Mylisz się. Łamałbym ręce także za Voivod. Nie cierpię braku szacunku dla czyjejś pracy.[V] pisze:chcialbys zeby to by voivod no ale nie ma chuja;))
DEPECHE MODE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: DEPECHE MODE
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
obciąć... i dopiero wtedy połamać. pasi?535 pisze:Połamać kurwie ręce, to mało.KreatoR pisze:
Taka ciekawostka, niedaleko mojej chaty wyhaczyłem:)
This is where everything goes backwards.
-
- mistrz forumowej ceremonii
e tam ,fuck the system;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
malunki na odnowionej kamienicy = wiocha
graffiti pod odrapanym wiaduktem = 100% Do Mocy.
Panie cyfro, zdeklarowany budowlańcu, wyrosło się było z pseudo-anarchii. Ale nie poradzę nic na radosną tfuczość kolrjnego P0kolenia
graffiti pod odrapanym wiaduktem = 100% Do Mocy.
Panie cyfro, zdeklarowany budowlańcu, wyrosło się było z pseudo-anarchii. Ale nie poradzę nic na radosną tfuczość kolrjnego P0kolenia
-
Już jadą od rana we wszystkich stacjach z jakimś Angel, ślina aż do kolan:)
-
niezłe zakupy;)Skaut poza New your dolls, wszystko z Twojej playlisty chyba( I streetcleaner'a też) ;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rasowy masterfulowicz
New York Dolls! Ojcowie punka, tak grali w 1973: To jest rock and roll.
I AM MORBID
- Zenek
Angel robił za tło filmu ze studia zanim jeszcze Heaven się pojawiło jako singiel. Zajebisty song, elektroniczny blues.

No faktycznie niezłe. Niby oglądali Sinatrę, a wzięli, doskonale widoczny w tle (około 0:03), CULTURE CLUB.[V] pisze:
niezłe zakupy;)
-
przestan lazic za mna jak zbity pies czekajacy na resztki za panskiego stolu. chuj mnie obchodzi twoje zdanie w tym i jakimkolwiek innym temacie:)
-
- zahartowany metalizator
"elektroniczny streetcleaner"Zenek pisze:Angel robił za tło filmu ze studia zanim jeszcze Heaven się pojawiło jako singiel. Zajebisty song, elektroniczny blues.
Jak zwykle będę robił to na co mam ochotę, Panie delikatny pluszaku. Chuj mnie obchodzi co o tym myślisz.[V] pisze:przestan lazic za mna jak zbity pies czekajacy na resztki za panskiego stolu. chuj mnie obchodzi twoje zdanie w tym i jakimkolwiek innym temacie:)
-
- zahartowany metalizator
walnijcie sobie po Voivod i Depeszach i wszyscy zadowoleni, ale bez spin pls, bo o co ;)
-
walcz o internetowy szacunek I dalej sie wypowiadaja na tematy o których nie masz pojecia,forum to twoje całe życie siusiaku.535 pisze:Jak zwykle będę robił to na co mam ochotę, Panie delikatny pluszaku. Chuj mnie obchodzi co o tym myślisz.[V] pisze:przestan lazic za mna jak zbity pies czekajacy na resztki za panskiego stolu. chuj mnie obchodzi twoje zdanie w tym i jakimkolwiek innym temacie:)
-
to jest najgorszy troll jaki sie tu kiedykolwiek pojawił.upija sie do komputera I zasrywa każdy temat.Juz raz został wypunktowany,że pisze o płytach których nawet nie słyszał,w przypadku tego tematu jest pewnie podobnie,wiec jebac idiote.byrgh pisze:walnijcie sobie po Voivod i Depeszach i wszyscy zadowoleni, ale bez spin pls, bo o co ;)
@ byrgh
To Vulturowi poszedł zwieracz. Ja aktualnie, w ramach pojednania, przygotowuję materiał na temat nakryć głowy, czyli popularnych czapek. To w Depeche Mode temat rzeka. Wiem, że Kolega sympatyczny, lubi z tego szydzić. Może tym go jakoś udobrucham.
To Vulturowi poszedł zwieracz. Ja aktualnie, w ramach pojednania, przygotowuję materiał na temat nakryć głowy, czyli popularnych czapek. To w Depeche Mode temat rzeka. Wiem, że Kolega sympatyczny, lubi z tego szydzić. Może tym go jakoś udobrucham.
Ciekawe, gdzie byłem przez 37 lat, jeżeli to forum jest całym moim życiem? Podejrzewam, że wyszedłem wtedy do kibla.[V] pisze:walcz o internetowy szacunek I dalej sie wypowiadaja na tematy o których nie masz pojecia,forum to twoje całe życie siusiaku.535 pisze:Jak zwykle będę robił to na co mam ochotę, Panie delikatny pluszaku. Chuj mnie obchodzi co o tym myślisz.[V] pisze:przestan lazic za mna jak zbity pies czekajacy na resztki za panskiego stolu. chuj mnie obchodzi twoje zdanie w tym i jakimkolwiek innym temacie:)
Wklejać zdjęcia umiem, więc nie rozumiem o czym nie mam pojęcia? To Cię widzę wkurwia okrutnie, a mnie bawi serdecznie. Poskarż się wszystkim, a potem zrób ankietę by uzyskać poparcie przydupasów. Piękny cyrk. No ale przynajmniej wyszła z Ciebie prawdziwa pipka. Jeszcze nic nie napisałem, a już szloch w poduszkę.
Ciekawe rzeczy piszesz. To raczej Ty udowodniłeś wtedy, że nie umiesz czytać...No nic, uważaj na ten zwieracz, bo Ci wyleci.[V] pisze:to jest najgorszy troll jaki sie tu kiedykolwiek pojawił.upija sie do komputera I zasrywa każdy temat.Juz raz został wypunktowany,że pisze o płytach których nawet nie słyszał,w przypadku tego tematu jest pewnie podobnie,wiec jebac idiote.byrgh pisze:walnijcie sobie po Voivod i Depeszach i wszyscy zadowoleni, ale bez spin pls, bo o co ;)
Ostatnio zmieniony 27-03-2013, 20:24 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
to jest jedyna sytuacja w której możesz zaistnieć ,bo przecież o muzyce nie masz nic ciekawego do powiedzenia mięczaku.
Ileż obelg, ileż gorzkich słów twardzielu. Wklej sobie w avatar stosowny obrazek. Będziesz groźny i napięty. No z tą napinką uważaj, bo wiesz...bielizna.
- witchfinder