oj to nie jest dobry typ bo choc jest to rzecz do cna uczciwa wobec rzeczywistosci (a wiec smutna), to jednak nic nie daje takiej radosci jak sluchanie CoilNerwowy pisze:Coil.
ja bym zajebal cos moonspell
;D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
oj to nie jest dobry typ bo choc jest to rzecz do cna uczciwa wobec rzeczywistosci (a wiec smutna), to jednak nic nie daje takiej radosci jak sluchanie CoilNerwowy pisze:Coil.
no bez jaj, to ja chyba jakos dziwnie rozumiem smutek bo dla mnie to jest niesamowicie pozytywna muzyka :) sumerland i mozna zyc. no chyba, ze jest sie emoEdinazzu pisze:
Smutek i mrok
Dobry typ, ale ja bym obstawiał za "Funny Time of Year". Polecam to wykonanie liveRaf pisze:
utwór 'Show' z tej płyty to jeden z najsmutniejszych songów ever
Scaarph pisze:1. wiem, że obok jest temat o piosenkach. ale po pierwsze, ja nie lubię przerzucania się linkami z jewtuba, a po drugie, nie lubię słuchać wyrwanych z kontekstu piosenek. mi tu chodzi o całe, kompletne albumy.
Olo chyba nie słyszał całej tej płyty ;)Hollowman pisze:Nie no, spoko, rozumiem. Ja po prostu poprałem kandydaturę albumu, wskazałem swojego subiektywnego faworyta i jako ciekawostkę dodałem jego interesujące wykonanie live ;)
Nabyłem. Posłuchamy co i jak.Hollowman pisze:Dobry typ, ale ja bym obstawiał za "Funny Time of Year". Polecam to wykonanie liveRaf pisze:
utwór 'Show' z tej płyty to jeden z najsmutniejszych songów ever
Tych będę musiał sobie niedługo posłuchać, bo słyszałem parę próbek i było zachęcająco. Jednak przy słuchaniu przez last.fm będzie mi również podbijało gatunek "atmospheric metal" przez tych ciołków z Grecji. :)Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Tymczasem wyszedł nowy Elysian Fields - Last Day On Earth. I znów konkretna porcja smutasowania, nocnych klimatów i oczywiscie Jennifer Charles 10/10!
Słucham właśnie i wydaje się ciekawe, chociaż poprzednia bardziej mi się widzi póki co. Swoją drogą nigdy nie odbierałem tego grania jako przesadnie smutne ;). Nocne, lekko wstawione, snujące się - i owszem.Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Tymczasem wyszedł nowy Elysian Fields - Last Day On Earth. I znów konkretna porcja smutasowania, nocnych klimatów i oczywiscie Jennifer Charles 10/10!
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Taaaaaa. Musiałem nieco zmodyfikować subskrypcję na ebayu bo mi wywalało ciągle tych patałachów.moonfire pisze:Tych będę musiał sobie niedługo posłuchać, bo słyszałem parę próbek i było zachęcająco. Jednak przy słuchaniu przez last.fm będzie mi również podbijało gatunek "atmospheric metal" przez tych ciołków z Grecji.:)Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Tymczasem wyszedł nowy Elysian Fields - Last Day On Earth. I znów konkretna porcja smutasowania, nocnych klimatów i oczywiscie Jennifer Charles 10/10!