Adele
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Adele
jak mnie bierze na romantycznosc to wole shoegazowac ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
w pierwszej chwili myslalem, ze to kolejny atak spambotow :D
do tematu: pierwsze slysze. tzn nie slysze
do tematu: pierwsze slysze. tzn nie slysze
<rzuca kamien>83koper83 pisze:To pulchniutkie dziewczę ma niezły głos i (chyba, jeśli wierzyć publikacjom prasowym) osobowość.
Komu się nigdy nie spodobał choćby jeden kawałek Madonny, niech pierwszy rzuci kamień.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Sorry, ale jeśli bierzemy pod uwagę"miętkość" i "przaśność" utworów, to wskazanie na korzyść Dido jak mniej obciachowej z tej dwójki jest co najmniej dyskusyjne. Adele operuje mocnym głosem z przepony bez tych chujowatych, wszędobylskich, post-soulowych zakrętasów, a Dido momentami miauczy jak Kukulska. O różnicy w aranżacjach nie wspomnę.
Kerosene keeps me warm.
- Havoc
- zaczyna szaleć
no własnie, wg mnie całkiem przyzwoite granie. Ale moze jestem nieobiektywny, bo nasłuchałęm sie tego przy dziewczynie i po prostu "wpadło w ucho". Czasem się łapię, że to nawet nuce pod nosem. Przy czym nie wiem w ogole co to za babsko, jak wygląda, skąd jest.. Ale nie wkurwia swoim wyciem, wiec jest ok. Chyba nie ma nad czym szerzej dyskutować...
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
... czego to chłop nie zrobi dla ruchania .... ;)Havoc pisze:słucham jak jeżdzę do dziewczyny ;) Wpada w ucho.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Posłuchałem jej na świeżo pewnego poranka na siłę (trasa). Nie wiedziałem, z czym to się je... Wyczułem dwie rzeczy - ma dziołszka talent, lecz pewnie nieświadomie wypłynęła na szerokie wody na barykadach Florencji z maszynką. Nie ma dwóch zdań. Czy mi to przeszkadza? Bynajmniej. Dobrze się słuchało. A momentami świetnie.Silent_Sea pisze:... czego to chłop nie zrobi dla ruchania .... ;)Havoc pisze:słucham jak jeżdzę do dziewczyny ;) Wpada w ucho.
Dziękuję. Dobranoc.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Drażni mnie ta baba :)
Z kolei ta ( ) jest zjawiskowa. Niby retro, ale nie do końca. Wygląda jak typowa lala z amerykańskiego balu absolwentów, wokalnie mogłaby śpiewać gdziekolwiek, bo głos ma dobry, ale całościowo robi wrażenie bo niezły klimat się unosi nad tym graniem. Niby banały, ale całość jest taka...apokaliptyczna. Ładne smucenie. I świetne teledyski.
Z kolei ta ( ) jest zjawiskowa. Niby retro, ale nie do końca. Wygląda jak typowa lala z amerykańskiego balu absolwentów, wokalnie mogłaby śpiewać gdziekolwiek, bo głos ma dobry, ale całościowo robi wrażenie bo niezły klimat się unosi nad tym graniem. Niby banały, ale całość jest taka...apokaliptyczna. Ładne smucenie. I świetne teledyski.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Loathe
- postuje jak opętany!
No jak dla mnie płyta 21 jest doskonała, dobra na poranek lub gdy ma się dość black metalowego łomotu, swoistego rodzaju odchamienie:>
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
PŁYTA? Masz płytę? Powiem tak, "kolega" powiedział mi, że cytata: "słuchaj to śpiewa ta co umarła", no i przez jakiś czas, to wycie jednoznacznie pozycjonowałem z wiadomą personą. Nagle znienacka pojawiła się ADELE, no cóż - nie jestem fanem, niech sobie wyje ta Adele. Nie minął tydzień. ADELE napastuje mnie na moim ulubionym forum, gdzie tak mi przyjemnie. :) Kurwa, w lodówce mojej przynajmniej nie ma ADELE.
Weźcie się za Ewę D., Elę F., Lisę G., ale zostawcie forum w spokoju. ;)
Weźcie się za Ewę D., Elę F., Lisę G., ale zostawcie forum w spokoju. ;)
- Riven
- Kontakt:
I to jak. Pod tym wzgledem przebija ja chyba tylko Cher. Ale ta Adele jest po prostu nie do wytrzymania.Wódz 10 pisze:Drażni mnie ta baba :)
this is a land of wolves now
- Aron
- postuje jak opętany!
Większość śpiewających bab jest nie do wytrzymania - wolę już śpiewających facetów. Czasami jak mam już przesyt metalowej napierdalanki to lubię sobie zapodać np. Eltona Johna, szczególnie kawałki z lat siedemdziesiątych.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Riven
- Kontakt:
Adele ma strasznie tandetne te piosenki, sa wyprodukowane i zaaranzowane tak zeby udawaly cos wyzszeog sortu niz Britney Spears, ale to fikcja :). Do tego jest tlusta swinia ktora z tego co slyszalem uprawia apologie otylosci. Co do spiewajacych bab, lubie Tori Amos. Prawda, ze jest egzaltowana i czasem ma sie wrazenie, ze spiewa o ciaglym PMSie, ale jednak glos ma zajebisty i aranzacje dobre. No i powiedzmy sobie szczerze - to ona nagrala najlepszy cover Raining Blood w historii (cos z tym PMSem pewnie hehe).
this is a land of wolves now