GG ALLIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
GG ALLIN
Idol dzieci i młodzieży. Gwiazda i celebryta z błyszczących, hollywoodzkich saloonów. Człowiek, który za życia stał się legendą, a w jego istnienie ciężko było uwierzyć co poniektórym, bardziej "gorliwym" zjadaczom hot dogów. On mógł jednocześnie heilować i być lewakiem, wszystko możemy mu wybaczyć, bo tu nie o ideologię się rozchodzi. A właściwie o ideologię, ale całkowitej negacji wobec jakichkolwiek wartości, moralności i wszystkiego co w danej kulturze uważane jest za obvious & normal. Stado nędznych i zakompleksionych black metalowców z nurtu "antihuman" nigdy nie byliby w stanie posunąć się do takiego stopnia ekstremy, bo... no właśnie, są zbyt "ludzcy" na tak radykalne rejony, w które zapuszczać się mogą tylko autentyczni, z krwi i kości, aspołeczni popierdoleńcy.
Temat zakładam, ale z góry proszę o nieporuszanie tutaj kwestii włączania kału do codziennej diety. To już powszechnie wiadomo i kolega Triceps udowodnił, że MOŻNA, ale tylko z dodatkiem olejka rycynowego.
Temat zakładam, ale z góry proszę o nieporuszanie tutaj kwestii włączania kału do codziennej diety. To już powszechnie wiadomo i kolega Triceps udowodnił, że MOŻNA, ale tylko z dodatkiem olejka rycynowego.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- koreaniec
- w mackach Zła
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GG ALLIN
bardziej pamieta sie dzisiaj o jego wybrykach i innych szalenstwach niz o jego muzyce.dlatego jebac go. zniszczenie czegos,kogos to najprostszy i najbardziej prymitywny sposób zwrócenia na siebie uwagi.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
Kreację (?) artystyczną doceniam, sama muzyka mnie nie jara. Poza tym, mam wrażenie, że ten człowiek, to przede wszystkim zjawisko sceniczne, po wydestylowaniu samej muzyki niewiele z tej ekstremy pozostaje.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- koreaniec
- w mackach Zła
To ciekawe co piszecie o samej muzyce. Skąd zatem taka popularność coverowania jego numerów?
Lefthandpathyoga
-
Z nazwiska.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
- Zenek
był bardziej blackmetalowy niż niejedna horda
zajebiste miał podejście do kobiet...coś w stylu "gwałt sprawia, że kobieta jest silniejsza" czy coś w tym stylu :)
zajebiste miał podejście do kobiet...coś w stylu "gwałt sprawia, że kobieta jest silniejsza" czy coś w tym stylu :)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Taki tam komediant... Ale czasem lubię posłuchać.
- beastov23
vvorldvvithoutshit pisze:był bardziej blackmetalowy niż niejedna horda
intrygującevvorldvvithoutshit pisze:z metalu: przede wszystkim kilkadziesiąt kaset Marduk, Deicide, Morbid Angel, Mayhem, Immortal itd. Prawie same klasyki... Z jakichś powodów straciłem na ponad 5 lat zainteresowanie metalem, kasety w tym czasie znikały ze sklepowych półek, więc tamten moment wydawał się idealny, żeby szybko wyprzedać co się da. Inna sprawa, że w tamtym czasie miałem dziewczynę - gorliwą katoliczkę, której nie za bardzo podobały się okładki w stylu "Fuck Me Jesus" Marduka. No i poszło wszystko w pizdu...
:D
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- white_pony
a ja mam troche jego muzyki i całkiem sobie chwale.
np to. totalna petarda. widziałem tez dvd o nim, kawał zabawnego herbatnika był z koleżki.
np to. totalna petarda. widziałem tez dvd o nim, kawał zabawnego herbatnika był z koleżki.
