
byloby bdb!!!:-)harvestman pisze:Soundtracki jak dotąd nie szły w parze z trasami koncertowymi, więc stawiam na regularny album.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Tymczasem, ni z gruchy, ni z pietruchy, pojawiła się nowa ep Massive Attack. Jakby zaskoczenie było zbyt małe, to ponownie gra z nimi Tricky. Kolejna ep wiosną, płyta jeszcze w tym roku.
EP póki co do posłuchania w serwisach streamingowych. Mam nadzieję że nie zapomną o fizycznych nośnikach.
[youtube][/youtube]
EP póki co do posłuchania w serwisach streamingowych. Mam nadzieję że nie zapomną o fizycznych nośnikach.
[youtube][/youtube]
-
- w mackach Zła
Fizyczne nośniki będą, wrzucali zdjęcia na fb. Epka piękna, jaram się bardzo. Do tego jutro Tricky na żywo a za dwa tygodnie chłopaki w Kolonii. Jest pięknie
-
- postuje jak opętany!

Suprajs.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
[youtube][/youtube]
ohohohoho, nowy utwór. i nawet Sandoval sobie śpiewa
ohohohoho, nowy utwór. i nawet Sandoval sobie śpiewa
- Self
- rasowy masterfulowicz
No trochę się zdziwiłem, jak przedwczoraj w Trójce puścili. Mi tam utwór się podoba, ale ja się na Massive Attack nie znam.
- Sgt. Barnes
Masywni na Openerze:
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... wiade.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... wiade.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Lukass
To, że na Openerze, to mały pikuś, grali tam już kilka razy (swoją drogą, czy choć raz nie mogło by to być Portishead? ale wiem, zbyt depresyjne dla nastoletniej publiczności festiwalu). Ważne jest, że grają tego samego dnia, co Depeche Mode, a to sprawia, że naprawdę warto się tam tego jednego dnia wybrać.Sgt. Barnes pisze:Masywni na Openerze:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sgt. Barnes
http://exclaim.ca/music/article/massive ... liz_frazer" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Lukass
Jeżu malusieńki, jebać Massive, ale Liz Frazer na żywo zobaczyć... Tylko dlaczego wszystko tak daleko?Sgt. Barnes pisze:http://exclaim.ca/music/article/massive ... liz_frazer
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
Massive Attack are set to release Mad Professor's dub version of their third album, Mezzanine.