Transitional - Stomach Of The Sun [2009]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: Transitional - Stomach Of The Sun [2009]
oczywiście, że chodzi mu o TRANSITIONAL 

-
- rasowy masterfulowicz
oczywiście, że chodzi mi o GUN CLUB

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
po dwóch tygodniach przerwy ponowanie wróciłem do tego krążka ...
... jestem naprawdę zafascynowany dźwiękami wydowywającymi się z tego albumu;
Bardzo dobra zeszłoroczna pozycja, która gdyby mi nie umknęła w roku poprzednim z pewnością by ostro poprzestawiała nie tylko 50tke ale i dwudziestke, zdecydowanie polecam tym którzy jeszcze nie mieli czasu na zabranie się do przesłuchanie tej płyty bo jest na prawdę tego warta!
dzięki Skaut!
... jestem naprawdę zafascynowany dźwiękami wydowywającymi się z tego albumu;
Bardzo dobra zeszłoroczna pozycja, która gdyby mi nie umknęła w roku poprzednim z pewnością by ostro poprzestawiała nie tylko 50tke ale i dwudziestke, zdecydowanie polecam tym którzy jeszcze nie mieli czasu na zabranie się do przesłuchanie tej płyty bo jest na prawdę tego warta!
dzięki Skaut!
- Grindead
- postuje jak opętany!
Strasznie wkrecajaca jest tez poprzednia plyta Transitional - "Nothing Real, Nothing Absent" z doskonalym kawalkiem "Lustless" na czele.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
przyznam się szczerze, że bardziej wkręciła mnie ostatnia; nie oznacza to, że jej poprzedniczka jest słaba, wręcz przeciwnie, ale ja w tej nowej znalazłem więcej dźwięków cieszących me ucho niż we wspomianej przez Ciebie "Nothing ... "Grindead pisze:Strasznie wkrecajaca jest tez poprzednia plyta Transitional - "Nothing Real, Nothing Absent" z doskonalym kawalkiem "Lustless" na czele.
Za jakiś czas jeszcze pewnie do niej powrócę by jeszcze raz ją sprawdzić, na obecną chwilę "Stomach of the Sun" wydaje mi się bardziej dojrzała, przemyślana, wkręcająca i transowa;
- kampeki
- postuje jak opętany!
Dokładnie, nowa dużo lepsza od poprzedniej.Ihasan pisze:przyznam się szczerze, że bardziej wkręciła mnie ostatnia; nie oznacza to, że jej poprzedniczka jest słaba, wręcz przeciwnie, ale ja w tej nowej znalazłem więcej dźwięków cieszących me ucho niż we wspomianej przez Ciebie "Nothing ... "Grindead pisze:Strasznie wkrecajaca jest tez poprzednia plyta Transitional - "Nothing Real, Nothing Absent" z doskonalym kawalkiem "Lustless" na czele.
Za jakiś czas jeszcze pewnie do niej powrócę by jeszcze raz ją sprawdzić, na obecną chwilę "Stomach of the Sun" wydaje mi się bardziej dojrzała, przemyślana, wkręcająca i transowa;
Za młody jesteś na Heroda!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
przeszukiwałem neta w poszukiwaniu ostatniej płytki i niestety nie trafiłem ... jak byś trafił przede mną daj znać;Drone pisze:Doskonały jest ten TRANZISZJONAL, czy idzie to kupić w naszej ojczyźnie?
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Vielen Dank!
-
- rozkręca się
Wie ktoś co się z nimi dzieje? Kilka latek minęło od premiery Stomach Of The Sun ...
- Grindead
- postuje jak opętany!
To samo... smutek.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...