do not make equal what is unequal
- ultravox
- zahartowany metalizator
no widzisz, czarne kutasy ci tylko w głowie i nie wyczuwasz najmniejszej ironiibeastov23 pisze:vvorldvvithoutshit pisze:był bardziej blackmetalowy niż niejedna horda
zajebiste miał podejście do kobiet...coś w stylu "gwałt sprawia, że kobieta jest silniejsza" czy coś w tym stylu :)intrygującevvorldvvithoutshit pisze:z metalu: przede wszystkim kilkadziesiąt kaset Marduk, Deicide, Morbid Angel, Mayhem, Immortal itd. Prawie same klasyki... Z jakichś powodów straciłem na ponad 5 lat zainteresowanie metalem, kasety w tym czasie znikały ze sklepowych półek, więc tamten moment wydawał się idealny, żeby szybko wyprzedać co się da. Inna sprawa, że w tamtym czasie miałem dziewczynę - gorliwą katoliczkę, której nie za bardzo podobały się okładki w stylu "Fuck Me Jesus" Marduka. No i poszło wszystko w pizdu...
:D
- beastov23
Nie wiem o czym Ty marzysz, ale nie pisz mi, o czym myślę o 11 w sobotę :). Masz rację, najlepiej wszystko obrócić w żart, tam gdzie nam pasuje, bez spinania się na jakąś logikę.vvorldvvithoutshit pisze:no widzisz, czarne kutasy ci tylko w głowie i nie wyczuwasz najmniejszej ironii
- Zenek
gościu był w 666 procentach prawdziwy, czego nie można powiedzieć o wielu gejach z Norwegii wymalowanych na misia pandę

- beastov23
Możesz rozwinąć?Zenek pisze:
gościu był w 666 procentach prawdziwy, czego nie można powiedzieć o wielu gejach z Norwegii wymalowanych na misia pandę
trzeba być kompletnie oderwanym od rzeczywistości, żeby twierdzić, że gwałt wzmocni kobietę. chyba nie sądzisz, że przytakiwałbym takiej głupocie? zajebiste w sensie - "zajebiste"
- Zenek
z jednej strony masz ekstremę Gaahla geja nauczyciela zadającego się z projektantami mody w futrach, charczącego o szatanie i pijącego winko do spaghetti, a z drugiej złego skurwiela, który żył tak jak spiewał. Jeden udaje, drugi nie. Jeden był pozerem a drugi autentykiem. Prostebeastov23 pisze: Możesz rozwinąć?

- beastov23
Jeden nazwie to oderwaniem od rzeczywistości, inny stwierdzi, że to jest ekstrema, jeszcze inny będzie się z tym identyfikował ;). Sprawa nie jest taka oczywista. Ogólnie ta postać jest modelowym przykładem do przedyskutowania wielu spraw, szczególnie sposób w jaki pisze o niej Lykantrop.vvorldvvithoutshit pisze:trzeba być kompletnie oderwanym od rzeczywistości, żeby twierdzić, że gwałt wzmocni kobietę. chyba nie sądzisz, że przytakiwałbym takiej głupocie? zajebiste w sensie - "zajebiste"
Do tego kwestia samego języka ;). Określenie zajebisty pozostawia szerokie pole do interpretacji :) - może nawet za bardzo ;).
- beastov23
Czyli charcząc o szatanie należy przesiadywać w więzieniach :)? Wątpie by Gaahl przejmował się tym, jak jest postrzegany przez odbiorców swojej muzyki. Jak widać, żyje po swojemu. Na pewno pewne tabu zostały przełamane - jego własne, jak i tych, którzy np. słuchali muzyki jego zespołu/ów (bo np. teraz przeszkadzają im jego wybory). Na pewno nie nazwałbym go pozerem. Dla mnie oboje są autentyczni, na swój sposób.Zenek pisze:z jednej strony masz ekstremę Gaahla geja nauczyciela zadającego się z projektantami mody w futrach, charczącego o szatanie i pijącego winko do spaghetti, a z drugiej złego skurwiela, który żył tak jak spiewał. Jeden udaje, drugi nie. Jeden był pozerem a drugi autentykiem. Prostebeastov23 pisze: Możesz rozwinąć?
Nie chcę się zapędzać, ale media bardziej nakręciły popyt na Allina niż na Gaahla, więc kwestia pozy pozostaje względna. Warto też rozróżnić czy mówimy o pozie czy o roli? Istotna różnica.