L.U.C / KANAŁ AUDYTYWNY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: L.U.C / KANAŁ AUDYTYWNY
no super, wymieniłeś 2 płyty w/g Ciebie dobre i kilka średnich/przeciętnych. nie no, Znafca z Ciebie nieziemski, chylę czoło 

- zekke
- weteran forumowych bitew
nie mam zadnej potrzeby aby tobie wymieniac i udowadniac cokolwiek.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
przede wszystkim , jesli ktos uwaza, ze musze znac dyskografie peji zeby wypowiedziec sie na temat utworu, ktory ma zupelnie PRZECIETNY podklad i zalosny , osiedlowy tekst, to naprawde widac ze nic poza tym nie ma do powiedzenia w obronie tego gatunku. mozna jeszcze kreowac sie na znawce nie prezentujac zadnych konkretow, wiec zekke w sumie nie wypada tak zle, hehe
coz, moze to nie moja dzialka. jesli peja to 1 liga, to ja sie wole zainteresowac jakims tam przeintelektualizowanym LUCem, ktory, jak wynika z opisow paru sensownych userow tego forum, tworzy cos mniej banalnego niz nawijke o trzeciej plycie i o tym jak jest zajebiscie na osce
coz, moze to nie moja dzialka. jesli peja to 1 liga, to ja sie wole zainteresowac jakims tam przeintelektualizowanym LUCem, ktory, jak wynika z opisow paru sensownych userow tego forum, tworzy cos mniej banalnego niz nawijke o trzeciej plycie i o tym jak jest zajebiscie na osce
this is a land of wolves now
- akall
- zaczyna szaleć
kurwa, do czego to doszlo, kiedys byl watek na masterfulu (vulture zalozyl AFAIR) o k44 i pare osob sie plulo ze blokowisko z forum robiazekke pisze: mozecie spierdalac z jedna plyta k44 na koncie ktora przesluchaliscie x lat temu gdy k44 lecialo wszedzie (juz nie mowiac o tym ze k44 ma huj wspolnego z typowym rapem).

zekke, nie musisz mi udowadniac ze nic nie wiem na temat takiej muzyki, bo ja sie do tego otwarcie, bez bicia przyznaje. zamiast tego skoro watek juz sie kreci, bede wdzieczny za podrzucenie innych kawalkow, ktore decyduja o dominacji peji nad polskim hip-hopowym polswiatkiem. i przy okazji z innymi artystami z pierwszej ligi (wg was) tez sie chetnie zapoznam.
/edit: ja tam lubie takie

Still o'er the curved, white trellis of your sides
The sateless, wandering serpent curls and glides
The sateless, wandering serpent curls and glides
- Zenek
wuwunio rozpierdala ;Dja tam lubie takie
generalnie to do zekke: weź daj spokój z Peją słyszałeś ostatnią płytę Mesa? tak się rapuje ;] ;]

- zekke
i o czym to kurwa dyskutowac.
riven piszesz ze nie sluchasz takiej muzyki, nie znasz sie, kiedys tam slyszales k44 ale w temacie (luc i peja) nie slyszales nic a spinasz sie kolejny post mimo ze napisales 'eot' x postow wczesniej. nigdzie nie pisalem ze jakos wybitnie znam sie na tej muzyce, wrecz przeciwnie - pare razy powtarzalem ze nie sledze sceny (bo mi sie zwyczajnie nie chec wylawiac wartych przesluchania rzeczy wsrod masy gowna) wiec nie wiem po chuj te twoje osobiste wycieczki.
Zenek - Zamach na przeciętność?
riven piszesz ze nie sluchasz takiej muzyki, nie znasz sie, kiedys tam slyszales k44 ale w temacie (luc i peja) nie slyszales nic a spinasz sie kolejny post mimo ze napisales 'eot' x postow wczesniej. nigdzie nie pisalem ze jakos wybitnie znam sie na tej muzyce, wrecz przeciwnie - pare razy powtarzalem ze nie sledze sceny (bo mi sie zwyczajnie nie chec wylawiac wartych przesluchania rzeczy wsrod masy gowna) wiec nie wiem po chuj te twoje osobiste wycieczki.
Zenek - Zamach na przeciętność?
- Zenek
tak, miałem na myśli Zamach na przeciętność, chociaż poprzednia Alkopoligamia też robi robotę jak trzeba, dla mnie zdecydowanie jeden z najciekawszych raperów w kraju, pisze dobre teksty, ma ciekawy flow no i biciwa konkretne ;]

