jezu chryste ratunkumoonfire pisze:
Przebijam:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Proponuję zlikwidować, zanim złoży jaja.
Muzyka tak chujowa że aż śmieszna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Muzyka tak chujowa że aż śmieszna
this is a land of wolves now
-
Realizują się.
- Riven
- Kontakt:
- moonfire
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
Nie rozumiem młodzieżowych zachwytów tą kapelą. Wyjący kuc za mikrofonem, a z muzyka niczym z najgorszych momentów harcerskiej sceny młodzieżowej. Potrafią również zagrać ostrzej, ale wtedy dla odmiany brzmią jak nastolatkowie, którzy chcą grać metal, ale wcale się na nim nie znają.
[youtube][/youtube]
Kolejni bohaterowie polskiej, również nieco starszej młodzieży, sztandarowa kapela dla oazowiczów. Szczerze? Wolałem to, co Litza robił w 2Tm 2,3. Luxtorpeda to crossoverowi wannabies, szkoda tylko, że już starzy, bo młodziakom wiele można by wybaczyć.
Na obie kapele mam alergię i wolę posłuchać Kombi lub Papa Dance niż tego, co powyżej.
Nie rozumiem młodzieżowych zachwytów tą kapelą. Wyjący kuc za mikrofonem, a z muzyka niczym z najgorszych momentów harcerskiej sceny młodzieżowej. Potrafią również zagrać ostrzej, ale wtedy dla odmiany brzmią jak nastolatkowie, którzy chcą grać metal, ale wcale się na nim nie znają.
[youtube][/youtube]
Kolejni bohaterowie polskiej, również nieco starszej młodzieży, sztandarowa kapela dla oazowiczów. Szczerze? Wolałem to, co Litza robił w 2Tm 2,3. Luxtorpeda to crossoverowi wannabies, szkoda tylko, że już starzy, bo młodziakom wiele można by wybaczyć.
Na obie kapele mam alergię i wolę posłuchać Kombi lub Papa Dance niż tego, co powyżej.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A do dzisiaj mam koszmary
- harvestman
- harvestman
[youtube][/youtube]
nie wiem, nie rozumiem
nie wiem, nie rozumiem
- harvestman
[youtube][/youtube]
Zastanawiające jest kto ten "zespół" gdzieś zaprasza i pewnie jeszcze im coś za występy płaci.
Zastanawiające jest kto ten "zespół" gdzieś zaprasza i pewnie jeszcze im coś za występy płaci.
- harvestman
[youtube][/youtube]
Klasyk, siła rażenia tej piosenki objawia się dopiero w połączeniu z obrazem
Klasyk, siła rażenia tej piosenki objawia się dopiero w połączeniu z obrazem
-
Nieśmiertelny klasyk polskiej sceny andrzejcore:
[youtube][/youtube]
Polecam łapać ich koncertowo, wbrew temu co prezentuje klip wyżej, potrafią bardzo brutalnie przypierdolić.
[youtube][/youtube]
Polecam łapać ich koncertowo, wbrew temu co prezentuje klip wyżej, potrafią bardzo brutalnie przypierdolić.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
do dzisiaj nucisz pod nosem? ;)harvestman pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A do dzisiaj mam koszmary
ale fakt, lata 90 miały swoje koszmary:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dr. Alban i Nana to też była masakra.nightspiryt pisze:do dzisiaj nucisz pod nosem? ;)harvestman pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A do dzisiaj mam koszmary
ale fakt, lata 90 miały swoje koszmary:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Polskę dumnie w latach 90-tych reprezentowała Mafia, Piasek czy też inny tam Żwir - nagrał kiedyś taki koszmar jak sex i sax czy tym podobne przesłodzone, przepitolone, miałkie gówno.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
tak prawdę mówiąc to nie przypominam sobie żeby Piasek kiedykolwiek nagrał coś innego niż "przesłodzone, przepitolone, miałkie gówno." :)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To, że Piasek jest w stanie tyle lat utrzymać się na powierchni ze swoją "tfurczością" świadczy tylko o wybitnie zjebanym guście przeciętnego, polskiego odbiorcy muzyki popularnej. Napardę trudno znaleźć coś gorszego.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Kontakt:
dla mnie Rynkowski jest w tej samej lidze co Pisaek. Plus jeszcze De Mono. Ekstraklasa.
te Mafie ostatnio widzialem w teleekspresie i bylo to takie gowno, ze ja pierdole :D
Artysci. gdzie tam rolling stones, dac ich troje na narodowym !!!111
te Mafie ostatnio widzialem w teleekspresie i bylo to takie gowno, ze ja pierdole :D
Artysci. gdzie tam rolling stones, dac ich troje na narodowym !!!111
-
Olo pisze:tak prawdę mówiąc to nie przypominam sobie żeby Piasek kiedykolwiek nagrał coś innego niż "przesłodzone, przepitolone, miałkie gówno." :)
W sumie racja, te pedalskie piosnki o miłości i te rzewne melodyjki rodem z remizy nie nadają się do niczego innego, jak tylko do spuszczenia w klopie.
Z wokalistek jeszcze Kukulska z tego co pamiętam miała straszliwe badziewie w repertuarze. Nie potrafię sobie teraz oprócz Puszka Okruszka przypomnieć nic innego, ale kojarzę że jak tylko ją słyszałem w radio to zęby same zgrzytały.
No i objawienie sceny, Kaja Paschalska:
[youtube][/youtube]
-
No dobra, pora na naprawdę gruby kaliber, szczyt żenady, Himalaje bezguścia, jarmark w szatach muzyki wyższej, chała która powinna oblać rumieńcem wstydu każdego, kto tego słucha, piosenka tak wkurwiająca, z tak beznadziejnym, głupim tekstem, tak przepitolona, tak słodka że aż do wyrzygania, tak radosna że aż boli jelito, tak irytująca, że nie jestem w stanie wysłuchać jej w całości, a nawet kilka sekund słuchania tego ścierwa wyprowadza mnie z równowagi. Panowie, kompozytor, który nie został należycie doceniony i zrozumiany, imć Rubik:
[youtube][/youtube]
Za to muzyczne przestępstwo, za tą profanację muzyki, za nagranie tego cudacznego potworka, powinno się go natychmiast uśpić. Innych jego przebojów, łącznie z tym klaskaniem, przez litość nie wklejam, bo każdy przynajmniej raz gdzieś to gówno słyszał.
[youtube][/youtube]
Za to muzyczne przestępstwo, za tą profanację muzyki, za nagranie tego cudacznego potworka, powinno się go natychmiast uśpić. Innych jego przebojów, łącznie z tym klaskaniem, przez litość nie wklejam, bo każdy przynajmniej raz gdzieś to gówno słyszał.
- Riven
- Kontakt:
ooo, Rubik! To jest mocny kandydat do najbardziej chujowego muzyka w dziejach europy. chyba nawet de mono jest lepsze./
-
Nie wiem czy wystrzelenie tych jego muzycznych wypocin na orbitę Plutona zaspokoiłoby moje poczucie zemsty.