OFFSPRING - sąd kapturowy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: OFFSPRING - sąd kapturowy
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Szalony Opos
- w mackach Zła
Wypożyczyłem tę płytę i przesłuchałem około 10 razy bez zgrzytania zębami. Poza cienkimi jak sik pająka singlami to całkiem przyjemna płyta. Jako epka bez wspomnianych singli i jednego zapychacza byłaby lepsza. Jak to Offspring, jest tu sporo melodii, czasem niestety zalatuje to pedałpunkiem w stylu Blinka czy innej Gutszarloty. Jednak nie jest to, aż takie guano, są i dobre momenty. Tu np smyczki w tle 
Tutaj jadą jak Bad Religion na Surfer
.

Tutaj jadą jak Bad Religion na Surfer
. Everyone loves you when you are dead
- Żułek
pierwszy

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
W swoim ponad 40 letnim żywocie przesłuchałem w całości tylko Smash tego Offspringa, czy dużo straciłem?
- Hellion
- weteran forumowych bitew
W sumie to nie - to ich najlepszy album.
- Szalony Opos
- w mackach Zła
Poprzedzający "Smash" album "Ignition" też w sumie dobry
Everyone loves you when you are dead
- Triceratops
Straciles ok 46 minut, ktore mogles spozytkowac na ciekawsze zajecia ale ogolnie nie ma co rozpaczac. To sie nazywa doswiadczenie. Tylko nie probuj tego z Guano Apes bo stracisz podwojnie
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
To był głos pokolenia milenialsów do CoO włącznie także głusi na Offspring mogą pozostać jedynie dziadersoboomerzy.
Yare Yare Daze
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Coś w tym stylu chciałem teraz napisać, ale widzę że mnie uprzedziłeś.Triceratops pisze: ↑03-10-2025, 13:28Straciles ok 46 minut, ktore mogles spozytkowac na ciekawsze zajecia ale ogolnie nie ma co rozpaczac. To sie nazywa doswiadczenie. Tylko nie probuj tego z Guano Apes bo stracisz podwojnie
support music, not rumors
-
C//A
- w mackach Zła
Smash to fajna, energiczna płyta. Dużo hiciarkich numerów, ale jeszcze bez przeginki. Nie potępiam. Ixnay of a Humber też byla całkiem spoko z tego co pamiętam.
-
tabaluga
- w mackach Zła
plyty od igntion po americane mam i lubie , szkoda ze skonczyli jako covidianie.
Je suis Charlie
- hcpig
Niedocenianie 'Americany' w kręgach alternatywnych jest wciąż żywe i prawie dorównuje fali hejtu, jaka wylała się na 'Load' i 'Reload' tzn. dorównywało kiedyś bo Meta doczekała się rehabilitacji a Offspring na to jeszcze cały czas czeka.
Yare Yare Daze
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Po przesłuchaniu Smash po pewnym czasie moje uszy były na każdym kroku bombardowane tą zjebaną piosenką gimi tu maj bejbi aha aha, czy jakoś tak z tym zjebem w czapeczce który grał idiotę lub nim był i obrzydzenie sięgnęło zenitu. Już prędzej wolałem niektóre piosenki Green Day'a z tego typu "pankroka". Ale pankrok lecący w radiu to nie pankrok.
- Medard
Ale gdyby Panicz napisał recenzję, to by poświecił tylko minutę i nie byłaby to minuta stracona,Triceratops pisze: ↑03-10-2025, 13:28Straciles ok 46 minut, ktore mogles spozytkowac na ciekawsze zajecia ale ogolnie nie ma co rozpaczac. To sie nazywa doswiadczenie. Tylko nie probuj tego z Guano Apes bo stracisz podwojnie
bo ktoś inny już by nie sięgnął po te płyty.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
A po co po nie siegac, juz lepiej posluchac Mucky Pup czy Scatterbrain niz tego dziadostwa
woodpecker from space
- Medard
ale tego jeszcze nie wie, więc sięga po to co jest bardziej znaneTriceratops pisze: ↑04-10-2025, 11:43A po co po nie siegac, juz lepiej posluchac Mucky Pup czy Scatterbrain niz tego dziadostwa
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
Dlatego chce go uchronic przed wydaniem cennych minut zycia, ktore bezpowrotnie zostana utracone.
woodpecker from space
- Żułek
to nie Smash tylko AmericanaHCDamage pisze: ↑04-10-2025, 11:10Po przesłuchaniu Smash po pewnym czasie moje uszy były na każdym kroku bombardowane tą zjebaną piosenką gimi tu maj bejbi aha aha, czy jakoś tak z tym zjebem w czapeczce który grał idiotę lub nim był i obrzydzenie sięgnęło zenitu. Już prędzej wolałem niektóre piosenki Green Day'a z tego typu "pankroka". Ale pankrok lecący w radiu to nie pankrok.

- hcpig
To był pamflet na białych pozerów stylizujących się na czarnych raperów, z perspektywy czasu doskonały, wszystko tam gra.
Yare Yare Daze
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Dokładnie o tego typa mi chodziło, to leciało kurwa wszędzie tak jak Kupicha i jego Feel kwiczący że już jest ciemno. Tragedia. Przypomniał mi się motyw odnośnie Feel'a że wyłem ze śmiechu, siedziałem w upalny letni dzień w ogródku piwnym w nieistniejącym już Murzynku w Rzeszowie ładując lodowatą Tatrę Mocną a z kościoła obok wychodzi marsz pogrzebowy, kobiety płaczą itd. a w ogródku Murzynka z kolumny wystawionej na zewnątrz napierdala Kupicha że jest już ciemno. Pozamiatane.