L.U.C / KANAŁ AUDYTYWNY

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

Re: L.U.C / KANAŁ AUDYTYWNY

27-09-2009, 19:48

jakim idiota trzeba byc aby oceniac muzyke przez pryzmat rzeczy pozamuzycznych panie longinus? (nie mowie juz o tym ze to ze nie znasz sie i nie sluchasz hh ustalilismy juz wczesniej ale jak widac chec pierdolenia glupot z 4m jest silniejsza co?)

skoro juz poruszyles te akcje (po co - nie mam pojecia) - trzeba byc totalnym kretynem zeby cos takiego zrobic (mowie o tym 'pobitym' idiocie) - tak jakbys poszedl na trybuny pelne przypakowanych dresow podczas meczu pilkarskiego i zaczalbys wykrzykiwac hasla obrazajace ich druzyne. poza tym slyszalem ze koles ma podbite oko ale w mediach jest oczywiscie 'omal nie zmasakrowany fan' i ani slowa o tym ze darl morde i machal fuckiem pol koncertu.

tak czy inaczej - jebac, interesuje mnie to tyle co zeszloroczny snieg. na szczescie tak jak w przypadku behemotha (i medialnej szopki z doda) plyta broni se sama.

btw wlasnie peja w uwadze na tvn ; d

haha nie no kurwa, 1 raz pokazali wiecej materialu z tego zajscia i sie dziwie w ogole ze peja przepraszal za to zajscie. longi pokazal zorientowanie w temacie :D
Ostatnio zmieniony 27-09-2009, 19:57 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 19:50

Riven pisze:ROTFL, form skompromitowal sie tutaj chyba tyle razy ile nacisnal 'post reply', praktycznie zero konkretow i pierdolenie TYLKO i wylacznie po to, zeby lansowac swoja marna osobe (no bo nie wiem jak inaczej wytlumaczyc to ciagle sranie o swojej wielkiej wiedzy przy jakimkolwiek niemal braku merytoryki).
A ocenił to Riven, który tak głęboko siedzi w tym całym hip-hopie, że zna jedną płytę K44 :) Chłopaki, piszcie jeszcze :lol:
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

27-09-2009, 19:55

no i znowu to, o czym pisalem wyzej :lol: wszak 4mik ma swoja wielka tajemna wiedze i z politowaniem patrzy na lamerow ktorzy smia skrytykowac ambitna poezje peji - przeciez nie godni sa , zeby ekspert napisal cokolwiek zawierajacego TRESC :lol:
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

27-09-2009, 19:57

zekke pisze:skoro juz poruszyles te akcje (po co - nie mam pojecia) - trzeba byc totalnym kretynem zeby cos takiego zrobic (mowie o tym 'pobitym' idiocie) - tak jakbys poszedl na trybuny pelne przypakowanych dresow podczas meczu pilkarskiego i zaczalbys wykrzykiwac hasla obrazajace ich druzyne. poza tym slyszalem ze koles ma podbite oko ale w mediach jest oczywiscie 'omal nie zmasakrowany fan' i ani slowa o tym ze darl morde i machal fuckiem pol koncertu.
Po pierwsze to był festiwal. Po drugie to peja powinien wziąć poprawkę iż główną gwiazdą tam nie był, a pokazywanie "fucka" supportom to dość częste zjawisko. co do pobitego to faktycznie mądrze nie zrobił.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 19:59

pierdolcie to, zekke , odpowiedz na pytanie, bo jestem ciekaw czy my nadajemy na choc troche zblizonych falach. tzn. do tej pory myslalem, ze tak, ale w swietle tego co tu wypisujesz to dochodze do wniosku ze moze najlepiej po prostu darowac sobie dyskusje o muzie i sie nie spinac :)
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 20:01

No i po tym materiale nie mam juz zadnych watpliwosci ze skonczylo sie tak jak powinno

riven - wziazlbym jakiegos instrumentala z ostatniej plyty peji, podpisal jako luc czy cokolwiek innego to bys sie nie zorientowal. takie porownywanie typu 'powiesz ze ten jest lepszy niz tamten' jest kurwa totalnie bezsensu, to ze cos takiego zestawiasz po prostu pokazuje ze nie powinienes pisac w tym temacie (serio nie wiem po huj sie tutaj wyklucasz, jakas wasza debilna walka ty + longinus vs 4m, jak mowilem nie sledze wszystkich topicow gdzie sie napinacie) - tak jakbys zaczal napierdalac w tematach o metalowych bandach jakies porownania pojedynczych trackow na zasadzie ktory jest lepszy, no kurwa mac. w tym temacie nie mam juz o czym dyskutowac.
Ostatnio zmieniony 27-09-2009, 20:11 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 20:02

zekke pisze:haha nie no kurwa, 1 raz pokazali wiecej materialu z tego zajscia i sie dziwie w ogole ze peja przepraszal za to zajscie. longi pokazal zorientowanie w temacie :D
:D
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-09-2009, 20:04

i niby co tam pokazali ?

Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 20:15

zekke pisze:No i po tym materiale nie mam juz zadnych watpliwosci ze skonczylo sie tak jak powinno

riven - wziazlbym jakiegos instrumentala z ostatniej plyty peji, podpisal jako luc czy cokolwiek innego to bys sie nie zorientowal. takie porownywanie typu 'powiesz ze ten jest lepszy niz tamten' jest kurwa totalnie bezsensu, to ze cos takiego zestawiasz po prostu pokazuje ze nie powinienes pisac w tym temacie (serio nie wiem po huj sie tutaj wyklucasz, jakas wasza debilna walka ty + longinus vs 4m, jak mowilem nie sledze wszystkich topicow gdzie sie napinacie) - tak jakbys zaczal napierdalac w tematach o metalowych bandach jakies porownania pojedynczych trackow na zasadzie ktory jest lepszy, no kurwa mac. w tym temacie nie mam juz o czym dyskutowac.
CO KURWA? to pokaz mi teraz jakikolwiek kawalek peji z muzyka na takim poziomie. czekam.

poza tym ja jebe, to ty sie dopierdalasz ze my uskuteczniamy wycieczki osobiste, a jak pytam o KONKRET w sprawie muzyki, to pierdolisz jedno zdanie i potem piecset slow o tym jak to nie ma sensu dyskutowac bo debilna walka . chuj mnie obchodzi 4m (bo gosc nie ma nic do powiedzenia) i chuj mnie obchodzi co myslisz o moim nastawieniu do niego, ja pytalem o muzyke :lol: :lol:

edit: zreszta nawet nie odpowiedziales na pytanie, a prosilem :lol:
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 20:24

ale po co? po pierwszym 'sprawdz ten syf' przestaniesz sluchac :D co mam ci napisac ze teraz wole sobie posluchac ostrego osiedlowego rapu na dobrym bicie niz jakis sfazowanych nawijek o latekstowych sosach i kolorowych sznukrach kapitalizmu LUCa? co ty w ogole zestawiasz, no kurwa zlituj sie ; )

albo to

masz, zaloze sie ze jakby wraz z perkusja wlazila nawijka luca to bys sie nie zorientowal, kurwa jestem tego 100% pewien :D
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 20:29

mowie o muzyce i jesli bedzie na poziomie to naprawde zaden 'sprawdz ten syf' ani 'chwdp' mi nie zepsuja wrazen (chociaz zdziwilbym sie gdybym tego typu tresci uslyszal na tle podkladu na takim poziomie jak w/w numer LUC)

dobry bit.. no dobra, to jak dla ciebie dobrym bitem jest ten do bolu sztampowy loop... to ok. ostatni kawalek rammstein tez ci sie podobal wiec o czym my mowimy. chyba rzeczywiscie nie ma sensu dyskutowac, rownie dobrze moglbys mnie przekonywac do lifelover ; DDD

edit: potem poslucham tych kawalkow co wkleiles w edycie i sie wypowiem
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 20:39

o ja pierdole, wypomnij mi jeszcze x rzeczy ktore mi sie podobaja a tobie nie, tym sposobem niezaprzeczalnie udowodnisz swoj autorytet w muzyce ktorej nie sluchasz ale masz kurewskie parcie aby o niej pisac i byc jakims autorytetem
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 20:45

zadnego takiego parcia nie mam i nie wiem skad to wytrzasnales, z ktorego posta. smialem sie tylko z tekstu i muzyki w utworze ktory wczesniej podales (te 2 jeszcze sprawdze dokladnie), poza tym w srednim powazaniu mam peje i wynika to z tego co slyszalem w parunastu z jego numerow i generalnie z klimatu intelektualnego jaki ten facet prezentuje. tyle. daj se spokoj z dopowiadaniem tych bzdur. wkurwia mnie jak ktos przeinacza moje wypowiedzi
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 21:01

no juz ci pisalem o tym - mialo byc eot pare stron wczesniej, nie sluchasz ani luc ani peji (2 ostatnich plyt) ani hh ogolnie (oprocz k44 ;d) , osiedlowe kilmaty cie odstraszaja ( ;) ) a jednak dalej jest to samo pierdolenie o cipie maryni przez nastepne x postow

a singiel rammstein pewnie ze mi sie podoba, swiadomie lekka muzyka z ironicznym tekstem o ruchaniu, nie musze sie napinac i porownywac od razu calosci do poprzednich plyt czy kurwa do czegokolwiek. pierdole, wiecej nie pisze w tym topicu bo nie mam zadnej misji aby kogokolwiek przekonywac czy tracic niedziele na internetowe pierdolenie. jeeeeeeebaaaaaaaaaaac.
[V]

27-09-2009, 21:03

ja byc no abla ale jak to sa klimaty Ancient to biore od razu dwie sztuki.
pozdrawiam wszystkie mamy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 21:10

Pomiędzy hiphopem a disco polo jest bardzo nikła granica.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-09-2009, 21:26

miedzy polskim hiphopem a disco polo owszem

Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 23:10

Zekke, ziomy z dzielni dały znać, że K2 kilka dni temu wypuścił w sieć takie coś:
http://forum.maxflorec.pl/viewtopic.php?f=28&t=4441 , ilustracja:
Tu poprzedni materiał:
http://forum.maxflorec.pl/viewtopic.php?f=28&t=3005
A tu staaary kawałek z pierwszej epki, ale rzuć okiem:
i cała epka http://odsiebie.com/profil/pokalwbs.html?dir=275165

Dobre? ;)
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
akall
zaczyna szaleć

28-09-2009, 01:21

4m pisze:Zekke, ziomy z dzielni dały znać, że K2 kilka dni temu wypuścił w sieć takie coś:
http://forum.maxflorec.pl/viewtopic.php?f=28&t=4441 , ilustracja:
Tu poprzedni materiał:
http://forum.maxflorec.pl/viewtopic.php?f=28&t=3005
A tu staaary kawałek z pierwszej epki, ale rzuć okiem:
i cała epka http://odsiebie.com/profil/pokalwbs.html?dir=275165

Dobre? ;)
hujowe
Still o'er the curved, white trellis of your sides
The sateless, wandering serpent curls and glides
Awatar użytkownika
Riven