- 4m
Ta, Peja nieźle Solufką nawymiatał, ale najlepszą robotę odwalił bezdyskusyjnie Pih z Kwiatami Zła. Brakowało takiego kopniaka. Poza tym potwierdził poziom O.S.T.R. - Ja Tu Tylko Sprzątam, Eldo - Nie Pytaj O Nią, pojawili się młodziaki: Jimson - Gorączka W Parku Igieł i Zeus - Co Nie Ma Sobie Równych. A wy 3 łódzkie kurwy sobie to zanotujcie, bo to przecież ziomy z waszego łódzkiego podwórka.zekke pisze:tak, dla mnie 2 ostatnie plyty peji to absolutna czolowka polskiego RAPU (jakby ktos mi pare lat temu powiedzial ze cos takiego napisze to pewnie bym go wysmial). 2 plyta sokol/pono jest srednia, powrot molesty bardzo przecietny, tede x lat temu poszedl w inna strone, moze sie to komus podobac lub nie. biorac pod uwage to co sie dzieje na scenie (jp, mniej lub bardziej udane laczenie electro, gowno z pochodnymi reggae/crunk i huj wie czego jeszcze wychodzace z prosto etc) to 2 ostatnie plyty peji rozpieprzaja wszystko.
mozecie spierdalac z jedna plyta k44 na koncie ktora przesluchaliscie x lat temu gdy k44 lecialo wszedzie (juz nie mowiac o tym ze k44 ma huj wspolnego z typowym rapem).
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- longinus696
- zahartowany metalizator
ROTFL !!!!! Jesteś prostakiem 4m. Widać to w muzyce, której słuchasz, a nade wszystko w twoich wypowiedziach.4m pisze:A wy 3 łódzkie kurwy sobie to zanotujcie, bo to przecież ziomy z waszego łódzkiego podwórka.
edit: a w ogóle gadanie, że coś, co zrobił Peja jest wartościowe zakrawa na kpinę. Przecież ten człowiek to idiota. Gratuluję gustu!
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- 4m
O, kolejny przyjaciel Rivena przyleciał. Cała Łódź w komplecie czy kogoś brakuje?
Nie masz pojęcia o tej muzyce, nie słuchasz jej, więc będzie krótko: wypierdalaj! 
Ty longi, a może wpadłbyś na koncert Peji mu to powiedzieć? Wszystko na mój koszt!

Ty longi, a może wpadłbyś na koncert Peji mu to powiedzieć? Wszystko na mój koszt!

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- zekke
Zenek - no ale mes to przeciez inna polka ; ) wlasnie slucham 'zamach na przecietnosc' ale w tym momencie mam bardziej ochote na konkretny ostrzejszy rap a nie takie lekko refleksyjne rymy mesa. niemniej produkcja to 100% pierwsza liga. sprawdz sobie 'na serio' peji bo za cholere bym sie nie spodziewal ze moze nagrac cos takiego (zwlaszcza jak wezmiesz pod uwage rozne kupy typu 'glucha noc').
co do piha to od zawsze wkurwiaja mnie jego maniera wokalna i raczej nic na to nie poradze, przesluchalem kwiaty jakies 2x i sobie odpuscilem.
co do piha to od zawsze wkurwiaja mnie jego maniera wokalna i raczej nic na to nie poradze, przesluchalem kwiaty jakies 2x i sobie odpuscilem.
- Bloodcult
już ?4m pisze:Ta, Peja nieźle Solufką nawymiatał, ale najlepszą robotę odwalił bezdyskusyjnie Pih z Kwiatami Zła. Brakowało takiego kopniaka. Poza tym potwierdził poziom O.S.T.R. - Ja Tu Tylko Sprzątam, Eldo - Nie Pytaj O Nią, pojawili się młodziaki: Jimson - Gorączka W Parku Igieł i Zeus - Co Nie Ma Sobie Równych. A wy 3 łódzkie kurwy sobie to zanotujcie, bo to przecież ziomy z waszego łódzkiego podwórka.

