Knokkelmann pisze:Debiut na jesieni via Svart Records. Radujmy się!Skaut pisze:ano polecałem to już. Czekam na pełną płytę, bo EPa jest rewelacyjna.
Beastmilk
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- grot
- weteran forumowych bitew
Re: Beastmilk
Dobre, więcej chcę.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, słucham!
- TORTURER
- w mackach Zła
Katuje od dwóch tygodni non stop.Masa!-Children of the atom bomb lallalala ;)
Death Dwells in Love
- Deviant
- w mackach Zła
kurde,nie można tego nigdzie kupić...
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Poleciało :) Bardzo obiecująca kapela, podoba mi się.
Jeżeli chodzi o proces wydawniczy. To ten zespół wzoruje się na Thorns. Pierwsze próbki pojawiły ze trzy lata temu. Wydali taśmę, a może nawet dwie? Nie pamiętam. Jeżeli ten zespół ma swój temat, to Hexvessel jest następny w kolejce. Prawda?
- TORTURER
- w mackach Zła
prosze:Deviant pisze:kurde,nie można tego nigdzie kupić...
klikasz buy now i jest opcja "za minimum" 6 euro..lub
http://www.svartrecords.com/shoppe/rele ... uge-7.html
Death Dwells in Love
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Materiał, który pierwotnie ukazał się na kasecie, czyli White Stains On Black Wax został wznowiony jako 7"EP i ukazał się równocześnie z Use Your Deluge 7"EP w zeszłym roku. Kto się zagapił i nie kupił, ma jeszcze szansę wyrwać to tutaj, albo ściągnąć sobie za darmo stąd, w wybranym formacie (mp3 320kbps, flac lub innym).
This is where everything goes backwards.
- Skaut
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Nowy utwór na dwóch różnych scenach:
Jeżeli pełny album będzie utrzymany w tym stylu, to można spać spokojnie :)
Jeżeli pełny album będzie utrzymany w tym stylu, to można spać spokojnie :)
This is where everything goes backwards.
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Fajne to!
- Glene
- weteran forumowych bitew
Nieprzywoicie to przebojowe, moze lepsze od Hexvessel nawet? Czekam na debiut.
Re:
No proszę, dobrze to świadczy o kondycji forum, że wielkim zespołem jest NMA.Skaut pisze:na proszę, jednak kilka osób się zainteresowało, co dobrze świadczy o kondycji forum. Jakiś czas temu sobie kilkanaście razy zapętliłem Beastmilk i mam nadzieję, że tego potencjału na pełnym graju nie rozmienią na drobne.
- Skaut
535 pisze:No proszę, dobrze to świadczy o kondycji forum, że wielkim zespołem jest NMA.Skaut pisze:na proszę, jednak kilka osób się zainteresowało, co dobrze świadczy o kondycji forum. Jakiś czas temu sobie kilkanaście razy zapętliłem Beastmilk i mam nadzieję, że tego potencjału na pełnym graju nie rozmienią na drobne.

Coś tam było! Człowiek!
Nie musisz się zaraz obrażać Misiaku, takie są fakty, zakładasz temat o byle piździawce, a o porządnej kapeli tematu brak. Podrap w plecy [V] on z pewnością Ciebie zrozumie. Jak to w związku bywa.
Re:
To jest lepsze Panie SKAUT.Skaut pisze:535 pisze:No proszę, dobrze to świadczy o kondycji forum, że wielkim zespołem jest NMA.Skaut pisze:na proszę, jednak kilka osób się zainteresowało, co dobrze świadczy o kondycji forum. Jakiś czas temu sobie kilkanaście razy zapętliłem Beastmilk i mam nadzieję, że tego potencjału na pełnym graju nie rozmienią na drobne.
- Skaut
Okazuje się,że ta "byle piździawka" kilka osób jednak zainteresowała. Ty, oprócz pierdzenia w każdym temacie raczej do niczego innego się nie nadajesz, ale fajnie, że ciągle za mną łazisz. Obrażać się nie mam za co, nie wiem też po kiego przywołujesz tutaj [V], znajdź sobie jego tematy i tam popierdywuj. Tematów o porządnych kapelach też w cholerę założyłem, więc nie do mnie te płaczliwe grymasy... Misiu. Idź poużalać się w innym kąciku.535 pisze:Nie musisz się zaraz obrażać Misiaku, takie są fakty, zakładasz temat o byle piździawce, a o porządnej kapeli tematu brak. Podrap w plecy [V] on z pewnością Ciebie zrozumie. Jak to w związku bywa.
Coś tam było! Człowiek!
Popatrz Pan. Czy to nie wspaniałe, że z prymitywnej "przepychanki", wyszła poważna sprawa? Wpadłeś w to z czego próbujesz nieudolnie drwić. Poniższy cytat doskonale oddaje absurdalność całej sytuacji. Proszę, pisz o mnie więcej, zaczynam to lubić.
"Nie ma dnia bez nauki od rana
Nie ma szansy ucieczki na aut
Trzeba łykać to masło maślane
Honorowo jak skaut"
ps
Problemy z czytaniem, czy z rozumieniem? Sformułowanie "byle piździawka" to oczywiście czysta prowokacja, przecież lubię ten zespół nie od wczoraj, ale właściwie jakie to ma znaczenie.
"Nie ma dnia bez nauki od rana
Nie ma szansy ucieczki na aut
Trzeba łykać to masło maślane
Honorowo jak skaut"
ps
Problemy z czytaniem, czy z rozumieniem? Sformułowanie "byle piździawka" to oczywiście czysta prowokacja, przecież lubię ten zespół nie od wczoraj, ale właściwie jakie to ma znaczenie.
- Skaut
Ty byś prowokacji albo ironii nie poznał nawet gdyby wyszła zza krzaka i kopnęła Cię w dupę. Ale napisz może od kiedy ten zespół lubisz, bo nie przypominam sobie, abyś kiedykolwiek coś sensownego w temacie napisał? Znaczenia to w zasadzie nie ma żadnego jak i Twoje posty w sumie.535 pisze: Problemy z czytaniem, czy z rozumieniem? Sformułowanie "byle piździawka" to oczywiście czysta prowokacja, przecież lubię ten zespół nie od wczoraj, ale właściwie jakie to ma znaczenie.
Coś tam było! Człowiek!