jak byłem w liceum to takiego gówna słuchali najwięksi frajerzy z mojej klasy. aż mi wstyd że Łódź reprezentowana jest przez coś takiego.
- 4m
To samo powie fan Kombi o AzarathBloodcult pisze:już ?4m pisze:Ta, Peja nieźle Solufką nawymiatał, ale najlepszą robotę odwalił bezdyskusyjnie Pih z Kwiatami Zła. Brakowało takiego kopniaka. Poza tym potwierdził poziom O.S.T.R. - Ja Tu Tylko Sprzątam, Eldo - Nie Pytaj O Nią, pojawili się młodziaki: Jimson - Gorączka W Parku Igieł i Zeus - Co Nie Ma Sobie Równych. A wy 3 łódzkie kurwy sobie to zanotujcie, bo to przecież ziomy z waszego łódzkiego podwórka.to mają być Ci wartościowi artyści z pośród polskiego hiphopu ?
przecież to wszystko to skrajne gówno
![]()
jak byłem w liceum to takiego gówna słuchali najwięksi frajerzy z mojej klasy. aż mi wstyd że Łódź reprezentowana jest przez coś takiego.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Bloodcult
tyle że nie można być jednocześnie fanem i Kombi i Azarath 

- 4m
Chodzi mi o to, że Twoje żenujące wypowiedzi są na poziomie fana Kombi oceniającego scenę death metalową. Dużo śmiechu 

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Bloodcult
kiedy to właśnie tobie bliżej do fana Kombi, ponieważ pomiędzy hiphopem a disco polo jest bardzo nikła granica. Żenujące są właśnie twoje wypowiedzi bo pozujesz na wielkiego znawcę a wymieniasz raptem kilku patałachów którymi jarają się gówniarze z liceum. Może disco polo też jest w/g ciebie wartościowe ? może w tym gatunku też jest paru artystów którymi gardzenie jest skrajną ignorancją, tak samo jak i pogardzenie O.S.T.R. nią jest.
- 4m
Jeszcze więcej śmiechu 

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Bloodcult
no pewnie śmiech to zdrowie: 

- longinus696
- zahartowany metalizator
Po co? Żeby napierdalać się z całym tłumem, bo ten konus nie umie zejść ze sceny, żeby samemu wywalić fangę? Zajebistych masz idoli. Tchórz i grafoman wyniesiony przez idiotów do rangi artysty4m pisze:Ty longi, a może wpadłbyś na koncert Peji mu to powiedzieć? Wszystko na mój koszt!

Gościu z Sadistik Exekution, jak został trafiony czymś z widowni, to zszedł, zapędził fana do kibla, skopał mu osobiście tyłek i jeszcze wrócił dokończyć kawałek. A tu?
Jezuuuuss.... ileż tu wartości formalnych i ideowych, których nie mogłem przeniknąć w swojej ignorancji. Przepraszam, byłem ślepy, ale ten klip otworzył mi oczy !Bloodcult pisze:no pewnie śmiech to zdrowie:

The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ROTFL, form skompromitowal sie tutaj chyba tyle razy ile nacisnal 'post reply', praktycznie zero konkretow i pierdolenie TYLKO i wylacznie po to, zeby lansowac swoja marna osobe (no bo nie wiem jak inaczej wytlumaczyc to ciagle sranie o swojej wielkiej wiedzy przy jakimkolwiek niemal braku merytoryki).
zekke > jebie mnie juz ten caly peja, ale odpowiedz mi na jedno pytanie, bez zbednego pierdolenia, po prostu powiedz
czy naprawde uwazasz, ze utwor prezentowany w tym klipie:
jest lepszy od tego:
?????
zapomnialem dodac: chodzi mi tylko o warstwe muzyczna, bo cos tam pisales o bitach
zekke > jebie mnie juz ten caly peja, ale odpowiedz mi na jedno pytanie, bez zbednego pierdolenia, po prostu powiedz
czy naprawde uwazasz, ze utwor prezentowany w tym klipie:
jest lepszy od tego:
?????
zapomnialem dodac: chodzi mi tylko o warstwe muzyczna, bo cos tam pisales o bitach
this is a land of wolves now